Knowledge is everything

 Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  •  Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine

CELE 5 RĂNI CARE NE IMPIEDICĂ SĂ FIM NOI ÎNŞINE

  • Autor: Lise Bourbeau
  • Editura: ASCENT
  • Nr. pagini: 192
  • Format: 12 X 18

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

În cartea “Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine“, Lise Bourbeau porneşte de la idea că misiunea noastră în această lume e de a trăi o serie de experienţe până când ajungem să le acceptăm şi să ne iubim pe noi înşine trecând prin ele. Când un copil se naşte, el ştie, în adâncul lui, că motivul pentru care s-a născut e acela de a fi el însuşi, trecând printr-o serie de experienţe.
După scurt timp însă, el observă că atunci când vrea să fie el însuşi, deranjează lumea adulţilor, ajungând la concluzia că a fi natural nu este bine, nu este corect. Această descoperire, provoacă copilului accese de furie.

Detalii

Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine

Aveţi impresia că vă învârtiţi într-un cerc în parcursul vostru personal ? Vi se întâmplă să repetaţi o situaţie dificilă pe care credeaţi că aţi încheiat-o deja? Poate nu aţi ştiut unde să căutaţi răspunsurile.

Această carte a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concretă ca şi cele dinainte, demostrează faptul că toate dificultăţile de ordin fizic, emoţional sau mental îşi au originea în cinci răni importante: respingerea, abandonul, umilirea, trădarea, nedreptatea.

Datorita unei descrieri foarte amănuntiţe a acestor răni şi a măştilor pe care le-aţi creat pentru a nu le vedea, simţi şi mai ales pentru a nu le recunoaşte, veţi reuşi să identificaţi cauzele reale ale unei anumite probleme din viaţa voastră. Aceste măşti vă vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrăşarea sau slăbirea exagerată a unor persoane.

Această carte vă va permite sa întreprindeţi demersul de vindecare corect, cel care va conduce spre rezultatul căutat: acela de a fi voi înşivă. În acelaşi timp veţi descoperi forţele puternice înnăscute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vieţii fiecăruia.

Lise Bourbeau vă propune, ca întotdeauna, în ultima parte a cărţii, o soluţie practică pentru a reuşi să transformaţi problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a vă dezvolta şi pentru a redeveni constienţi de faptul că sunteţi un DUMNEZEU creator.

CUPRINS

Prefaţă .......................................................... 5

Formarea rănilor şi a măştilor ....................... 7

Respingerea ................................................. 17

Abandonul .................................................... 36

Umilirea ....................................................... 56

Trădarea ....................................................... 79

Nedreptatea .................................................. 106

Vindecarea rănilor şi transformarea măştilor 129

Informaţii adiţionale

Autor Lise Bourbeau
Editura ASCENT
Nr. pagini 192
Format 12 X 18

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.