Knowledge is everything

Terapii anticancer

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 16

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cum sa nu mori

  CUM SĂ NU MORI Descoperă alimentele dovedite ştiinţific că previn şi inversează boala

  de Michael Greger dr., Gene Stone

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 44,00 RON

  Scrisă de medicul care a creat site-ul de mare popularitate Nutrition Facts.org, cartea "Cum să nu mori" aduce dovezi ştiinţifice fundamentale referitoare la singura dietă care poate preveni şi inversa marea majoritate a cauzelor mortalităţii generate de boli.

  Adevărul trist este că cei mai mulţi dintre doctori pot trata bolile acute, dar nu şi pe cele cronice (pe care nu ştiu nici măcar cum să le prevină).

  Cele 15 cauze primare ale mortalităţii premature – boli precum cea cardiovasculară, cancerul, diabetul, Parkinson, hipertensiunea şi altele – răpesc anual viaţa a 1,6 milioane de americani.

  Acest lucru nu este însă obligatoriu. Urmând sfaturile doctorului Greger, susţinute de dovezi ştiinţifice solide, tu poţi învăţa ce alimente trebuie să consumi şi ce schimbări ale stilului de viaţă trebuie să introduci în viaţa ta pentru a preveni şi pentru a combate aceste boli, prelungindu-ţi astfel viaţa.

  Pe lângă alimentele recomandate pentru tratarea principalelor 15 cauze ale mortalităţii, cartea "Cum să nu mori" include Lista Celor 12 Alimente Recomandate Zilnic de Dr. Greger, în care vei găsi alimentele şi activităţile pe care merită să le integrezi în rutina ta zilnică. 

  Pline de sfaturi uşor de pus în practică şi de indicaţii nutriţionale adeseori surprinzătoare, aceste „ordine ale medicului” sunt exact lucrul de care ai nevoie pentru a duce o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă.

  Vezi mai mult
 2. Valeriu Popa indrumator al cunoasterii prin stiinta si credinta

  VALERIU POPA ÎNDRUMĂTOR AL CUNOAŞTERII PRIN ŞTIINŢĂ ŞI CREDINŢĂ Relatări documentate din spusele celui care a fost Valeriu Popa, Comparaţii

  de Ovidiu Harbădă

  Preţ normal: 26,01 RON

  Preţ special: 23,40 RON

  "Cum fac? Eu nu fac nimic.

  Sunt un semen și un contemporan de-al vostru care a învățat de la Natură și de la Divinitate niște lucruri pe care vi le transmit, mai departe, vouă.

  Sunt doar un constatator, un inițiator și un îndrumător. Mi-am pus mâna pe tine și tu îți spui prin mine ce afecțiuni ai, de ce le ai și ce poți face ca să te însănătoșești. Unele lucruri pe care ți le spun nici nu le cunoști despre tine, dar acea parte din tine care te conduce, îngerul tău păzitor, știe despre afecțiunea pe care o ai. Iar el mi-a spus mie, pe o cale încă necunoscută, și eu ți-am transmis ție. Eu nu ghicesc nimic.

  La fel se întâmplă când am în fața ochilor fotografia celui pe care îl diagnostichez. Este o legătură între mine și cel din poză. Cum fac? Se va explica științific în anii care urmează"

                                                   Valeriu Popa

  „În momentele cele mai grele, Valeriu Popa a fost prezent în viața mea cu sfaturi, cu susținere, cu încurajări. (…) În asemenea situații, cuvântul unui Maestru e mai puternic decât lumea toată. (…) Trăiam, respiram, gândeam prin Valeriu Popa. (…) Intrasem în intimitatea vieții celui care, pentru mine, devenise modelul de viață real, palpabil, viu. Mă învățasem să trăiesc lângă el, fără să realizez imensitatea spirituală a acestui om. Alături de dânsul, minunea era modul meu de viață.”

                                                 Ovidiu Harbădă

  „Căutați ca prin viața pe care o duceți să trăiți cât mai aproape de perfecțiune, folosindu-vă de ambele căi de cunoaștere: știința și credința.”

                                                  Valeriu Popa Vezi mai mult

 3. Prevenirea cancerului

  PREVENIREA CANCERULUI cu un studiu economic comparat

  de Pavel Chirila prof.univ.dr., Cristian George Popescu lector univ.dr.

  10,00 RON

  Cancerul este a doua cauză de mortalitate în lume, iar România are cea mai mare mortalitate prin cancer în rândul țărilor europene.

  Subiectul abordat de autori este de o actualitate dureroasă. Cancerul este boala tipică unde se confirmă zicala că este mult mai sigur să previi decât să tratezi.

  Autorii sunt dedicați acestei cauze pentru că drepturile de autor și veniturile încasate din vânzarea acestei cărți vor fi donate pentru construirea Clinicii Nera – prima clinică de depistare precoce și recuperare oncologică din România.

                                                   • Prof. Univ. Dr. Mircea Gelu Buta

  Vezi mai mult
 4. Cancerul ca punct de cotitura

  CANCERUL CA PUNCT DE COTITURĂ

  de Lawrence LeShan dr.

  46,00 RON

  Devine azi din ce în ce mai cunoscut conceptual legăturii psihosomatice manifestate în caz de boală sau sănătate, faptul că starea noastră interioară, atitudinea şi aşteptările noastre în viaţă au toate un rol în funcţionarea sistemului nostru imunitar, cel mai important mecanism de apărare împotriva bolii.

  O viziune pozitivă îl întăreşte, pe când una negativă are efectul opus.

  Cu toate acestea, în 1952, când strălucitul psihoterapeut Lawrence LeShan şi-a început cercetarea în domeniul legăturii minte-corp, era un pionier solitar în domeniul pe care şi l-a ales.

  Medicii ignorau efectul psihicului asupra corpului şi trebuiau abordaţi cu grijă din tabăra non-medicală.

  Pe parcursul următorilor patruzeci de ani, dr. LeShan a dezvoltat cu succes teoria şi practica psiho-oncologiei, în care se combină introspecţia psihoterapiei cu tratamentul medical. Această carte e rodul muncii sale devotate.

  Cititorul european ar trebui în primul rând să ţină cont că dr. LeShan a activat într-un sistem de sănătate american, diferit de varianta europeană şi, în al doilea rând, că acum, comparativ cu sfârşitul secolului XX, separarea riguroasă dintre medicina clasică şi psihologie sau alte abordări nu se mai aplică. În acelaşi timp, pe măsură ce incidenţa cancerului atinge cote epidemice peste tot în lume, observăm un interes crescând faţă de terapiile alternative şi complementare care au multe de oferit tratamentelor convenţionale.

  Soluţia pentru criza de sănătate curentă constă cu siguranţă în integrarea oricăror metode care contribuie la bunăstarea pacienţilor. Cancerul ca punct de cotitură rămâne cu siguranţă un punct de cotitură în acest proces.

                                                               • Beata Bishop

  Vezi mai mult
 5. Terapii naturiste pentru cancerul pulmonar

  TERAPII NATURISTE PENTRU CANCERUL PULMONAR

  de Victor Duta

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  V-ar surprinde oare, să aflaţi că o persoană din patru este afectată de cancer?

  Dacă vi s-ar spune că până şi nişte simple schimbări în stilul dumneavoastră de viaţă, v-ar putea reduce semnificativ pericolul de a fi atins de această boală, aţi folosi la maximum mecanismele naturale de apărare?

  Atenţie!

  Faza de a face cancer o persoană din patru, a trecut, şi situaţia actuală a ajuns să se multiplice, ajungând la o persoană din trei. (n.a. – acest lucru este valabil atât în ţările economic înaintate, dar şi în ţările subdezvoltate, în care domneşte sărăcia şi mizeria).

  Noi credem că oamenii informaţi, cei care ţin la sănătatea lor, pot lua măsuri să-şi apere bogăţia lor cea mai de preţ, sănătatea.

                                                                     • AUTORUL

  Vezi mai mult
 6. Despre cancer

  DESPRE CANCER O carte care dă speranţă

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 23,00 RON

  • De ce o persoană care se hrăneşte bine, care nu bea, care nu fumează şi face exerciţii fizice zilnic, se îmbolnăveşte totuşi de cancer ?

  • De ce o persoană căreia îi e frică de boală o atrage în timp ce o alta care are aceeaşi frică nu se îmbolnăveşte ?

  • De ce unii din marii fumători nu fac cancer deşi este dovedit că fumatul este cauza principală a cancerului la plămâni ?

  • De ce există din ce în ce mai multe forme de cancer deşi ştiinţa pare să facă atâtea progrese ?

  Iată câteva întrebări pe care poate ţi le pui, sau poate că mai sunt şi altele asemănătoare pe care le auzi în jurul tău.

  Şi tu, ce întrebări îţi pui?

  Poate că asemănătoare cu ale mele... Sau poate altele?

  Dacă ai decis să citeşti cartea aceasta, cu siguranţă ai întrebări la care nu ai găsit încă răspuns.

  Acum, că eu am găsit răspunsuri la unele din întrebările mele, ţi le împărtăşesc şi ţie, îndrăznind să sper că te vor ajuta.

                                                   •Lise Bourbeau

  Vezi mai mult
 7. Victorie asupra cancerului

  VICTORIE ASUPRA CANCERULUI VOL.1+2

  de Matthias Rath M.D., Aleksandra Niedzwiecki Ph.D.

  Preţ normal: 81,90 RON

  Preţ special: 73,70 RON

  Partea 1: Să facem inimaginabilul posibil

  Partea a 2-a: Înţelegerea istoriei.Construirea viitorului

  În această carte, vândută până acum în milioane de exemplare în întreaga lume, medicul şi cercetătorul de renume internaţional Matthias Rath, alături de Aleksandra Niedzwiecki, doctor în biochimie şi conducătoare a Dr. Rath Research Institute din California, prezintă într-un limbaj accesibil publicului larg descoperirile bazate pe ani de cercetări în domeniul microelementelor nutritive şi al sinergiei acestora, pentru controlul cancerului.

  Vezi mai mult
 8. Cancerul poate fi invins

  CANCERUL POATE FI ÎNVINS !

  de Victor Duta

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  Cartea se adresează în primul rând celor care nu au profesie de medic, dar au mare încredere că maladia canceroasă poate fi vindecată, iar bolnavii pot fi  salvaţi de la o moarte sigură.

  Lucrarea îşi propune să prezinte cititorilor o serie de informaţii generale despre cancer ca maladie, să arate unele idei legate de prevenirea îmbolnăvirii fiind prezentate o serie de date legate de tratamente naturale verificate în practica medicală şi care au dat rezultate bune în vindecarea necruţătoarei boli.

  Înbolnăvirea reprezintă o atenţionare - ne semnalează clar că noi încălcăm armonia universală şi ne conştientizează în ce privinţă o facem.

  Ea ne scoate în relief defectele. Ne pune faţă în faţă cu noi înşine. Boala, prin suferinţele şi necazurile pe care ni le provoacă, ne scoate înainte, dur, chiar abrupt, defectele.

      Victor Duţă

  Vezi mai mult
 9. Prevenirea cancerului

  PREVENIREA CANCERULUI 10 reguli obligatorii pentru sănătate si viată lungă

  de Richard Béliveau, Denis Gingras

  Preţ normal: 29,90 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  „Marele călău“ al secolului XXI, cancerul este în mod greșit perceput ca o calamitate ce lovește la întâmplare, o nenorocire împotriva căreia suntem neputincioși.

  Cartea arată că există o legătură între tabagism, surplusul de greutate, sedentarism, alimentație, expunerea la razele ultraviolete, lipsa de somn și cancer, precum și că majoritatea deceselor cauzate de această boală ar putea fi evitate prin modificări simple ale stilului de viață.

  Cele 10 reguli pentru reducerea riscurilor, izvorâte din analiza mai multor decenii de cercetări ştiinţifice, reprezintă o armă puternică împotriva cancerului şi le oferă pentru prima dată celor care au supravieţuit bolii un instrument concret de prevenire a recidivelor, în scopul creşterii speranţei de viaţă.

  • excesul de zahăr şi grăsimi din produsele alimentare industriale ar putea induce o dependenţă similară celei asociate consumului de droguri

  • două ore şi jumătate de activitate fizică de intensitate moderată, săptămânal, reduc riscul de mortalitate al bolnavilor de cancer

  • cei care consumă trei porţii de legume crucifere pe săptămână prezintă un risc de recidivă redus la jumătate

  Vezi mai mult
 10. A preveni

  A PREVENI CANCERUL, INFARCTUL ŞI MALADIA ALZHEIMER Cum să fim într-o formă perfectă

  de Philipe Presles, Catherine Solano

  Preţ normal: 42,00 RON

  Preţ special: 39,50 RON

  Niciodată starea de sănătate a umanităţii nu a fost într-o situaţie mai stranie. În ciuda noilor tehnologii care au transformat medicina într-un domeniu de vârf, în ciuda unei evoluţii fantastice în domeniile biochimiei şi a producerii de medicamente, fiinţa omenească continuă să rămână un mister. Scanerele ultraperformante pot pătrunde în timp real în toate colţişoarele trupului şi cu toate acestea, boli grave afectează populaţia societăţilor occidentale, iar în faţa unora dintre ele, tehnologia se dovedeşte neputincioasă.

  Căutând cu disperare soluţii, medicina occidentală s-a văzut obligată la abordări care acum 30 de ani ar fi fost de neconceput. Încetul cu încetul, procedee medicale provenind din medicinele tradiţionale ale lumii şi-au făcut loc, odată cu o nouă viziune, integrativă, asupra fiinţei omeneşti.

  Acesta este contextul în care medicina occidentală s-a întors la un concept altădată fundamental: a preveni este mai uşor decât a vindeca.

  Cercetări ştiinţifice extinse s-au derulat în ultimii ani în ceea ce priveşte factorii determinanţi ai stării de sănătate. Concluzia a fost formulată perfect de către celebrul medic american de origine franceză, David Servan Schreiber, autorul cărţii Anticancer: boala este determinată mai curând de modul de viaţă. Şi este în puterile noastre să schimbăm ceea ce este de schimbat.

  Aşa a apărut această carte "Prevenirea", pe care Schreiber o citează de multe ori în scrierile sale: din necesitatea de a avea reunite toate bunele practici de integrat în viaţa noastră pentru a trăi un timp mai îndelungat, într-o stare bună de sănătate. Căci sănătatea noastră depinde în primul rând de noi înşine.

  Nu este nevoie să trecem prin încercări grele, pentru a lua măsuri atunci când lucrurile sunt dificil de reparat. Este suficient să prevenim.

  Prevenirea reprezintă arta de a trăi, pe care avem libertatea de a o alege indiferent de vârstă şi fără moderaţie!

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 16

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină