Knowledge is everything

Dieta Dodo

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Dieta Dodo

DIETA DODO - O ZI DA, O ZI BA rezultate rapide, pierdere permanentă în greutate şi zile fără stres

  • Autor: Drew Price
  • Editura: All
  • Nr. pagini: 280
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Scopul acestei cărţi este dublu:


- Primul este de a vă ajuta să vă clădiţi un fizic nou-nouţ - cel zvelt şi atletic pe care îl caută majoritatea oamenilor - într-o manieră simplă şi durabilă. DODO nu e un "plan de slăbire, mărime universală", ci un stil de a mânca ce poate fi adaptat pentru a se potrivi nevoilor şi ţelurilor individuale.


- Al doilea obiectiv este să îndeplinească acest lucru susţinând o schimbare persistentă, ceea ce înseamnă că îmbunătăţirea sănătăţii şi a fizicului sunt modificări durabile, nu se pierd de pe o zi pe alta.


Veţi primi informaţiile practice de care aveţi nevoie pentru a obţine cât mai multe de la acest stil alimentar şi pentru a evita capcanele cele mai des întâlnite. Veţi găsi aici planuri alimentare flexibile, sfaturi despre cumpărarea şi prepararea alimentelor, pentru a face rezultatele bune uşor de obţinut.


Eficacitatea dietei DODO - dieta cu "zile da" şi "zile ba" - constă în faptul că, fiind atât de flexibilă, poate fi folosită într-o diversitate de moduri pentru a vă atinge obiectivele.

Informaţii adiţionale

Autor Drew Price
Editura All
Nr. pagini 280
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.