Knowledge is everything

Dezvoltare personala

Dezvoltare personala

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 231

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Adorabilitatea

  ADORABILITATEA Capacitatea de a iubi şi de a te lăsa iubit

  de Robert Holden

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 25,20 RON

  Adorabilitatea este o meditaţie pe tema iubirii. Ea explorează lucrul cel mai important pe care îl poţi învăţa vreodată.

  Întreaga fericire, sănătate şi abundenţă pe care le experimentezi în viaţă derivă din capacitatea ta de a iubi şi de a te lăsa iubit. Această capacitate este înnăscută, nu dobândită.

  Robert Holden este creatorul unui program unic despre iubire, numit Adorabilitatea, pe care îl predă în întreaga lume.

  A ajutat mii de oameni să îşi transforme experienţa iubirii.

  „Iubirea este cel mai important lucru pe care îl ai de făcut în viaţa ta, spune Robert. Pe măsură ce te vei elibera de blocajele pe care ţi le-ai creat în calea iubirii, tu vei înflori din ce în ce mai mult în toate relaţiile tale, în ceea ce faci şi în toate domeniile vieţii tale.”

  În cartea "Adorabilitatea", Robert Holden explorează o serie de principii eterne şi prezintă mai multe practici utile pe tema naturii iubirii reale. El prezintă cu multă afecţiune poveşti de viaţă, conversaţii, meditaţii şi poeme care i-au inspirat investigaţia personală pe tema iubirii.

  Printre temele principale abordate în carte se numără:

  ♥ Destinul tău nu este doar acela de a găsi iubirea; este de a fi persoana cea mai plină de iubire care poţi fi.

  ♥ Iubirea de sine este ceea ce trebuie să simţi atunci când te gândeşti la tine. Ea este cheia iubirii celorlalţi oameni.

  ♥ Dacă ţi se pare că lipseşte ceva dintr-o relaţie pe care o ai, acest ceva eşti cel mai probabil tu însuţi.

  ♥ Iertarea te ajută să înţelegi că iubirea nu te-a rănit niciodată. Singurele care te rănesc sunt preconcepţiile tale greşite despre iubire.

  ♥ Cea mai mare influenţă pe care o poţi avea în orice situaţie este să fii o prezenţă plină de iubire.

  Vezi mai mult
 2. Scapa de griji in cateva minute

  SCAPĂ DE GRIJI ÎN CÂTEVA MINUTE Fii sănătos şi fericit, folosind Tehnica Energetică de meridian

  de Reiner si Regina Franke

  20,00 RON

  Tehnicile Energetice de Meridian (T.E.M.) fac parte dintr-o nouă ramură a psihologiei, cunoscută sub numele de Psihologie Energetică.

  Un (auto)tratament T.E.M. constă într-o combinaţie de exerciţii de respiraţie, afirmaţii şi tapotări (bateri uşoare, repetate) ale unor puncte determinate, situate pe meridianele energetice.

  Paşii unui (auto)tratament T.E.M. sunt: identificarea problemei, evaluarea ei pe scala intensităţii emoţionale, echilibrarea respiraţiei, tapotarea glandei timus, tapotarea punctelor de pe meridianele energetice, însoţită de rostirea unor afirmaţii de vindecare şi de reevaluarea problemei, la final.

  Se consideră că o problemă este rezolvată şi că a survenit vindecarea, atunci când valoarea intensităţii emoţionale a problemei respective este 0.

  Succesul Metodei TEM este asigurat de rezultatele rapide (durata completă a unui tratament, pentru o problemă, este de numai câteva minute), eficiente (prin această metodă se poate scăpa permanent de problemele de sănătate) şi de sfera largă de aplicare.

  Astfel, cu ajutorul Tehnicilor Energetice de Meridian se poate trata cu succes o varietate de afecţiuni şi tulburări, care include, dar nu se rezumă la următoarele probleme: • frici de toate tipurile, fobii, tulburări de alimentaţie, traume, depresii, durere cauzată de moartea cuiva drag,

  • sentimente de vinovăţie, ruşine, disperare, gelozie, furie, supărare, ură, resentimente, mânie,

  • sindroame de stres posttraumatic, blocaje de randament, stres, tensiuni, deficit de atenţie, obsesii,

  • lăcomie, dependenţa de substanţe, astm, alergii, răceli, dureri de toate tipurile, surmenaj, oboseală, migrene, tulburări de somn, tulburări aferente menopauzei etc.

  Putem spune că aproape că nu există nimic care să nu poată fi tratat cu TEM. În plus, este foarte uşor de dovedit acest lucru.

  Vezi mai mult
 3. Pescarusul Jonathan Livingstone

  PESCĂRUŞUL JONATHAN LIVINGSTON Ediţie nouă completă cu un capitol final inedit

  de Richard Bach

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 20,50 RON

  De la apariţia sa, în 1970, "Pescăruşul Jonathan Livingston" a atins vânzări de peste 60 de milioane de exemplare (primul milion în nici doi ani de la publicare). S-a aflat în fruntea listei de bestselleruri a publicaţiei New York Times 38 de săptămâni şi a ocupat prima poziţie doi ani la rând, în 1972 şi în 1973, în topul din "Publishers Weekly".

  Această ediţie completă, care include un capitol final inedit, a apărut în SUA sub formă de e-book în februarie 2014.

  Richard Bach a scris o poveste pentru cei care îşi ascultă inima şi nu trăiesc numai după reguli, cei pentru care efortul desăvârşirii înseamnă o răsplată în sine.

  Ei ştiu că viaţa adevărată se găseşte dincolo de aparenţe, de aceea locul lor este alături de Jonathan, încercând să-şi depăşească limitele.

  Zborul este esenţa unei păsări. Totuşi, pentru pescăruşii din stolul ce trăieşte pe malul stâncos al mării, plutirea a devenit doar un mijloc de a-ţi satisface nevoile primare.

  Nici unul, în afară de Jonathan, nu vrea să se ridice mai sus, să-şi atingă sau să-şi depăşească limitele. Însă pentru Jonathan zborul – măiestria picajului, vitezele ameţitoare şi înaltul cristalin al cerului – este un scop în sine, oferind răsplata nesperată a eliberării spiritului de trup, de spaţiu şi de timp. Iar această taină pe care vrea să le-o împărtăşească semenilor îi aduce lui Jonathan duşmani, dar şi mulţi discipoli, aflaţi în căutarea unui sens mai înalt al vieţii.

  În 2013 Richard Bach a descoperit între manuscrisele lui de tinereţe o parte a patra a poveştii, pe care nu i-o trimisese editorului său în 1970.

  O întâmplare plină de miez, căci acest capitol final avertizează asupra schimbărilor primejdioase ce îi pândesc, cu trecerea timpului, pe adepţii unei discipline spirituale: aceasta se poate transforma în ritual mecanic, golit de sens, învăţăturile devin dogmă, iar libertatea deplină a căutării este ameninţată de intoleranţa celor cantonaţi în certitudini comode.

  Cartea este dedicată: „adevăratului Pescăruş Jonathan care trăieşte în noi toţi”.

  Rămâne să verificaţi dumneavoastră dacă „noi toţi” merităm dedicaţia.

  Vezi mai mult
 4. Iarta si te vei elibera

  IARTA ŞI TE VEI ELIBERA

  de Ana Holub

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 25,00 RON

  Poate că sunteţi interesaţi să vă descoperiţi potenţialul de a ierta, dar vă întrebaţi: „Dacă iert, înseamnă că sunt slab?“

  Înseamnă că mă voi transforma într-un nebun sau într-o fiinţă uşor de manipulat?

  Oamenii mă vor folosi şi vor abuza de mine dacă voi ierta?

  Trebuie să uit ce s-a întâmplat sau voi deveni prea pasiv sau irealist dacă uit?

  Răspunsul este NU în toate aceste cazuri. Iertarea este de fapt un exerciţiu pentru suflet, menit să te facă mai puternic, mai iubitor şi mai plin de compasiune, în acelaşi timp.

  Vezi mai mult
 5. Asculta,mananca si inceteaza sa te controlezi

  ASCULTĂ, MĂNÂNCĂ ŞI ÎNCETEAZĂ SĂ TE CONTROLEZI

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  "Ascultă, mănâncă şi încetează să te controlezi!"se vrea a fi o operă de excepţie, unică, ce vă poate transforma într-un mod spectaculos viaţa şi relaţia pe care dumneavoastră o aveţi cu alimentaţia.

  Ştiaţi că alimentaţia este unul dintre subiectele cele mai mediatizate în ultimii ani?

  Această adevărată industrie a produs nenumărate lucrări având ca temă alimentaţia, propunând reţete sau diete miraculoase.

  Lucrarea de faţă nu are nimic în comun cu toate aceste cărţi, deoarece vă propune: să descoperiţi faptul că există şase motive, în afara foamei, care vă determină să vă alimentaţi, să realizaţi în ce fel şi cât de mult vă controlaţi alimentaţia şi că acest control vă poate fi nociv, să învăţaţi să recunoaşteţi uşor şi repede rănile emoţionale care vă împiedică să vă hrăniţi sănătos, să învăţaţi să vă iubiţi şi să vă acceptaţi corpul fizic şi, mai ales, să vă acceptaţi aşa cum sunteţi în orice moment.

  Lise Bourbeau, recunoscută pe plan mondial în calitate de specialistă în ascultarea corpului vă furnizează mai multe răspunsuri şi soluţii foarte utile.

  Privită dintr-o altă perspectivă, cartea aceasta novatoare vă oferă o viziune mai actuală asupra relaţiei pe care o aveţi cu propria alimentaţie. Veţi descoperi pe parcursul lecturii legăturile foarte strânse care există între corpul nostru fizic şi celelalte dimensiuni ale noastre - emoţională, mentală şi spirituală.

  "Ascultă, mănâncă şi încetează să te controlezi!"este o carte unică în categoria lucrărilor de gen, prin tehnicile sale simple şi accesibile.

  Ea vă va ajuta să vă schimbaţi pentru totdeauna viaţa şi în acelaşi timp raportarea faţă de alimentaţie.

  Cuvântul autoarei despre această carte:

  "Menţionez că această carte nu are drept scop să te ajute să te hrăneşti urmând anumite criterii de „alimentaţie sănătoasă”. Există nenumărate cărţi pe această temă.

  Obiectivele mele constau mai degrabă în a te ajuta: să descoperi care este modul tău de a te controla şi gradul tău de control, să devii mai conştient de felul în care te alimentezi, să faci legătura dintre alimentaţia ta şi ceea ce trăieşti pe plan emoţional, mental şi spiritual, să descoperi de ce este atât de dificil să îţi asculţi adevăratele tale nevoi, să recunoşti repede rănile care te împiedică să te alimentezi sănătos, atât pe plan fizic cât şi pe cel psihologic, să afli cum poţi reuşi să asculţi tot timpul nevoile corpului tău înainte de a te hrăni, să te iubeşti şi să te accepţi în corpul tău fizic şi mai ales, în ceea ce ai în fiecare moment."

  Vezi mai mult
 6. Asculta-ti corpul, in continuare

  ASCULTĂ-ŢI CORPUL,ÎN CONTINUARE

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  Cartea de faţă este continuarea primului volum "Ascultă-ţi corpul, cel mai bun prieten pe care îl ai pe pământ".

  Acea faimoasă carte a atins o popularitate nemaiîntâlnită până atunci în Québec şi se bucură  de un mare succes în toate ţările francofone.

  Ca urmare a nenumăratelor cereri exprimate de cititori, Lise Bourbeau a hotărât să scrie "Ascultă-ţi corpul, în continuare!", cel de-al doilea volum, pentru a împărtăşi cele mai recente descoperiri ale ei, precum şi noile experienţe, de la apariţia primului volum al cărţii, în 1987.

  "Ascultă-ţi corpul, în continuare!" conţine 21 de capitole, fiecare dintre ele vând în încheiere exerciţii practice care au scopul de a ajuta cititorul să conştienzizeze conţinutul capitolului respectiv.

  Prin învăţăturile ei, Lise Bourbeau favorizează utilizarea exerciţiilor practice ca mijloace de învăţare, deoarece experienţa îi indică faptul că nu cunoştinţele în sine sunt cele care îi ajută pe oameni să îşi amelioreze calitatea vieţii, ci mai degrabă acţiunile generate de aceste cunoştinţe.

  Cartea este împărţită în trei secţiuni distincte: A AVEA, A FACE şi A FI.

  Fiecare dintre aceste secţiuni vă va ajuta să descoperiţi ceea ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi şi a întreprinde acţiunile necesare pentru a avea ceea ce vă doriţi în viaţă. 

   

  Vezi mai mult
 7. Asculta-ti corpul,cel mai bun prieten al tau de pe pamant

  ASCULTĂ-ŢI CORPUL , PRIETENUL TĂU CEL MAI BUN DE PE PĂMÂNT!

  de Lise Bourbeau

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  Lise Bourbeau îşi consacră viaţa depăşirii propriilor ei limite şi transmiterii învăţăturii ei celorlalţi, pentru a-i ajuta să ajungă la ceea ce aspirăm cu toţii: bucurie, pace, seninătate, sănătate, împlinirea viselor şi a aspiraţiilor noastre. În acest sens, este foarte important să deveniţi conştienţi de voi înşivă, adică să aveţi experienţa conştientă a ceea ce se întâmplă în voi, la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual.

  Lise Bourbeau îşi aduce experienţa şi cunoştinţele în sprijinul acelora care îşi doresc să îşi dezvolte şi să îşi întărească evoluţia interioară.

  Învăţăturile cuprinse în această carte vă vor oferi mijloacele pentru a face acest lucru.

  Exerciţiile practice descrise la sfârşitul fiecărui capitol vă vor juta să deveniţi conştienţi de modul vostru de a vă iubi şi de a-i iubi pe ceilalţi.

  Dat fiind că veţi culege ceea ce veţi semăna, iubind, veţi culege multă iubire!

  Oare nu acesta este lucrul pe care îl căutăm cu toţii pe Pământ?

  Vezi mai mult
 8. Supermintea cuantica

  SUPERMINTEA CUANTICĂ Formula iertării

  de Burt Goldman

  Preţ normal: 32,70 RON

  Preţ special: 30,00 RON

  Vorbesc despre lucruri pe care le cunosc şi că scriu acum doar pentru că aş dori să am un efect benefic asupra fiecărei persoane de pe planetă; atât de important este acest material.

  Bineînţeles, voi vorbi și despre iertare şi răscumpărare, dar mai întâi voi recapitula conceptul de salturi cuantice care te va ajuta să aplici ușor terapia vieților trecute și vei afla cum să faci regresii, pentru a elimina acele ancore invizibile care te pot împidica acum să evoluezi. Iertarea are o mare putere.

  Să te absolvi de o anumită faptă înseamnă să te ierți pe tine însuți – să renunți la noțiunea de a te pedepsi pe tine însuți prin faptă sau gând. Te poți ierta pe tine însuți pentru toate erorile din trecut, căci ești o persoană diferită acum.

  Iartă-te pe tine însuți, căci nu ai fi putut să faci lucrurile în niciun alt fel. Iartă-te pe tine însuți, căci nu le vei mai face niciodată în acel fel. Ești mai matur. Iartă-te pe tine însuți. Cheia se află în propria ta imaginație, căci aici rezidă vina, sau păcatul și pedeapsa.

  Ai încredere în acea abilitate a minții tale de a crea imagini: Imaginează-ți că te-ai iertat și vei fi iertat. Spun asta deoarece tu eşti cea mai importantă persoană din lume pe care trebuie s-o ierţi, şi singura persoană care poate face acest lucru, tu însuţi.

  Terapia vieților trecute ar putea fi răspunsul căutat, la multe din problemele tale, deoarece terapia vieților trecute este una dintre cele mai bune metode de a rezolva probleme.

  Oamenii cu probleme financiare găsesc adesea că răspunsurile vin dintr-o situaţie a unei vieţi trecute.

  Sper că vei găsi această carte ca fiind pătrunzătoare şi nepreţuită pentru calea ta personală şi spirituală spre iluminare.

  Îți urez să ai o viață plină de minunății și aştept cu bucurie să te întâlnesc în vieţile noastre viitoare.

                                                 • Burt Goldman

  Vezi mai mult
 9. Cartea gesturilor

  CARTEA GESTURILOR O gramatică gestuală completă, explicată şi ilustrată

  de Joseph Messinger, Caroline Messinger

  Preţ normal: 44,90 RON

  Preţ special: 40,00 RON

  Pornind de la modul de a strange mana cuiva si de la felul in care ne incrucisam picioarele sau ne incruntam putem afla ce climat mental si ce personalitate avem. Cu ajutorul acestei carti puteti invata foarte usor care sunt atitudinile si pozitiile care va dezavantajeaza (si trebuie corectate) si care sunt pe cele care e bine sa le valorificati, pentru a le transmite celorlalti un semnal pozitiv privitor la personalitatea si capacitatile dumneavoastra.

  Peste 300 de imagini si o descriere simpla a gesturilor pe care le intalniti in viata de zi cu zi va permit acum sa va specializati in decodarea gesturilor si sa va amuzati decodand semnalele pe care vi le trimit interlocutorii dumneavoastra.

  Corpul este un teritoriu in permanenta miscare, o masa care se agita, un conglomerat de molecule care se exprima printr-o explozie de gesturi diverse si variate, cea mai mare parte dintre ele fiind total insignifiante. Gesticulatii care nu corespund decat nevoii de a oferi cuvantului un relief gestual dublat de un decor emotional. Caci fiecare miscare a corpului este expresia unei reactii emotionale fara ca aceasta reactie sa fie totusi semnificativa.

  Gestul devine limbaj atunci cand se repeta in mod constant, mereu in acelasi mod si intr-un context identic. Corpul este terenul de joc al gestului si relieful cuvantului. El ii ofera acestuia o a treia dimensiune. priori cu viziunea psiho-anatomică pe care o propun. Ea este rezultatul a trei decenii de observaţie, de curiozitate activă şi de cercetări empirice în interiorul unui continent uitat care abia cum începe să stârnească interesul publicului.

  Fără această viziune „semantică“ a mişcărilor recurente ale corpului, limbajul gesturilor n-ar fi decât o digresiune plăcută, dar fără fundament psiho-anatomic. Nişte speculaţii, dintre care unele se dovedesc juste, amestecate cu interpretări fanteziste la care am aderat la începutul cercetărilor mele.

  De exemplu, dacă subiectul vostru are mâinile încătuşate, deşi contextul poate modifica interpretarea generică, ştiind că încheieturile mâinilor reprezintă simbolic mecanismele de decizie sau de alegere, se poate afirma cu certitudine că mâinile încătuşate pot indica fie o indecizie, fie incapacitatea de a face o alegere. „Are mâinile legate“, cum se spune de obicei. Mai rămâne totuşi un element legat de context. Este indecis sau refuză să facă o alegere?

  Alt exemplu contextualizat: un ministru afirmă verbal că doreşte o schimbare în privinţa unui punct de litigiu cu colegii săi din guvern. In timp ce-şi exprimă dorinţa, lasă pleoapele în jos pentru o clipă. Ce legătură poate exista între expresia abia perceptibilă şi conţinutul discursului? Pleoapele reprezintă graniţa dintre adevăr şi vis. Ministrul doreşte, dar ştie deja că dorinţa lui nu este decât o promisiune irealizabilă sau o minciună pioasă.

  Exerciţiile de interpretare gestuală fondate pe baze psiho-anatomice sunt piatra unghiulară a sistemului pe care l-am pus la punct şi care face din semiotica gestuală un embrion de limbaj inteligibil…

  Când alesul inimii voastre îşi pişcă lobul urechii stângi tot timpul, apucându-l între degetul mare şi arătător (de la mâna stângă, evident), are o fantasmă din care faceţi parte. Plăcerea (degetul mare stâng) de a vă poseda (arătătorul stâng) este deja prezentă virtual în mintea lui sub forma unei fantasme (lobul stâng).

  Evident, contextul influenţează interpretarea acestei scene. Dacă acelaşi gest este făcut de un client pe care încercaţi să-l convingeţi, nu vă gândiţi la cine ştie chestii, acesta îşi imaginează ce-o să facă pentru a vă obliga să mai lăsaţi din... preţ, iar fantasma lui se referă la beneficiul pe care o să-1 aibă.

  Cunoscând interpretarea acestei secvenţe gestuale pe care el o reproduce sub ochii voştri de o jumătate de oră, sunteţi în avantaj…

  Vezi mai mult
 10. Cum sa vinzi inteligent

  CUM SĂ VINZI INTELIGENT Strategii de viitor pentru clienţi mereu multumiţi

  de Keith Dugdale, David Lambert

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 20,50 RON

  Toată lumea are ceva de oferit. Unii vând idei, alţii vând servicii, iar alţii produse.

  Indiferent ce‑ai vinde, cartea de faţă te va ajuta să înregistrezi vânzări mai profitabile şi să simţi că eşti mai eficient.

  "Cum să vinzi inteligent" întoarce pe dos strategia tradiţională din vânzări şi îţi arată cum ideea de a situa nevoile clienţilor pe primul plan se va dovedi cheia succeselor viitoare.

  Această ultimă generaţie de strategii pentru vânzare gravitează în jurul a ceea ce numim relaţii consultative. Prin metoda lor unică, bazată pe principiul „Îţi rămân dator“, autorii îţi arată cum să construieşti o relaţie bazată pe încredere şi colaborare pe termen lung, astfel încât tu să fii prima persoană pe care o sună clientul atunci când va avea nevoie de un nou produs ori serviciu.

  Află din această carte esenţa celor mai noi metode şi tehnici de vânzări, dar şi cum să-ţi înţelegi clientul, să afli ce nevoi profesionale are el în realitate şi cum să construieşti o relaţie durabilă şi reciproc avantajoasă cu acesta.

  Pune-ţi clientul pe primul loc şi vei câştiga cu siguranţă!

  După ce au ocupat funcţii de top în importante firme internaţionale de consultanţă, Keith Dugdale şi David Lambert s-au hotărât să aştearnă pe hârtie atât o parte din observaţiile acumulate de-a lungul activităţii lor profesionale, cât şi inovaţiile pe care le-au experimentat în diferite domenii, în mai multe ţări de pe patru continente. Instrumentele pe care le propun ei în această carte se bazează pe situaţii reale şi pe o profundă înţelegere a mecanismelor şi relaţiilor implicate într-o tranzacţie comercială.

  Autorii analizează reacţiile inexplicabile, aparent neaşteptate, ale potenţialilor cumpărători şi oferă soluţii concrete pentru toate tipurile de situaţii problematice din domeniul vânzărilor. Totodată, îl învaţă pe agentul de vânzări cum să-şi analizeze propriile reacţii şi cum să-şi modifice comportamentul pentru a obţine un succes autentic şi durabil.

  Principiul „Îţi rămân dator“ inaugurează cea mai nouă, mai eficientă şi mai umană abordare a strategiilor de vânzare.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 231

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină