Knowledge is everything

Terapii anticancer

Articolele 11 - 12 dintr-un total de 12

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
  1. Nu hrani cancerul

    NU HRĂNI CANCERUL Alimentaţia este aliatul tău împotriva cancerului

    de Pavel Chirilă, Mădălina Popescu, Cristela Georgescu

    Preţ normal: 40,00 RON

    Preţ special: 38,00 RON

    Cartea se adresează publicului larg care doreşte să prevină cancerul cât şi bolnavilor care sunt atinşi de această boală şi vor să folosească dietoterapia alături de celelalte metode de tratament.

    Circa 30% din cancere se datorează unei alimentaţii greşite. Aceasta înseamnă că tot atâtea cancere sunt evitabile dacă ştim şi ne alimentăm corect.

    Stilul de viaţă este decisiv în aparitia şi evoluţia unui cancer.

    S-au făcut niste statistici geografice din care reieşea că cu cat o regiune este mai "civilizată", industrializată, dezvoltată, cu atat incidenţa cancerului este mai mare. Pentru că, în fapt, ce presupune o regiune mai civilizată dacă nu prezenţa mai multor E-uri, a unei concentraţii mai mari de azot în pământ şi ape, a unei cantităţi mai mari de zahăr rafinat, a unui procent mai mare de obezitate?

    Toate acestea sunt cauze care conduc la cancer…

    Cu banii adunaţi din vânzarea cărţii "Nu hrăni cancerul" va fi pusă pe „picioare″ clinica „Nera”, prima clinica de recuperare oncologică din Romania, care va incorpora şi un centru de cercetări.

    Clinica se va ingriji de tratamentul bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea vestii, debutul bolii, depistarea precoce.

    Susţinând proiectul pentru construcţia clinicii Nera, susţii, de fapt, viaţa bolnavilor de cancer.

    Dă-le o şansa! Clinica Nera are nevoie de fapte bune puse cu grija la temelia construcţiei sale.

    Vezi mai mult
  2. Cum sa nu mori

    CUM SĂ NU MORI Descoperă alimentele dovedite ştiinţific că previn şi inversează boala

    de Michael Greger dr., Gene Stone

    Preţ normal: 60,00 RON

    Preţ special: 54,00 RON

    Scrisă de medicul care a creat site-ul de mare popularitate Nutrition Facts.org, cartea "Cum să nu mori" aduce dovezi ştiinţifice fundamentale referitoare la singura dietă care poate preveni şi inversa marea majoritate a cauzelor mortalităţii generate de boli.

    Adevărul trist este că cei mai mulţi dintre doctori pot trata bolile acute, dar nu şi pe cele cronice (pe care nu ştiu nici măcar cum să le prevină).

    Cele 15 cauze primare ale mortalităţii premature – boli precum cea cardiovasculară, cancerul, diabetul, Parkinson, hipertensiunea şi altele – răpesc anual viaţa a 1,6 milioane de americani.

    Acest lucru nu este însă obligatoriu. Urmând sfaturile doctorului Greger, susţinute de dovezi ştiinţifice solide, tu poţi învăţa ce alimente trebuie să consumi şi ce schimbări ale stilului de viaţă trebuie să introduci în viaţa ta pentru a preveni şi pentru a combate aceste boli, prelungindu-ţi astfel viaţa.

    Pe lângă alimentele recomandate pentru tratarea principalelor 15 cauze ale mortalităţii, cartea "Cum să nu mori" include Lista Celor 12 Alimente Recomandate Zilnic de Dr. Greger, în care vei găsi alimentele şi activităţile pe care merită să le integrezi în rutina ta zilnică. 

    Pline de sfaturi uşor de pus în practică şi de indicaţii nutriţionale adeseori surprinzătoare, aceste „ordine ale medicului” sunt exact lucrul de care ai nevoie pentru a duce o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă.

    Vezi mai mult

Articolele 11 - 12 dintr-un total de 12

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină