Knowledge is everything

Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul

CUM SĂ GĂTEȘTI CU ALIMENTE CARE COMBAT CANCERUL

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

"Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul" s-a vândut în peste 200.000 de exemplare numai în Canada şi a declanşat o revoluţie profundă în înţelegerea noastră asupra alimentelor cu proprietăţi anticancer.


Acum că ştim despre calităţile minunate pe care le au pentru sănătatea noastră ceaiul verde, ciocolata neagră sau vinul roşu, cum învăţăm să le încorporăm în dieta noastră zilnică?


Anticipând această dilemă, autorii Richard Beliveau şi Denis Gingras au făcut încă o dată echipă şi împreună cu bucătari profesionişti de talie mondială au creat cartea "Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul".


Reţetele cuprinse în interiorul acestei cărţi sunt alese cu multă atenţie şi diversificate într-un mod ingenios astfel încât să răspundă pe deplin şi nevoilor unei diete vegetariene. Ingredientele sunt uşor de găsit, iar acest lucru este cu adevărat minunat!


Cu uşurinţă poţi dobândi un lucru atât de valoros: starea ta de bine!


Este mai mult decât o carte; este un izvor de informaţii folositoare şi competente care te ajută nu doar să previi apariţia cancerului sau să îi stopezi evoluţia, ci şi să îţi păstrezi sănătatea!


Bazată pe informaţii din cercetări ştiinţifice recente, "Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul" este completarea esenţială a bestsellerului internaţional "Alimente care combat cancerul".

Informaţii adiţionale

Autor Richard Béliveau, Denis Gingras
Editura Vidia
Nr. pagini 271
Format 20,5 x 20,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.