Knowledge is everything

Terapii naturiste

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 47

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
  1. Intinerirea

    ÎNTINERIREA Cum să inversăm procesul de îmbătrânire

    de Harald W.Tietze

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 28,00 RON

    Cartea de faţă demonstrează o nouĂ modalitate de control şi inversare a influenţelor toxice ale acumulării deşeurilor alimentare acide ca urmare a electro-poluării şi al altor factori de stres.

    În această epocă a comunicării prin radio, televiziune, ziare, reviste şi Internet, este extrem de dificil să sesizezi ce se ascunde în spatele publicităţii (de multe ori, foarte inteligent concepută), pentru a separa aspectele benefice de cele negative.

    Ţinând cont de această manipulare colectivă, eu cred că a sosit timpul să începem să gândim cu propria noastră minte, nu cu mintea altora.

    Folosirea apei acide şi a apei alcaline pentru tratarea bolilor şi inversarea procesului de îmbatrânire NU înlocuieşte alte metode de vindecare, dar reprezintă un instrument suplimentar extrem de important în tratarea holistică a bolii.

    Tratamentele Kneipp, terapia prin urină, Kombucha, spirulina, chefirul, oţetul, remediile preparate din flori sălbatice, ca să menţionez numai câteva dintre aceste metode - fac parte integrantă din procesul vindecării holistice.

    Sănătatea este un proces bio-individual; fiecare trebuie să îşi găsească metoda cea mai bună în cazul său.

    În ceea ce priveşte procesul de detoxificare, am descoperit că folosirea apelor activate reprezintă într-adevăr cea mai bună metodă.

    Evident, acest lucru nu înseamnă că celelalte metode nu sunt la fel de benefice.

    Pentru a afla răspunsul corect în ceea ce ne priveşte trebuie să consultăm întotdeauna vocea interioară a conştiinţei.

    Dupa cum spunea Ralph Waldo Emerson: "Tot ceea ce se întinde înaintea noastră şi tot ceea ce se întinde în spatele nostru sunt chestiuni minore prin comparatţe cu ceea ce se află în interiorul nostru". Dumneavoastră sunteţi singura persoană capabilă să vă aducă vindecarea sş fericirea. Ceilalti nu pot decât să vă asiste în acest proces.

    Puterea vindecării stă în mâinile voastre. Orice adevăr trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi trezeşte o opoziţie violentă.

    Şi în sfârsit, este acceptat ca fiind evident de la sine.

                                                                        HARALD W. TIETZE

    Vezi mai mult
  2. Doctorul cuantic

    DOCTORUL CUANTIC Ghidul unui fizician pentru sănătate şi vindecare

    de Amit Goswami

    Preţ normal: 39,00 RON

    Preţ special: 35,00 RON

    Cartea de faţă demonstrează că aceste modele, aparent diferite, pot fi integrate într-un sistem nou, complex, bazat pe noua "ştiinţă în interiorul conştiinţei".

    La baza tuturor bolilor şi a leacurilor stă conştiinţa, afirmă Goswami. 

    "Doctorul cuantic" le oferă medicilor şi pacienţilor o modalitate cu totul nouă de a aplica medicina, cu şanse mult mai mari de vindecare.Goswami o numeşte Medicină Integrativă şi afirmă: "Aceasta este o abordare foarte nouă, ce poate servi drept bază legitimă pentru o schimbare de paradigmă în medicină".

    "Doctorul cuantic" oferă o nouă şi curajoasă interpretare a metodelor medicinei alternative - homeopatia, medicina chineză şi acupunctura, precum şi Ayurveda - dar şi ale medicinei convenţionale, din perspectiva fizicii cuantice.

    Vezi mai mult
  3. Terapii naturiste impotriva cancerului

    TERAPII NATURISTE ÎMPOTRIVA CANCERULUI

    de Victor Duta

    Preţ normal: 19,62 RON

    Preţ special: 15,00 RON

    Respectarea armoniei om-natură şi aplicarea legilor acesteia din urmă, face ca fiinţa umană să rămână sănătoasă şi să trăiască până la vârste înaintate.

    O astfel de viaţă, îl face pe om să evite suferinţele şi costurile unor îmbolnăviri şi să poată să-şi trăiască viaţa în linişte şi fericit. Cifrele statistice demonstrează că, în civilizaţia zilelor noastre, cancerul agresează tot mai multă lume.

    Cartea noastră are la bază câteva idei utile celor interesaţi :

    • cancerul poate fi prevenit, tratat şi vindecat folosind mijloace terapeutice naturiste. Rezultate bune se obţin când tratamentul este condus de un medic specializat sau de un vindecător autorizat;

    • controalele medicale trebuie efectuate normal, conform normelor medicale. Depistarea cancerului în faze incipiente permite tratarea lui eficientă, rapidă şi sigură şi evita îmbolnăvirea gravă a pacientului, suferinţe ale acestuia şi costuri foarte ridicate;

    • informarea cititorilor. Un bolnav informat este un pacient care poate lua măsuri care-l ajută la autovindecarea sa;

    • un bolnav care gândeşte pozitiv are şanse de a se trata şi vindeca de cancer mai uşor.

    Vezi mai mult
  4. Tratarea bolilor cu leacuri din popor

    TRATAREA BOLILOR CU LEACURI DIN POPOR

    de Gheorghe Mohan

    Preţ normal: 16,50 RON

    Preţ special: 12,50 RON

    De-a lungul veacurilor, poporul român a folosit, la început empiric, plantele spontane şi cultivate în tratarea diferitelor boli ale organismului uman.

    Pe baza acestor leacuri folosite în diverse regiuni ale României, oamenii de ştiinţă au realizat studii complexe, biochimice, biologice, clinice, şi astfel fitoterapia modernă a reuşit să pună la dispoziţia pacienţilor reţete uşor de preparat, cu infuzii, decocturi sau extracte (tincturi, uleiuri) din planta întreagă, rădăcini, rizomi, frunze, flori, fructe.

    În această lucrare sunt prezentate reţete culese de autor din diverse regiuni ale ţării noastre.

    Pentru fiecare afecţiune a organismului uman există o scurtă expunere a simptomatologiei, urmată de tratamentul adecvat, prezentându-se cât mai multe remedii naturiste şi formele lor de aplicare.

    Lista plantelor medicinale citate în lucrare, ca şi ilustraţiile sugestive, colorate, completează textul cărţii. 

    Vezi mai mult
  5. Problema mea cu carnea

    PROBLEMA MEA CU CARNEA Cele mai sănătoase argumente pentru o alimentaţie vegetariană. Plus 140 de reţete noi

    de Rip Esselstyn

    35,00 RON

    „Rip Esselstyn este un exemplu viu şi grăitor a ceea ce o alimentaţie vegetariană poate face pentru sănătatea voastră.

    În noua sa carte, el subliniază motivele pentru care devii atât de puternic şi sănătos prin evitarea cărnii şi alegerea alimentelor vegetariene.

    Mâncaţi precum o face el şi transformaţi-vă!"

                     Kathy Freston, autoare a bestsellerului "The Lean"

    Vezi mai mult
  6. Sanatatea noastra inainte de toate

    SĂNĂTATEA NOASTRA ÎNAINTE DE TOATE Cele mai noi direcţii în terapiile alternative

    de Ivan Secrieru,dr.

    69,00 RON

    „Natura creată de Dumnezeu nu o putem supune şi nici transforma după dorinţele noastre, fără ca mai devreme sau mai târziu să nu plătim un preţ enorm.

    Supunerea, însă, faţă de aceste legi ne aduce sănătate şi echilibru. Se va instala din nou ordinea în toate domeniile, începând cu nutriţia, în relaţiile cu lumea şi tot ce ne înconjoară.

    Acesta este drumul natural al vindecării. El este un drum simplu: ordonează-ţi viaţa, hrăneşte-te conform legilor naturale ale vieţii, dă-i corpului îngrijirea care-i trebuie, îngrijirea pielii, mişcarea armonioasă, respiră aer la culcare, scoală-te de dimineaţă şi permite Spiritului Înalt Creator să te conducă. Acest domeniu al ordinii nu este opera oamenilor.

