Knowledge is everything

Cum sa nu mori

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cum sa nu mori

CUM SĂ NU MORI Descoperă alimentele dovedite ştiinţific că previn şi inversează boala

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Scrisă de medicul care a creat site-ul de mare popularitate Nutrition Facts.org, cartea "Cum să nu mori" aduce dovezi ştiinţifice fundamentale referitoare la singura dietă care poate preveni şi inversa marea majoritate a cauzelor mortalităţii generate de boli.


Adevărul trist este că cei mai mulţi dintre doctori pot trata bolile acute, dar nu şi pe cele cronice (pe care nu ştiu nici măcar cum să le prevină).


Cele 15 cauze primare ale mortalităţii premature – boli precum cea cardiovasculară, cancerul, diabetul, Parkinson, hipertensiunea şi altele – răpesc anual viaţa a 1,6 milioane de americani.


Acest lucru nu este însă obligatoriu. Urmând sfaturile doctorului Greger, susţinute de dovezi ştiinţifice solide, tu poţi învăţa ce alimente trebuie să consumi şi ce schimbări ale stilului de viaţă trebuie să introduci în viaţa ta pentru a preveni şi pentru a combate aceste boli, prelungindu-ţi astfel viaţa.


Pe lângă alimentele recomandate pentru tratarea principalelor 15 cauze ale mortalităţii, cartea "Cum să nu mori" include Lista Celor 12 Alimente Recomandate Zilnic de Dr. Greger, în care vei găsi alimentele şi activităţile pe care merită să le integrezi în rutina ta zilnică. 


Pline de sfaturi uşor de pus în practică şi de indicaţii nutriţionale adeseori surprinzătoare, aceste „ordine ale medicului” sunt exact lucrul de care ai nevoie pentru a duce o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă.

Informaţii adiţionale

Autor Michael Greger dr., Gene Stone
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 512
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.