Knowledge is everything

Cere si ti se va da

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cere si ti se va da

CERE ŞI ŢI SE VA DA Învaţă să manifeşti Legea Atracţiei

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Această carte a devenit rapid best-seller la doar câteva săptămâni de la publicarea sa în Statele Unite. Cere şi ţi se va da şi învăţăturile lui Abraham au fost cele care au inspirit filmul şi cartea Secretul şi cele care au deschis lumea către fascinanta lege a atracţiei.Cartea este recunoscută de numeroşi lideri spirituali şi de dezvoltare personală drept una dintre cele mai importante cărţi ale momentului. Aceasta a schimbat în bine viaţa multor persoane de pe întreaga planetă.

Cele douăzecişidouă de modalităţi puternice prezentate în carte îţi vor schimba pozitiv experienţa de viaţă şi te vor ajuta să te transformi într-o persoană care este în mod deliberat creatorul magnific al propriei sale realităţi. Nu uita că: nu există nimic din ce nu poţi să fii, să faci sau să ai; eşti o Fiinţă binecuvântată care a venit în acest mediu fizic pentru a crea. Aşadar,
Cere şi ţi se va da

Detalii

Esther şi Jerry HICKS produc şi prezintă minunatele învăţături Abraham-Hicks prin arta de a accepta manifestarea stării noastre fireşti de bine.

Informaţii adiţionale

Autor Esther si Jerry Hicks
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 432
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.