    A fost aşezat la începuturile vieţii oamenilor ca îndreptar şi regulament al Părintelui Ceresc Creator.

    În părăsirea acestui domeniu de către oamenii care îşi duc viaţa în dezordine stă cauza generală a bolilor.”

                                           • Dr. Max Bircher-Benner

    Vezi mai mult
  7. Prevenirea cancerului

    PREVENIREA CANCERULUI 10 reguli obligatorii pentru sănătate si viată lungă

    de Richard Béliveau, Denis Gingras

    28,80 RON

    „Marele călău“ al secolului XXI, cancerul este în mod greșit perceput ca o calamitate ce lovește la întâmplare, o nenorocire împotriva căreia suntem neputincioși.

    Cartea arată că există o legătură între tabagism, surplusul de greutate, sedentarism, alimentație, expunerea la razele ultraviolete, lipsa de somn și cancer, precum și că majoritatea deceselor cauzate de această boală ar putea fi evitate prin modificări simple ale stilului de viață.

    Cele 10 reguli pentru reducerea riscurilor, izvorâte din analiza mai multor decenii de cercetări ştiinţifice, reprezintă o armă puternică împotriva cancerului şi le oferă pentru prima dată celor care au supravieţuit bolii un instrument concret de prevenire a recidivelor, în scopul creşterii speranţei de viaţă.

    • excesul de zahăr şi grăsimi din produsele alimentare industriale ar putea induce o dependenţă similară celei asociate consumului de droguri

    • două ore şi jumătate de activitate fizică de intensitate moderată, săptămânal, reduc riscul de mortalitate al bolnavilor de cancer

    • cei care consumă trei porţii de legume crucifere pe săptămână prezintă un risc de recidivă redus la jumătate

    Vezi mai mult
  8. Vindecarea glandei tiroide

    VINDECAREA GLANDEI TIROIDE Adevărul din spatele Bolii lui Hashimoto, Bolii lui Graves, insomniei, hipotiroidismului, nodulilor la tiroidă şi Bolii Epstein-Barr

    de Anthony William

    Preţ normal: 75,00 RON

    Preţ special: 67,50 RON

    Glanda tiroidă este ultimul subiect la modă în domeniul sănătăţii. De la bătrâni la adulţii în putere, ba chiar şi la copii, din ce în ce mai mulţi oameni – îndeosebi femeile – aud că principalul motiv pentru care se simt obosiţi, se îngraşă, suferă de o stare de confuzie mentală, de pierderi ale memoriei, de dureri, amorţeli şi furnicături, de insomnie, căderea părului, bufeuri de căldură, sensibilitate la frig, constipaţie, balonare, anxietate, depresie, palpitaţii cardiace, pierderea libidoului, agitaţia picioarelor etc. – este tiroida.

    În consecinţă, toată lumea doreşte să afle cum poate scăpa din această capcană a unei tiroide dezechilibrate.

    În cartea" Medium Medical: Vindecarea glandei tiroide", Anthony William – Mediumul Medical – ne revelează o perspectivă complet diferită asupra epidemiei actuale de boli ale tiroidei.

    Încurajându-şi cititorii să devină propriii lor experţi în domeniul tiroidei, el le explică în detaliu cauza reală a problemelor lor de sănătate, inclusiv a tuturor inflamaţiilor, bolilor autoimune şi a zeci de alte simptome şi afecţiuni, după care le oferă o trusă de prim ajutor care le poate schimba întreaga viaţă, ajutându-i să îşi vindece glanda tiroidă şi să îşi recapete sănătatea şi vitalitatea.

    Abordarea lui diferă de toate celelalte şi aşa cum îţi pot confirma deja milioane de fani şi de adepţi care îl urmează – este o abordare care dă rezultate foarte bune. Explicaţia epidemiei din ce în ce mai larg răspândite de boli ale tiroidei este mult mai amplă decât s-a descoperit până acum. Ceea ce vei citi în această carte depăşeşte cu mult toate explicaţiile care ţi-au fost oferite vreodată.

    A sosit timpul să preiei controlul asupra stării tale de sănătate şi să devii un expert al tiroidei. Descoperă adevăratele motive care stau la baza a zeci de simptome şi de afecţiuni, dar şi calea de vindecare a lor.

    Printre acestea se numără:

    Durerile de orice fel

    Anxietatea şi depresia

    Bolile autoimune

    Ceaţa mentală şi incapacitatea de concentrare

    Cancerul Virusul Epstein-Barr

    Complicaţiile legate de sarcină

    Oboseala

    Mononucleoza

    Fibromialgia şi sindromul oboselii cronice

    Subţierea şi căderea părului

    Tiroidita lui Hashimoto

    Durerile de cap şi migrenele

    Palpitaţiile cardiace

    Vertijul

    Hipertiroidismul

    Hipotiroidismul

    Simptomele asociate cu menopauza

    Îngrăşarea misterioasă

    Problemele legate de somn

    Furnicăturile şi amorţeala

    Vezi mai mult
  9. Cum sa nu mori

    CUM SĂ NU MORI Descoperă alimentele dovedite ştiinţific că previn şi inversează boala

    de Michael Greger dr., Gene Stone

    Preţ normal: 60,00 RON

    Preţ special: 54,00 RON

    Scrisă de medicul care a creat site-ul de mare popularitate Nutrition Facts.org, cartea "Cum să nu mori" aduce dovezi ştiinţifice fundamentale referitoare la singura dietă care poate preveni şi inversa marea majoritate a cauzelor mortalităţii generate de boli.

    Adevărul trist este că cei mai mulţi dintre doctori pot trata bolile acute, dar nu şi pe cele cronice (pe care nu ştiu nici măcar cum să le prevină).

    Cele 15 cauze primare ale mortalităţii premature – boli precum cea cardiovasculară, cancerul, diabetul, Parkinson, hipertensiunea şi altele – răpesc anual viaţa a 1,6 milioane de americani.

    Acest lucru nu este însă obligatoriu. Urmând sfaturile doctorului Greger, susţinute de dovezi ştiinţifice solide, tu poţi învăţa ce alimente trebuie să consumi şi ce schimbări ale stilului de viaţă trebuie să introduci în viaţa ta pentru a preveni şi pentru a combate aceste boli, prelungindu-ţi astfel viaţa.

    Pe lângă alimentele recomandate pentru tratarea principalelor 15 cauze ale mortalităţii, cartea "Cum să nu mori" include Lista Celor 12 Alimente Recomandate Zilnic de Dr. Greger, în care vei găsi alimentele şi activităţile pe care merită să le integrezi în rutina ta zilnică. 

    Pline de sfaturi uşor de pus în practică şi de indicaţii nutriţionale adeseori surprinzătoare, aceste „ordine ale medicului” sunt exact lucrul de care ai nevoie pentru a duce o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă.

    Vezi mai mult
  10. Dezintoxicarea Magia-vindecarii

    DEZINTOXICAREA - MAGIA VINDECĂRII

    de Virginia Faur, Remus Tanase

    32,11 RON

    Cartea tratează un subiect deosebit de important al zilelor noastre: sănătatea, autorii realizând o sinteză a evoluţiei conceptului de sănătate.

    Din punctul de vedere al ştiinţelor moderne se consideră că sănătatea are multiple faţete: biologică, intelectuală, emoţională, decizională, socială, spirituală, holistică. Desigur, fiecare concept în parte şi toate la un loc contribuie la starea de sănătate a persoanei.

    Discutând despre „inteligenţa materiei" (Dumitru Constantin), trebuie să menţionăm şi „inteligenţa biologică", pe care autorii o menţionează. Corpul fizic poate fi hrănit sau distrus, intoxicat.

    Totuşi, starea de sănătate se datorează cel mai mult sistemului limbic, cel care guvernează starea emoţională.

    Sănătatea emoţională asigură un echilibru dinamic între emoţii şi sentimente, astfel încât fiecare dintre noi să putem răspunde pozitiv la orice „provocare".

    Autorii propun o imagine de ansamblu a conceptului de sănătate, dar şi posibilitatea unor soluţii concrete pentru redobândirea sănătăţii biologice.

    Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 47

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină