Knowledge is everything

Alimente care combat cancerul

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Alimente care combat cancerul

ALIMENTE CARE COMBAT CANCERUL Prevenirea cancerului prin dietă

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Proprietăţile anticancer ale alimentelor sunt ştiri de primă pagină.


Studiile întreprinse în prezent demonstrează cum elemente din compoziţia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de apariţie a cancerului şi stopează dezvoltarea acestuia (în cazul în care a apărut deja).


Cu toate acestea, informaţiile transmise prin mass-media sunt confuze şi adesea greu de înţeles.


Ce ar trebui să consumăm mai exact şi în ce combinaţii? Oare toate alimentele anticancer au acelaşi efect? Combat ele orice tip de cancer?


În cartea "Alimente care combat cancerul", celebrul biochimist Richard Beliveau şi cercetătorul Denis Gingras descriu proprietăţile active ale alimentelor care combat cancerul şi modul în care acestea acţionează pentru a proteja organismul.


De exemplu, o dietă diversificată ce include anumite fructe, legume şi băuturi, precum ceaiul verde şi mustul, permite absorbţia zilnică a unei cantităţi terapeutice de compuşi fitochimici anticancer.


Cunoscând procesele ştiinţifice din spatele acestor beneficii terapeutice, înţelegem nu doar motivul pentru care este atât de important să includem aceste alimente în dietă, ci şi cât de uşor este.


Richard Beliveau deţine catedra de Prevenire şi Tratament al Cancerului la Universitatea din Québec, Montreal, unde este profesor de biochimie. De asemenea, este directorul Laboratorului de Medicină Moleculară al Spitalului UQAM-Sainte-Justine (Centrul de cancerologie Charles-Bruneau), unde îşi desfăşoară activitatea de cercetare şi coautorul acestei cărţi Denis Gingras.

Informaţii adiţionale

Autor Richard Béliveau, Denis Gingras
Editura Vidia
Nr. pagini 214
Format 20,5 x 20,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.