Knowledge is everything

Terapii anticancer

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 26

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. VINDECARI MIRACULOASE CU IARBA DE GRAU

  VINDECARI MIRACULOASE CU IARBA DE GRAU

  de Steve Meyerowitz

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 37,60 RON

  Ghid complet de folosire a preparatelor şi băuturilor din iarbă de grâu pentru redobândirea sănătăţii Este o carte de referință pentru toți cei care au auzit cât și pentru cei care nu au auzit deloc și vor să afle mai multe despre acest miraculos produs. În paginile acestei cărţi veţi găsi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre iarba de grâu şi despre proprietăţile sale miraculoase, inclusiv motivele pentru care programul cu suc din iarbă de grâu dă rezultate, cum să vă procuraţi iarba de grâu şi unde să cereţi îndrumare şi ajutor. Vezi mai mult
 2. Prevenirea cancerului

  PREVENIREA CANCERULUI cu un studiu economic comparat

  de Pavel Chirila prof.univ.dr., Cristian George Popescu lector univ.dr.

  10,00 RON

  Cancerul este a doua cauză de mortalitate în lume, iar România are cea mai mare mortalitate prin cancer în rândul țărilor europene.

  Subiectul abordat de autori este de o actualitate dureroasă. Cancerul este boala tipică unde se confirmă zicala că este mult mai sigur să previi decât să tratezi.

  Autorii sunt dedicați acestei cauze pentru că drepturile de autor și veniturile încasate din vânzarea acestei cărți vor fi donate pentru construirea Clinicii Nera – prima clinică de depistare precoce și recuperare oncologică din România.

                                                   • Prof. Univ. Dr. Mircea Gelu Buta

  Vezi mai mult
 3. Cancerul ca punct de cotitura

  CANCERUL CA PUNCT DE COTITURĂ

  de Lawrence LeShan dr.

  46,00 RON

  Devine azi din ce în ce mai cunoscut conceptual legăturii psihosomatice manifestate în caz de boală sau sănătate, faptul că starea noastră interioară, atitudinea şi aşteptările noastre în viaţă au toate un rol în funcţionarea sistemului nostru imunitar, cel mai important mecanism de apărare împotriva bolii.

  O viziune pozitivă îl întăreşte, pe când una negativă are efectul opus.

  Cu toate acestea, în 1952, când strălucitul psihoterapeut Lawrence LeShan şi-a început cercetarea în domeniul legăturii minte-corp, era un pionier solitar în domeniul pe care şi l-a ales.

  Medicii ignorau efectul psihicului asupra corpului şi trebuiau abordaţi cu grijă din tabăra non-medicală.

  Pe parcursul următorilor patruzeci de ani, dr. LeShan a dezvoltat cu succes teoria şi practica psiho-oncologiei, în care se combină introspecţia psihoterapiei cu tratamentul medical. Această carte e rodul muncii sale devotate.

  Cititorul european ar trebui în primul rând să ţină cont că dr. LeShan a activat într-un sistem de sănătate american, diferit de varianta europeană şi, în al doilea rând, că acum, comparativ cu sfârşitul secolului XX, separarea riguroasă dintre medicina clasică şi psihologie sau alte abordări nu se mai aplică. În acelaşi timp, pe măsură ce incidenţa cancerului atinge cote epidemice peste tot în lume, observăm un interes crescând faţă de terapiile alternative şi complementare care au multe de oferit tratamentelor convenţionale.

  Soluţia pentru criza de sănătate curentă constă cu siguranţă în integrarea oricăror metode care contribuie la bunăstarea pacienţilor. Cancerul ca punct de cotitură rămâne cu siguranţă un punct de cotitură în acest proces.

                                                               • Beata Bishop

  Vezi mai mult
 4. Terapii naturiste pentru cancerul pulmonar

  TERAPII NATURISTE PENTRU CANCERUL PULMONAR

  de Victor Duta

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  V-ar surprinde oare, să aflaţi că o persoană din patru este afectată de cancer?

  Dacă vi s-ar spune că până şi nişte simple schimbări în stilul dumneavoastră de viaţă, v-ar putea reduce semnificativ pericolul de a fi atins de această boală, aţi folosi la maximum mecanismele naturale de apărare?

  Atenţie!

  Faza de a face cancer o persoană din patru, a trecut, şi situaţia actuală a ajuns să se multiplice, ajungând la o persoană din trei. (n.a. – acest lucru este valabil atât în ţările economic înaintate, dar şi în ţările subdezvoltate, în care domneşte sărăcia şi mizeria).

  Noi credem că oamenii informaţi, cei care ţin la sănătatea lor, pot lua măsuri să-şi apere bogăţia lor cea mai de preţ, sănătatea.

                                                                     • AUTORUL

  Vezi mai mult
 5. Despre cancer

  DESPRE CANCER O carte care dă speranţă

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 23,00 RON

  • De ce o persoană care se hrăneşte bine, care nu bea, care nu fumează şi face exerciţii fizice zilnic, se îmbolnăveşte totuşi de cancer ?

  • De ce o persoană căreia îi e frică de boală o atrage în timp ce o alta care are aceeaşi frică nu se îmbolnăveşte ?

  • De ce unii din marii fumători nu fac cancer deşi este dovedit că fumatul este cauza principală a cancerului la plămâni ?

  • De ce există din ce în ce mai multe forme de cancer deşi ştiinţa pare să facă atâtea progrese ?

  Iată câteva întrebări pe care poate ţi le pui, sau poate că mai sunt şi altele asemănătoare pe care le auzi în jurul tău.

  Şi tu, ce întrebări îţi pui?

  Poate că asemănătoare cu ale mele... Sau poate altele?

  Dacă ai decis să citeşti cartea aceasta, cu siguranţă ai întrebări la care nu ai găsit încă răspuns.

  Acum, că eu am găsit răspunsuri la unele din întrebările mele, ţi le împărtăşesc şi ţie, îndrăznind să sper că te vor ajuta.

                                                   •Lise Bourbeau

  Vezi mai mult
 6. O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului

  O TERAPIE NATURALĂ EFICIENTĂ PENTRU TRATAREA CANCERULUI ŞI A ALTOR BOLI GRAVE - DVD inclus

  de Max Gerson

  31,00 RON

  "Am scris această carte ca să dovedesc că există un tratament eficace al cancerului chiar şi în cazurile avansate.

  Din acest motiv, este necesar ca cititorul să se familiarizeze cu observaţiile şi datele problemei cancerului, date utilizate în terapia acceptată a acestei boli. Istoria medicinii a demonstrat că mulţi medici aderă cu tenacitate la tratamentele cu care s-au obişnuit şi fac adesea reacţii "alergice" puternice împotriva a tot ce ar putea schimba metodele terapeutice cu care s-au deprins.

  Este bine cunoscut faptul că există dificultăţi mari şi că pot fi ridicate multe obiecţii împotriva publicării unei terapii a cancerului ce diferă de metodele acceptate. Totuşi, a venit timpul să îndepărtăm pesimismul profund pe care îl au medicii faţă de tot ceea ce se presupune că ar avea eficienţă terapeutică în bolile degenerative şi mai a-les în cancer.

  Bineînţeles că, în clipa de faţă, nu se poate înlocui un secol de pesimism, cu un optimism copleşitor.

  Ştim cu toţii că în biologie nu este totul atât de exact ca în matematică sau fizică.

  Mă tem că, în viitorul apropriat, nu va fi posibil să reparăm toate neajunsurile aduse în viaţa noastră de agricultura modernă şi de civilizaţie.

  Cred că este esenţial ca oamenii să se solidarizeze, cu scopul umanitar de a produce hrană pentru familiile lor, dar şi pentru generaţiile viitoare, în vechiul mod tradiţional -adică pe cât posibil mai natural şi mai netratat chimic.

  În anii următori, va deveni tot mai imperativ ca fructele şi legumele să fie cultivate biologic (fără substanţe chimice sintetice, insecticide, erbicide etc.) ele urmând a fi folosite ca mijloc de protecţie împotriva bolilor degenerative, ca metodă de prevenire a cancerului şi, cu atât mai mult, în tratamentul propriu-zis.

  În conformitate cu statisticile guvernamentale actuale, una din şase persoane va muri de cancer.

  Nu va trece mult până când întreaga populaţie va trebui să hotărască dacă vom muri cu toţii de cancer, sau dacă avem suficientă înţelepciune, curaj şi voinţă, pentru a schimba fundamental condiţiile noastre de viaţă şi de alimentaţie. Asta, deoarece "cancerul este un fenomen ce coexistă cu procesele vitale".

  Avem din nou nevoie de gospodine adevărate, nu de cele care doresc să economisească din timpul necesar gătitului - de gospodine care să-şi dedice viaţa pentru binele familiei şi al tuturor şi, mai ales, să-şi asume sarcina de a avea şi de a menţine o familie sănătoasă.

  Copiii nu vor mai fi hrăniţi cu lapte praf, ci vor fi alimentaţi natural cu lapte de mamă; ei vor creşte fără a mai fi bolnavi de maladii fatale, cum ar fi leucemia şi fără a mai fi retardaţi mintal - ambele boli fiind în creştere procentuală, în prezent.

  Pentru generaţiile viitoare, cred că este vremea să schimbăm agricultura şi metodele de conservare a hranei. Altfel, va trebui ca, în fiecare an, să creştem numărul instituţiilor pentru bolnavi mintali şi să fie mărim spitalele supraaglomerate de bolnavi cu maladii degenerative. Cu 70 de ani în urmă, în Statele Unite nu era cunoscută leucemia.

  Cu 50 de ani în urmă, cancerul pulmonar era atât de rar întâlnit în clinică cât şi la autopsie, încât fiecare caz era demn de a fi publicat. Dar astăzi - ce schimbare în rău! (O quae mutatis rerum.) Aplicarea tratamentului este o sarcină dificilă.

  Tratamentul necesită, atât la spital cât şi acasă, ajutorul cuiva pe parcursul întregii zile - mai ales în cazurile avansate, în care este în joc viaţa pacientului, care şi aşa este foarte slăbit.

  Familia trebuie să renunţe, în parte, la viaţa socială şi să se dedice, cu devotament, acestei activităţi umanitare.

  Declinul vieţii moderne este evident şi prin lipsa de devotament faţă de membrii bolnavi din familie."

                                                       MAX GERSON

  Vezi mai mult
 7. Cancer, leucemie

  CANCER ; LEUCEMIE Modalităţi de tratare a cancerului, a leucemiei şi a altor boli aparent incurabile

  de Rudolph Breuss

  Preţ normal: 21,00 RON

  Preţ special: 19,00 RON

  Tratamentul total al cancerului în 42 de zile propus de Breuss, este o metoda simpla si eficienta ce combina sucuri de legume cu amestecuri speciale de ceaiuri din plante.

  Rezultatele sunt senzationale!

  Pâna în 1990 au fost vindecati aproximativ 45000 de bolnavi de cancer sau de alte boli aparent incurabile.

  „Eu înteleg prin vindecare, trecerea de la o disfunctie a organismului uman la o functionare normala si nu îndepartarea, prin operatie sau amputare, a unei parti din corp. Mutilarea nu înseamna vindecare.

  Cum ar putea un organ, partial sau complet eliminat, sa devina un organ vindecat?” „Cancerul este vindecabil.”

                                                                              Rudolf Breuss

  Vezi mai mult
 8. Combaterea cancerului cu vitamine si antioxidanti

  COMBATEREA CANCERULUI CU VITAMINE ŞI ANTIOXIDANŢI Lucrarea de referinţă privind beneficiile aduse de micronutrienţi în tratarea şi prevenirea cancerului

  de Kedar Prasad dr., K.Che.Prasad dr.

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  Citind cartea de faţă, ajunsă în sua la a 4-a ediţie revizuită şi completată, vom afla:

  • Cum putem maximiza efectele benefice ale programelor de tratare a cancerului, minimizând, totodată, efectele secundare ale chimioterapiei şi radioterapiei.

  • Cum să contracarăm efectele carcinogene ale radiografiilor dentare, ale tomografiilor, mamografiilor, telefoanelor celulare şi ale altor pericole inevitabile legate de stilul de viaţă modern.

  • Cum să reducem efectul oxidant al radicalilor liberi din sânge şi să scădem nivelul inflamaţiei cronice din organism.

  • Care sunt suplimentele nutriţionale optime pentru sporirea şanselor de evitare şi de înfrângere a cancerului.

  Analizând studiile ştiinţifice recent publicate, autorii lămuresc controversele legate de utilizarea antioxidanţilor în tratamentul cancerului, scoţând în evidenţă toate informaţiile relevante, de la cauzele care duc la distrugerea multor vitamine din alimente prin gătire sau depozitare necorespunzătoare, până la rolul surprinzător jucat de seleniu în prevenirea cancerului.

  Vezi mai mult
 9. Cancerul poate fi invins

  CANCERUL POATE FI ÎNVINS !

  de Victor Duta

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  Cartea se adresează în primul rând celor care nu au profesie de medic, dar au mare încredere că maladia canceroasă poate fi vindecată, iar bolnavii pot fi  salvaţi de la o moarte sigură.

  Lucrarea îşi propune să prezinte cititorilor o serie de informaţii generale despre cancer ca maladie, să arate unele idei legate de prevenirea îmbolnăvirii fiind prezentate o serie de date legate de tratamente naturale verificate în practica medicală şi care au dat rezultate bune în vindecarea necruţătoarei boli.

  Înbolnăvirea reprezintă o atenţionare - ne semnalează clar că noi încălcăm armonia universală şi ne conştientizează în ce privinţă o facem.

  Ea ne scoate în relief defectele. Ne pune faţă în faţă cu noi înşine. Boala, prin suferinţele şi necazurile pe care ni le provoacă, ne scoate înainte, dur, chiar abrupt, defectele.

      Victor Duţă

  Vezi mai mult
 10. Prevenirea cancerului

  PREVENIREA CANCERULUI 10 reguli obligatorii pentru sănătate si viată lungă

  de Richard Béliveau, Denis Gingras

  Preţ normal: 29,90 RON

  Preţ special: 25,50 RON

  „Marele călău“ al secolului XXI, cancerul este în mod greșit perceput ca o calamitate ce lovește la întâmplare, o nenorocire împotriva căreia suntem neputincioși.

  Cartea arată că există o legătură între tabagism, surplusul de greutate, sedentarism, alimentație, expunerea la razele ultraviolete, lipsa de somn și cancer, precum și că majoritatea deceselor cauzate de această boală ar putea fi evitate prin modificări simple ale stilului de viață.

  Cele 10 reguli pentru reducerea riscurilor, izvorâte din analiza mai multor decenii de cercetări ştiinţifice, reprezintă o armă puternică împotriva cancerului şi le oferă pentru prima dată celor care au supravieţuit bolii un instrument concret de prevenire a recidivelor, în scopul creşterii speranţei de viaţă.

  • excesul de zahăr şi grăsimi din produsele alimentare industriale ar putea induce o dependenţă similară celei asociate consumului de droguri

  • două ore şi jumătate de activitate fizică de intensitate moderată, săptămânal, reduc riscul de mortalitate al bolnavilor de cancer

  • cei care consumă trei porţii de legume crucifere pe săptămână prezintă un risc de recidivă redus la jumătate

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 26

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină