Knowledge is everything

Homeopatie

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Remedii florale Bach

  REMEDII FLORALE BACH

  de Sorina Soescu

  Preţ normal: 44,10 RON

  Preţ special: 40,00 RON

  Terapia florală Bach este o modalitate de ameliorare a dezechilibrelor emoţionale şi mentale ale fiinţei umane, cu ajutorul remediilor obţinute din florile diferitelor plante. Întemeietorul acestui sistem de tratament, dr. Edward Bach – a fost medic alopat, care a studiat homeopatia şi fitoterapia, apoi datorită sensibilităţii personale deosebite, a investit mult în studierea anumitor plante care pot ajuta fiinţele umane să manifeste calităţi dezirabile şi să depăşească defecte care pot încetini evoluţia. De exemplu, remediul din flori de Nuc (Wallnut) poate ajuta o persoană să se adapteze mai bine la schimbările care apar în viaţa sa, să nu manifeste rigiditate, încăpăţânare şi legarea de trecut sau de vechile obiceiuri, să dispară frica de schimbare şi să accepte cu mai multă seninătate noi circumstanţe ale vieţii.

  Este un remediu care ajută persoana să nu mai fie atât de influenţată de stimulii din exterior şi să aibă mai multă încredere în Sine şi propriile puteri.

  Wallnut este remediul floral Bach foarte util pentru copiii care încep grădiniţa sau şcoala, pentru adolescenţii care trec prin perioade dificile sau pentru adulţii în viaţa cărora se produc mari schimbări (de statut social, de serviciu, de locuinţă etc).

  Vezi mai mult
 2. Homeopatia in 101 intrebari si raspunsuri

  HOMEOPATIA ÎN 101 ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

  de Sorina Soescu

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  Am descoperit că această carte poate fi utilă medicilor care nu practică homeopatia, pentru a înţelege disciplina noastră şi a găsi un punct comun de discuţie.

                                 Dr. Sorina Soescu, medic homeopat

  Vezi mai mult
 3. Sanatate 5D

  SĂNĂTATE 5D

  de Sorina Soescu

  Preţ normal: 44,10 RON

  Preţ special: 40,00 RON

  Sănătate 5D – Un manual de orientare şi găsire a drumului către vindecare.

  Strategia Sănătate 5D descrie un proces complicat şi simplu în acelaşi timp, de identificare a problemelor cu care ne confruntăm atunci când apare boala – şi o variantă de comportament pentru vindecare.

  Este „manualul” de lucru pentru Școala Sănătate 5D şi este o carte utilă pentru orice persoană care doreşte să aibă mai multe cunoştine despre corpul fizic, problemele acestuia şi modalităţile de remediere.

  Vezi mai mult
 4. Scoala sanatate 5D

  ŞCOALA SĂNĂTATE 5D Program de redobândire a sănătăţii fizice, emoţionale şi mentale

  de Sorina Soescu

  Preţ normal: 119,70 RON

  Preţ special: 108,00 RON

  Manualul de lucru al Şcolii Sănătate 5D – este cea mai completă şi detaliată colecţie de informaţii cu privire la funcţionarea corpului omenesc – explicată folosind atât datele clasice de anatomie, fiziologie, biochimie, cât şi interpretările simbolice ale Medicinii Tradiţionale Chineze sau informaţiile practice din procesul de detoxifiere. Cartea împleteşte informaţii din multiple domenii, are trimiteri la documente de pe Internet sau alte resurse bibliografice – şi se doreşte un ghid pentru oricine are nevoie să înţeleagă ce i se întâmplă în corp, cât timp se află pe pământ.

  Este o carte unică pe piaţa românească – o sinteză uriaşă realizată timp de un an de zile din miile de informaţii disponibile – filtrată prin înţelegerea şi cunoaşterea unui terapeut cu peste 22 de ani de practică medicală continuă.

  Vezi mai mult
 5. Intarirea imunitara

  CÂND SUNTEM ÎN ARMONIE,SUNTEM SĂNĂTOŞI. ÎNTĂRIREA IMUNITARĂ

  de Sorina Soescu

  Preţ normal: 31,50 RON

  Preţ special: 28,50 RON

  Cartea este o colecţie de strategii terapeutice pentru întărirea apărării imunitare şi menţinerea sănătaţii.

  De la alimentaţie şi stil de viaţă şi până la tratament cu fitoterapie, gemoterapie, homeopatie sau alte tipuri de terapii care intenţionează o stimulare a imunităţii, cartea descrie cele mai naturale metode pentru întărirea apărării naturale a organismului.

  Majoritatea terapiilor descrise sunt aplicate de peste 15 ani, cu mult succes, în practica clinică de către autoare.

  Cartea este realizată cu sprijinul Plantextract Cluj şi a doamnei farmacist Carmen Ponoran.

  Experienţa clinică şi calitatea constantă a produselor Plantextrakt Cluj, testate în ani de experienţă clinică, reprezintă cel mai preţios ajutor în tratamentele de zi cu zi în cabinetul aglomerat al medicului clinician.

  Cartea este utilă medicilor de familie, care pot folosi schemele propuse pentru întărirea imuntăţii la pacienţii lor, dar la fel de utilă este pentru orice fel de persoană care doreşte să înţeleagă mai bine cum se poate proteja sau cum îşi poate ajuta familia, mai ales copiii, să fie mai sănătoşi în diferitele anotimpuri şi variatele circumstanţe ale vieţii civilizate.

  Vezi mai mult
 6. Pur si simplu. . . vindecare

  PUR ŞI SIMPLU . . . VINDECARE

  de Sorina Soescu

  Preţ normal: 37,80 RON

  Preţ special: 34,00 RON

  "Pur şi simplu... vindecare" este o carte „mai altfel”, care istoriseşte povestea unei mici decoperiri personale, legate de sănătate, alimentaţie şi detoxifiere.

  Este o carte despre împărtăşirea unei experienţe, suprapuse peste un studiu teoretic de peste 20 ani şi peste o preocupare constantă de a răspunde la întrebarea „arzătoare”: de ce atâta suferinţă, de ce atâta boală?”

  Poate câteva dintre răspunsurile găsite de noi vă pot ajuta în propriile dumneavoastră căutări!

  Ne-am bucura să putem să ajutăm cât mai multă lume care caută.

  Şi pe noi ne-au ajutat şi „ghidat” alţi oameni minunaţi, preocupaţi de aceeaşi căutare: a propriei sănătăţi şi a drumului în lume.

  Vezi mai mult
 7. Pacientul,nu tratamentul

  PACIENTUL,NU TRATAMENTUL Homeopatia, o provocare

  de Margery G.Blackie

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 24,00 RON

  O carte scrisă de celebra homeopată engleză, medic al Reginei Marii Britanii şi special dedicată publicului larg.

  O introducere în homeopatie plină de poezie şi farmec, cu multe exemple clinice şi practice, cu extinderea utilizării homeopatiei la animale şi plante.

  Limbaj simplu, accesibil, foarte utilă pentru începători şi pentru cei care doresc să aibă idee despre ce este vorba în homeopatie.

  Vezi mai mult

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină