Knowledge is everything

Iluzia bolii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Iluzia bolii

ILUZIA BOLII Învingerea cauzelor bolilor cronice pentru a trăi o viaţă mai sănătoasă, mai lungă şi mai fericită

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Dr. Jeff Bland, cel mai important educator medical al generaţiei noastre, a scris una dintre cele mai importante cărţi despre sănătate şi boală din acest deceniu.


Autorul prezintă aici o serie de propuneri inovative susţinute de cercetările ştiinţifice, cu scopul de a câştiga bătălia cu bolile cronice.


Contrar teoriei convenţionale, bolile cronice nu sunt predeterminate genetic, ci se datorează unei neconcordanţe între genele noastre, pe de o parte, şi stilul nostru de viaţă şi mediul exterior pe de altă parte. Ceea ce noi numim „boală” este de fapt consecinţa unui dezechilibru la nivelul unuia sau mai multe din cele şapte procese fiziologice esenţiale.


După ce a lucrat o viaţă întreagă în domeniul cercetării şi practicilor de ultimă oră, dr. Jeffrey S. Bland ne prezintă în această carte calea către o sănătate mai bună, ajutându-ne să înţelegem aceste procese şi cauzele care stau la baza bolilor cronice. După cum insistă Bland, nu există doi oameni cu aceeaşi boală.


Din fericire, noi ne putem gestiona, şi în ultimă instanţă vindeca în mod eficient de aceste dezechilibre, printr-un program personalizat bine întocmit.


În secolul XXI, medicina trece printr-o schimbare de paradigmă comparabilă cu cea produsă în domeniul bolilor infecţioase de la sfârşitul secolului al XIX-lea. Deşi această evoluţie a prelungit într-adevăr viaţa oamenilor, aproape dublând-o în doar patru generaţii, calitatea acestei vieţi nu se ridică încă nici pe departe la nivelul întregului ei potenţial.


Tratamentul bolilor cronice – precum diabetul, boala cardiovasculară, artrita, demenţa senilă şi multe altele – este responsabil pentru 78% din costul total al îngrijirii sănătăţii în Statele Unite, deşi nu face decât să gestioneze simptomele acestor boli cu ajutorul pastilelor şi al unor remedii temporare, în loc să identifice, să prevină şi să trateze cauzele care stau la baza lor.


Cartea "Iluzia bolii" ne învaţă cum ne putem schimba la modul fundamental percepţia asupra bolii şi asupra tratamentului acestora.

Informaţii adiţionale

Autor Jeffrey S.Bland dr.
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 408
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.