Knowledge is everything

Dezvoltare personala

Dezvoltare personala

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 84

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Antrenarea mintii

  ANTRENAREA MINŢII ŞI CULTIVAREA BUNĂTĂŢII PLINE DE IUBIRE

  de Chögyam Trungpa

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 21,50 RON

  Această carte este o traducere efectuată de Comitetul de Traducere Nalanda, a lucrării "Cele şapte puncte ale antrenării minţii", de Chekawa Yeshe Dorje, cu un comentariu bazat pe învăţăturile orale predate de Chögyam Trungpa.

  În învăţăturile sale cu privire la această temă, Trungpa Rinpoche a folosit ca punct central de referinţă comentariul lui Jamgon Kongtrul cel Mare, numit în tibetană Changchup Shunglam (Calea principală spre Iluminare), inclus în colecţia principalelor învăţături ale Budismului Tibetan, care au rezultat mai târziu în Cele cinci Vistierii. (învăţătorul lui Trungpa Rinpoche, Jamgon Kongtrul din Sechen, a fost una din încarnările acestui învăţător din secolul nouăsprezece).

  Cele şapte puncte ale antrenării minţii este o listă de nouăzeci şi cinci de sloganuri, formând o instruire sumară, concisă, cu privire la viziunea şi aplicarea budismului Mahayana.

  Studierea şi practicarea acestor sloganuri este un mod foarte concret de a contracara agăţarea de ego şi de a cultiva blândeţea şi compasiunea.

  Ele oferă o metodă pentru a ne antrena mintea, atât prin practicarea meditaţiei formale, cât şi prin folosirea întâmplărilor din viaţa cotidiană drept mijloc de trezire.

  Vezi mai mult
 2. Darurile imperfectiunii

  DARURILE IMPERFECŢIUNII Renunţă la cel care crezi că trebuie să fii şi acceptă-te aşa cum eşti

  de Brené Brown

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  În cartea "Darurile imperfecţiunii", Brené Brown, una din cele mai proeminente experte în domeniul ruşinii, autenticităţii şi apartenenţei, îţi oferă zece recomandări care te pot conduce la o viaţă trăită din toată inima, respectiv la o integrare în această lume pornind de la perspectiva preţuirii de sine.

  Această carte descrie călătoria de o viaţă care conduce de la întrebarea „Ce vor crede ceilalţi oameni?” la răspunsul „Sunt suficient de bun”.

  Capacitatea unică a lui Brown de a îmbina cercetarea ştiinţifică originală cu poveştile autentice de viaţă face ca lectura cărţii "Darurile imperfecţiunii" să pară o conversaţie de lungă durată şi înălţătoare cu un prieten înţelept, care îţi oferă compasiune, înţelepciune şi sfaturi foarte bune.

  Vezi mai mult
 3. Supă de pui pentru suflet-Gândeşte pozitiv

  SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET : GÂNDEŞTE POZITIV 101 poveşti inspiraţionale despre recunoaşterea binecuvântărilor din viaţa ta şi despre atitudinea pozitivă

  de Jack Canfield, Mark Victor Hansen

  53,00 RON

  Orice om are nevoie uneori de o mică schimbare a atitudinii personale.

  Uimitoarele poveşti din această carte îţi arată cum au reuşit să îşi îmbunătăţească viaţa sau să facă faţă unor perioade dificile diferiţi oameni reali prin folosirea gândirii pozitive.

  Poţi citi în această carte poveşti despre:

  • Cum să faci din fiecare zi o zi specială
  •  Cum să integrezi recunoştinţa şi bucuria în viaţa de zi cu zi
  • Cum să îţi numeri binecuvântările şi cum să îţi schimbi perspectiva asupra vieţii
  • Cum să te foloseşti de afirmaţiile pozitive pentru a-ţi schimba viaţa în bine
  • Cum să faci faţă cancerului şi altor boli dificile prin cultivarea unei atitudini pozitive
  • Cum să îţi simplifici viaţa, dându-i în acelaşi timp mai multă semnificaţie
  • Cum să descoperi latura pozitivă într-o situaţie dificilă
  •  Cum să transformi adversitatea într-o oportunitate
  Vezi mai mult
 4. EFT Acupunctura emotionala fara ace

  EFT: ACUPUNCTURA EMOŢIONALĂ FĂRĂ ACE! O tehnică revoluţionară de îmbunătăţire a sănătăţii, încrederii în sine şi relaţiei cu ceilalţi

  de Silviu Popa dr.

  35,00 RON

  Vă simţiţi copleşiţi de un permanent stres la serviciu sau acasă

  Criza economică vă crează sentimente de îngrijorare, teamă sau anxietate ?

  Aveţi o fobie de care nu puteţi scăpa, deşi aţi încercat diverse remedii ?

  Acum vă puteţi elibera de povara acestor emoţii negative!

  Vă veţi regăsi liniştea şi echilibrul necesar pentru a trăi o viaţă plină de bucurie, învaţând cum să scăpaţi rapid de emoţiile negative.  

  EFT ( Emotional Freedom Technique) este o tehnică eficientă, uşor de învăţat şi de aplicat,  prin care se produc îmbunătăţiri vizibile în: creşterea performanţelor profesionale, sportive şi artistice, restabilirea şi menţinerea greutăţii normale, întărirea imaginii şi respectului de sine, ca şi pentru controlul stresului provocat de condiţiile de muncă , relaţiile din familie sau pierderea celor dragi.

  Vezi mai mult
 5. Secretele prosperitatii

  SECRETELE PROSPERITĂŢII Sfaturi pierdute şi redescoperite pentru succes în vremuri dificile

  de Napoleon Hill

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Cartea este formată dintr-o serie de articole scrise de Napoleon Hill între 1919 şi 1923 pentru publicaţia Success Magazine, al cărei editor a ajuns mai târziu.

  Condus de dorinţa de a obţine succesul, Hill a lăsat în urmă viaţa plină de lipsuri pe care o ducea în Munţii Apalaşi, ajungând să aibă ca parteneri de afaceri oameni importanţi care, asemenea lui, aveau de spus poveşti de viaţă cu final fericit. Aceste articole se concentrează asupra filosofiei succesului, în viziunea lui Hill. Pornind de la gândurile şi experienţele a numeroase persoane influente, autorul le arată cititorilor cum să-şi croiască drumul spre prosperitate.

  Multe dintre scrierile reunite în această carte au reprezentat surse de inspiraţie pentru alţi autori cunoscuţi şi au stat la baza a numeroase bestselleruri. Parcurgându-le, cititorii vor descoperi principiile menite să-i ghideze în calea spre succes. De fapt, ele reprezintă o sinteză a teoriilor lui Napoleon Hill, o selecţie a celor mai bune idei ale sale şi o reprezentare a filosofiei create de el, cu privire la felul în care orice persoană obişnuită poate obţine succesul, dacă îşi doreşte asta cu adevărat.

  Napoleon Hill (1883‑1970) a fost un celebru autor american de cărţi motivaţionale. A trecut de la jurnalistică la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns să le ia interviuri unor oameni de afaceri, lideri şi preşedinţi precum Henry Ford, Thomas Edison, Woodrow Wilson sau Franklin D. Roosevelt. Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului.

  Ca rezultat al cercetărilor întreprinse în calitate de reporter şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filosofia împlinirii“, reluată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre reuşită, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât şi spiritual.

  Deşi concepute cu mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltării personale.

  Cea mai cunoscută lucrare a lui Napoleon Hill este "De la idee la bani", fiind totodată una dintre cele mai vândute cărţi din toate timpurile.

  Vezi mai mult
 6. Accepta-ti teama,dar nu te lasa inhibat de ea

  ACCEPTĂ-ŢI TEAMA, DAR NU TE LĂSA INHIBAT DE EA Metode de a transforma frica, indecizia şi mânia în CURAJ, ÎNCREDERE şi IUBIRE

  de Susan Jeffers

  28,00 RON

  Te temi să iei decizii… să îi ceri şefului tău o mărire de salariu… să ieşi dintr-o relaţie care nu te satisface… sau să îţi planifici viitorul?

  Indiferent de ce te temi, aceasta este şansa ta să ieşi odată pentru totdeauna din această stare.

  Prin acest ghid peren al dezvoltării personale, dr. Susan Jeffers ne inspiră pe toţi prin tehnicile dinamice pe care ni le recomandă şi prin ideile profunde pe care ni le explică şi care au ajutat nenumăraţi oameni să scape de temerile lor şi să îşi continue progresul.

  Dacă vei citi cartea, vei descoperi:

  • De ce anume te temi, şi din ce cauză

  • Cum să te transformi dintr-o victimă într-un creator

  • Secretul de a lua decizii din care să nu ai nimic de pierdut

  • Procesul vital în 10 paşi care te ajută să devii mai puternic decât vocea negativă din capul tău

  • Cum să dai mai mult sens vieţii tale

  Cu inteligenţă şi umor, dr. Jeffers te învaţă cum să devii puternic în faţa tuturor temerilor tale şi cum să te bucuri de o viaţă creativă, trăită în fericire şi iubire.

  Vezi mai mult
 7. Din ce in ce mai bine

  DIN CE ÎN CE MAI BINE

  de Burt Goldman, Ove Sehested

  Preţ normal: 31,50 RON

  Preţ special: 29,50 RON

  Titlul "Din ce în ce mai bine" nu este unic doar în privinţa conţinutului, ci şi în privinţa stilului.

  Ove Sehested descrie cursul Silva la care a participat.

  Vă v-a încânta instructorul Burt Goldaman în timp ce îl convinge pe Ove puţin câte puţin, atât la curs cât şi după, despre programul Silva.

  Deosebit de edificatoare sunt efectele discuţiei de după curs pe care cei doi le au în intimitatea biroului instructorului. Ove îşi asumă rolul gânditorului pesimist şi preia punctul de vedere opus, iar Burt Goldman, cu superba sa înţelegere asupra subiectului parează cu pricepere fiecare întrebare cu explicaţii simple şi concise.

  Cartea este o poartă, ca o introducere, spre fantastica putere a minţii umane. Ascunsă în fiecare dintre noi, această forţă este ca un gigant adormit aşteptând să fie trezit. Cursul Silva este cheia acestei treziri, deschizând uşa spre o lume mai bună pentru tine şi pentru toată omenirea.

  Poate fi cea mai remarcabilă carte pe care aţi citit-o vreodată. Ea descrie cursul creat de Jose Silva şi predat în toată lumea, încă din 1966, prin care participantul învaţă să îşi controleze mintea cum n-a visat niciodată.

  Mintea fiecăruia dintre noi adăposteşte un potenţial extraordinar şi neexploatat la capacitatea sa maximă.

  Vezi mai mult
 8. Solutie contra oboselii

  SOLUŢIE CONTRA OBOSELII Cum să îţi măreşti nivelul de energie în 8 paşi

  de Eva Cwynar

  Preţ normal: 19,01 RON

  Preţ special: 16,00 RON

  Această carte se adresează tuturor femeilor, din orice colţ al lumii, care se luptă zilnic cu aceleaşi simptome şi care sunt marcate de aceleaşi afecţiuni: creştere în greutate, stres, anxietate, infertilitate, insomnie şi multe altele.

  "Soluţie contra oboselii" îşi propune să scoată definitiv aceşti termeni din viaţa noastră, apelând la un program simplu, în 8 paşi pe care îi poate urma oricine, pentru întinerirea şi revigorarea minţii şi sufletului.

  Autoarea, dr. Eva Cwynar ne împărtăşeşte planul ei pentru a înlătura oboseala cronică de care suferă multe femei când ajung în „acea perioadă" a vieţii - mai mult, oferă posibilitatea de a înţelege exact de unde izvorăsc aceste sentimente fizice şi opţiuni de a le combate cu succes.

  Cu alte cuvinte, "Soluţie contra oboselii" este un ghid complet de sănătate pentru femeia secolului 21, care vă va învăţa cum să vă eliberaţi de probleme, fie ele emoţionale sau fizice, pentru a vă bucura din plin de viaţă.

  Vezi mai mult
 9. Iubirea n-a uitat-pe-nimeni

  IUBIREA N-A UITAT PE NIMENI Răspunsul la tema vieţii

  de Gary R.Renard

  30,00 RON

  Aceasta este o carte despre spiritualitate, adevărata spiritualitate, nu ceea ce a trecut drept spiritualitate în mass-media de largă circulaţie în ultimele două decenii.

  Spiritualitatea a ajuns în zilele noastre să fie confundată total cu mişcare de auto-ajutor. Când vei termina această carte, cititorule, nu numai că vei şti care e deosebirea dintre cele două, ci vei şti şi de ce doar una dintre ele va putea să te facă fericit vreodată.

  Discipolii Fundaţiei "Curs de Miracole" din întreaga lume consideră cărţile lui Gary R. Renard ca fiind ghidul cursului său, dându-le putinţa să citească, să înţeleagă şi să îi aplice învăţăturile profunde în viaţa cotidiană, în modul cel mai practic. 

  Vino alături de Gary Renard şi citeşte volumul Iubirea n-a uitat pe nimeni, o fascinantă călătorie cu un adevărat montagne-russe în sfera adevărului misterios care se află la baza capodoperei spirituale contemporane, "Cursul de miracole".

  Mentorii lui, Maeştrii Înălţaţi, Arten şi Pursah, te vor călăuzi într-un tur în trombă al vieţii de apoi; te vor învăţa o metodă care, prin practică, îţi va evapora toată karma negativă; şi îţi vor dezvălui „ingredientul lipsă“ al tehnicilor de autoajutor populare din zilele noastre.

  Vezi mai mult
 10. Stai,priveste,asculta

  STAI, PRIVEŞTE, ASCULTĂ Eliberează vechea energie şi simte-te liber

  de Nancy Nester, Ken Page

  Preţ normal: 18,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  Aveţi nevoie de ajutor?

  Vă simţiţi copleşiţi de energiile vieţii?

  Sunteţi plictisiţi de propriile poveşti de viaţă?

  Aveţi probleme de natură energetică?

  Vreţi să găsiţi modalităţi prin care să faceţi o schimbare majoră, în viaţa voastră?

  Acest manual a fost elaborat pentru persoanele care se simt copleşite de problemele vieţii în prezent şi care ar putea avea nevoie de răspunsuri în orice moment sau simt că sistemul lor nervos este suprasolicitat. Primim zilnic telefoane şi email-uri; suntem în temă cu întrebările care ne frământă şi provocările cu care s-a confruntat aproape fiecare dintre noi. Oamenii au nevoie de sfaturi, de ajutor, se află adesea în situaţii disperate.

  Întrebarea este: Vă iubiţi îndeajuns de mult – atât de mult încât să vă daţi voie să creaţi ceva nou?

  Puteţi renunţa la experienţele trecutului şi să nu le mai permiteţi să vă stabilească viitorul?

  Spuneţi că e mai uşor de zis, decât de făcut?

  Depinde. Depinde de cum vă vedeţi pe voi, în propria lume. Chiar vă plăceţi cu adevărat?

  Sunteţi mulţumiţi doar să fiţi? Sunt aspecte de-ale voastre care nu vă plac, pe care aţi vrea să le schimbaţi?

  Vă preţuiţi? Nu prin ochii altora, nu prin prisma realizărilor sau a ceea ce faceţi... Vă preţuiţi pe voi... şi atât?

  Acestea pot fi întrebări la care puteţi răspunde cu uşurinţă – sau răspunsuri cu care nu prea aţi vrea să vă confruntaţi.

  Aveţi oare destul curaj ca să priviţi în faţă tot ceea ce se întâmplă în lumea voastră, în propriile vieţi?

  Vă puteţi privi în oglindă, pentru a analiza experienţele pe care le-aţi creat, fără a învinovăţi pe nimeni altcineva?

  Ce este pe cale să se desfăşoare sau ce trebuie să se termine în viaţa voastră?

  Ce pleacă? Ce trebuie să lepădaţi, pentru ca noul să poată pătrunde?

  Aşezaţi-vă, puneţi-vă aceste întrebări, staţi liniştiţi, respiraţi profund, iar apoi, începeţi să notaţi în scris, răspunsurile. Observaţi ce anume vă apare. Ştiu sigur că IUBIREA DE SINE vă va schimba vibraţia – care, în schimb, vă VA SCHIMBA REALITATEA. Viziunea voastră asupra vieţii se poate schimba şi puteţi reacţiona în mod diferit la circumstanţele, experienţele şi energetica neplăcută a vieţii, care nu vă mai sunt de niciun folos şi trebuie să plece din viaţa voastră.

  Puteţi comunica cu Sinele Superior, primind cu mai multă uşurinţă răspunsurile. Să trăiţi în prezent, să acceptaţi − în mod necondiţionat − că sunteţi creatorii lumii voastre, acesta este cel mai important dar pe care vi-l puteţi face. Uneori este ca şi cum aţi asculta un disc uzat, care repetă la nesfârşit, aceleaşi sunete.

  Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 84

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină