Knowledge is everything

Terapii anticancer

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 12

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cancer, leucemie

  CANCER ; LEUCEMIE Modalităţi de tratare a cancerului, a leucemiei şi a altor boli aparent incurabile

  de Rudolph Breuss

  Preţ normal: 22,00 RON

  Preţ special: 17,50 RON

  Tratamentul total al cancerului în 42 de zile propus de Breuss, este o metoda simpla si eficienta ce combina sucuri de legume cu amestecuri speciale de ceaiuri din plante.

  Rezultatele sunt senzationale!

  Pâna în 1990 au fost vindecati aproximativ 45000 de bolnavi de cancer sau de alte boli aparent incurabile.

  „Eu înteleg prin vindecare, trecerea de la o disfunctie a organismului uman la o functionare normala si nu îndepartarea, prin operatie sau amputare, a unei parti din corp. Mutilarea nu înseamna vindecare.

  Cum ar putea un organ, partial sau complet eliminat, sa devina un organ vindecat?” „Cancerul este vindecabil.”

                                                                              Rudolf Breuss

  Vezi mai mult
 2. Despre cancer

  DESPRE CANCER O carte care dă speranţă

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 26,25 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  • De ce o persoană care se hrăneşte bine, care nu bea, care nu fumează şi face exerciţii fizice zilnic, se îmbolnăveşte totuşi de cancer ?

  • De ce o persoană căreia îi e frică de boală o atrage în timp ce o alta care are aceeaşi frică nu se îmbolnăveşte ?

  • De ce unii din marii fumători nu fac cancer deşi este dovedit că fumatul este cauza principală a cancerului la plămâni ?

  • De ce există din ce în ce mai multe forme de cancer deşi ştiinţa pare să facă atâtea progrese ?

  Iată câteva întrebări pe care poate ţi le pui, sau poate că mai sunt şi altele asemănătoare pe care le auzi în jurul tău.

  Şi tu, ce întrebări îţi pui?

  Poate că asemănătoare cu ale mele... Sau poate altele?

  Dacă ai decis să citeşti cartea aceasta, cu siguranţă ai întrebări la care nu ai găsit încă răspuns.

  Acum, că eu am găsit răspunsuri la unele din întrebările mele, ţi le împărtăşesc şi ţie, îndrăznind să sper că te vor ajuta.

                                                   •Lise Bourbeau

  Vezi mai mult
 3. Terapii naturiste pentru cancerul pulmonar

  TERAPII NATURISTE PENTRU CANCERUL PULMONAR

  de Victor Duta

  15,00 RON

  V-ar surprinde oare, să aflaţi că o persoană din patru este afectată de cancer?

  Dacă vi s-ar spune că până şi nişte simple schimbări în stilul dumneavoastră de viaţă, v-ar putea reduce semnificativ pericolul de a fi atins de această boală, aţi folosi la maximum mecanismele naturale de apărare?

  Atenţie!

  Faza de a face cancer o persoană din patru, a trecut, şi situaţia actuală a ajuns să se multiplice, ajungând la o persoană din trei. (n.a. – acest lucru este valabil atât în ţările economic înaintate, dar şi în ţările subdezvoltate, în care domneşte sărăcia şi mizeria).

  Noi credem că oamenii informaţi, cei care ţin la sănătatea lor, pot lua măsuri să-şi apere bogăţia lor cea mai de preţ, sănătatea.

                                                                     • AUTORUL

  Vezi mai mult
 4. Prevenirea cancerului

  PREVENIREA CANCERULUI 10 reguli obligatorii pentru sănătate si viată lungă

  de Richard Béliveau, Denis Gingras

  28,80 RON

  „Marele călău“ al secolului XXI, cancerul este în mod greșit perceput ca o calamitate ce lovește la întâmplare, o nenorocire împotriva căreia suntem neputincioși.

  Cartea arată că există o legătură între tabagism, surplusul de greutate, sedentarism, alimentație, expunerea la razele ultraviolete, lipsa de somn și cancer, precum și că majoritatea deceselor cauzate de această boală ar putea fi evitate prin modificări simple ale stilului de viață.

  Cele 10 reguli pentru reducerea riscurilor, izvorâte din analiza mai multor decenii de cercetări ştiinţifice, reprezintă o armă puternică împotriva cancerului şi le oferă pentru prima dată celor care au supravieţuit bolii un instrument concret de prevenire a recidivelor, în scopul creşterii speranţei de viaţă.

  • excesul de zahăr şi grăsimi din produsele alimentare industriale ar putea induce o dependenţă similară celei asociate consumului de droguri

  • două ore şi jumătate de activitate fizică de intensitate moderată, săptămânal, reduc riscul de mortalitate al bolnavilor de cancer

  • cei care consumă trei porţii de legume crucifere pe săptămână prezintă un risc de recidivă redus la jumătate

  Vezi mai mult
 5. Vindecarea tuturor formelor de cancer

  VINDECAREA TUTUROR FORMELOR DE CANCER

  de Hulda Regehr

  Preţ normal: 48,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  Daţi-mi trei săptămâni şi oncologul dumneavoastră va renunţa la operaţie!

  Învăţaţi cum să identificaţi şi să îndepărtaţi cauza cancerului de care suferiţi - restul va face corpul dumneavoastră. Nu veţi fi în contradicţie cu niciun tratament clinic.

  Citiţi cum s-au vindecat alte peste 100 de persoane de tot felul de forme de cancer.

  Şi dumneavoastră puteţi face asta!

  Nu contează ce formă de cancer aveţi şi nici pronosticul!

  Urmaţi pas cu pas instrucţiunile acestei noi şi surprinzătoare teorii, pe care se bazează tratamentul.

  Cel mai important lucru este că urmând explicaţiile din această carte, vă puteţi diagnostica şi trata singuri, rezultatele sunt vizibile şi cuantificabile, iar o abordare corectă opreşte chiar de la început evoluţia bolii! Cercetătoarea Hulda Regehr Clark a găsit răspunsurile.  

  Prin această carte, dr. Hulda Regehr Clark vă pune la dispoziţie cele mai recente observaţii, sfaturi, dar şi rezultatele şi metodele ei în vindecarea cancerului.

  Citiţi şi însănătoşiţi-vă!

  Vezi mai mult
 6. Am murit si m-am descoperit pe mine insami

  AM MURIT ȘI M-AM DESCOPERIT PE MINE ÎNSĂMI

  de Anita Moorjani

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,00 RON

  În cartea Am murit şi m-am descoperit pe mine însămi, Anita Moorjani povesteşte tot ce a învăţat în timpul experienţei sale în apropierea morţii despre boală, vindecare, teamă, iubirea de sine şi măreţia sublimă care reprezintă esenţa fiecărui om!

  În această biografie profund inspirată, Anita Moorjani povesteşte cum, după ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape că şi-au încetat activitatea, copleşite de celulele maligne care se răspândiseră în întregul ei corp. Odată intrată în comă, ea a trăit o experienţă în apropierea morţii cu totul extraordinară, în timpul căreia a înţeles măreţia spirituală a fiinţei sale... dar şi cauzele reale ale bolii sale.

  După ce şi-a revenit din comă, starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit atât de rapid încât a fost externată din spital după numai câteva săptămâni, fără să mai aibă vreo urmă de cancer în corp. În paginile acestei cărţi, Anita îşi povesteşte copilăria trăită la Hong Kong, conflictele prin care a trecut în timpul procesului de alegere a unei cariere şi de descoperire a sufletului ei pereche, dar şi boala care a făcut-o să ajungă în spital, unde a sfidat toate cunoştinţele medicale.

  Făcând parte dintr-o familie hindusă ce trăia în mijlocul unei comunităţi chineze şi britanice, Anita a crescut într-un mediu cultural conflictual, în care obiceiurile culturale şi religioase se băteau cap în cap.

  După ani de încercări de a-şi găsi propria cale în timp ce încerca să facă faţă inclusiv aşteptărilor celor din jurul ei, ea a trăit marea revelaţie – în urma unei experienţe în apropierea morţii – că puterea de a se vindeca singură se află în interiorul ei... şi că în acest Univers există miracole pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată până atunci. Cartea de faţă dovedeşte dincolo de orice îndoială că noi suntem fiinţe spirituale care trăiesc o experienţă umană... şi că suntem cu toţii UNA.

  Vezi mai mult
 7. Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul

  CUM SĂ GĂTEȘTI CU ALIMENTE CARE COMBAT CANCERUL

  de Richard Béliveau, Denis Gingras

  Preţ normal: 77,00 RON

  Preţ special: 67,50 RON

  "Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul" s-a vândut în peste 200.000 de exemplare numai în Canada şi a declanşat o revoluţie profundă în înţelegerea noastră asupra alimentelor cu proprietăţi anticancer.

  Acum că ştim despre calităţile minunate pe care le au pentru sănătatea noastră ceaiul verde, ciocolata neagră sau vinul roşu, cum învăţăm să le încorporăm în dieta noastră zilnică?

  Anticipând această dilemă, autorii Richard Beliveau şi Denis Gingras au făcut încă o dată echipă şi împreună cu bucătari profesionişti de talie mondială au creat cartea "Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul".

  Reţetele cuprinse în interiorul acestei cărţi sunt alese cu multă atenţie şi diversificate într-un mod ingenios astfel încât să răspundă pe deplin şi nevoilor unei diete vegetariene. Ingredientele sunt uşor de găsit, iar acest lucru este cu adevărat minunat!

  Cu uşurinţă poţi dobândi un lucru atât de valoros: starea ta de bine!

  Este mai mult decât o carte; este un izvor de informaţii folositoare şi competente care te ajută nu doar să previi apariţia cancerului sau să îi stopezi evoluţia, ci şi să îţi păstrezi sănătatea!

  Bazată pe informaţii din cercetări ştiinţifice recente, "Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul" este completarea esenţială a bestsellerului internaţional "Alimente care combat cancerul".

  Vezi mai mult
 8. Alimente care combat cancerul

  ALIMENTE CARE COMBAT CANCERUL Prevenirea cancerului prin dietă

  de Richard Béliveau, Denis Gingras

  Preţ normal: 77,00 RON

  Preţ special: 67,50 RON

  Proprietăţile anticancer ale alimentelor sunt ştiri de primă pagină.

  Studiile întreprinse în prezent demonstrează cum elemente din compoziţia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de apariţie a cancerului şi stopează dezvoltarea acestuia (în cazul în care a apărut deja).

  Cu toate acestea, informaţiile transmise prin mass-media sunt confuze şi adesea greu de înţeles.

  Ce ar trebui să consumăm mai exact şi în ce combinaţii? Oare toate alimentele anticancer au acelaşi efect? Combat ele orice tip de cancer?

  În cartea "Alimente care combat cancerul", celebrul biochimist Richard Beliveau şi cercetătorul Denis Gingras descriu proprietăţile active ale alimentelor care combat cancerul şi modul în care acestea acţionează pentru a proteja organismul.

  De exemplu, o dietă diversificată ce include anumite fructe, legume şi băuturi, precum ceaiul verde şi mustul, permite absorbţia zilnică a unei cantităţi terapeutice de compuşi fitochimici anticancer.

  Cunoscând procesele ştiinţifice din spatele acestor beneficii terapeutice, înţelegem nu doar motivul pentru care este atât de important să includem aceste alimente în dietă, ci şi cât de uşor este.

  Richard Beliveau deţine catedra de Prevenire şi Tratament al Cancerului la Universitatea din Québec, Montreal, unde este profesor de biochimie. De asemenea, este directorul Laboratorului de Medicină Moleculară al Spitalului UQAM-Sainte-Justine (Centrul de cancerologie Charles-Bruneau), unde îşi desfăşoară activitatea de cercetare şi coautorul acestei cărţi Denis Gingras.

  Vezi mai mult
 9. Cancerul si tratamentele lui naturiste

  CANCERUL ŞI TRATAMENTELE LUI NATURISTE Cancerul este o boală ca oricare alta şi se poate vindeca.

  de Viorel Olivian Paşcanu

  Preţ normal: 18,00 RON

  Preţ special: 16,00 RON

  Fiecare om are un anumit potenţial de viaţă, teoretic de 100-120 de ani, dar care este micşorat de o ereditate precară, de deprinderile nocive moştenite şi dobândite, avand loc distrugeri biologice care diminuează acest potenţial al omului la 60-75 de ani şi astfel, nu numai la cancer, dar şi la alte afecţiuni, vulnerabilitatea lui este prea mare ca să se mai poată redresa.

  Vezi mai mult
 10. Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa

  ARTA VINDECĂRII ÎNVĂȚATĂ DE LA VALERIU POPA Integrarea armonioasă a aspectelor fizice, mentale şi spirituale

  de

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 28,00 RON

  Valeriu Popa n-a fost numai un vindecător al corpului, ci şi unul al sufletului şi al spiritului.

  El pătrundea cu exactitate uluitoare în trecutul, prezentul şi viitorul celui pe care îl examina în cele mai ascunse unghere ale sufletului, făcându-l pe acesta să-şi conştientizeze problemele şi cauzele lor, declanşând astfel în el vindecările sufleteşti.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 12

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină