Knowledge is everything

Fericire spontana

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Fericire spontana

FERICIRE SPONTANĂ

  • Autor:
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 382
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Oricine vrea să fie fericit. Dar ce înseamnă, de fapt, acest lucru?


Care sunt factorii care ne împiedică să atingem fericirea, poate cel mai mare deziderat uman dintre câte există?


Bazată pe opera de pionierat a dr. Andrew Weil în medicina integrativă, cartea ne propune o reinterpretare a conceptului de fericire, analizând limitele modelului biomedical în tratarea depresiei şi elaborând un nou model, ce se sprijină pe structura indivizibilă a dimensiunii minte-corp.


Aşadar, factori precum stilul de viaţă, obiceiurile alimentare nesănătoase şi deficitul de vitamine sunt prezentaţi ca factori decisivi în instalarea şi manifestarea depresiei şi a altor tulburări afective, atât de comune zilelor noastre.


Dr. Andrew Weil ne oferă o varietate de metode, validate ştiinţific şi extrase atât din psihologia orientală, cât şi din cea occidentală, pentru a contracara stările emoţionale negative şi pentru a întări sentimentele de mulţumire, confort, rezilienţă, serenitate şi echilibru emoţional.


Bazate pe tehnici preluate din psihoterapie, meditaţie mindfulness, budism şi din multe alte domenii, strategiile prezentate în cartea de faţă sunt menite să susţină echilibrul emoţional, să ajute la ameliorarea depresiei şi a anxietăţii şi, de asemenea, să schimbe obişnuinţele mentale contraproductive.


Informaţii adiţionale

Autor Nu
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 382
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.