Knowledge is everything

Intinerirea

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Intinerirea

ÎNTINERIREA Cum să inversăm procesul de îmbătrânire

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Cartea de faţă demonstrează o nouĂ modalitate de control şi inversare a influenţelor toxice ale acumulării deşeurilor alimentare acide ca urmare a electro-poluării şi al altor factori de stres.


În această epocă a comunicării prin radio, televiziune, ziare, reviste şi Internet, este extrem de dificil să sesizezi ce se ascunde în spatele publicităţii (de multe ori, foarte inteligent concepută), pentru a separa aspectele benefice de cele negative.


Ţinând cont de această manipulare colectivă, eu cred că a sosit timpul să începem să gândim cu propria noastră minte, nu cu mintea altora.


Folosirea apei acide şi a apei alcaline pentru tratarea bolilor şi inversarea procesului de îmbatrânire NU înlocuieşte alte metode de vindecare, dar reprezintă un instrument suplimentar extrem de important în tratarea holistică a bolii.


Tratamentele Kneipp, terapia prin urină, Kombucha, spirulina, chefirul, oţetul, remediile preparate din flori sălbatice, ca să menţionez numai câteva dintre aceste metode - fac parte integrantă din procesul vindecării holistice.


Sănătatea este un proces bio-individual; fiecare trebuie să îşi găsească metoda cea mai bună în cazul său.


În ceea ce priveşte procesul de detoxificare, am descoperit că folosirea apelor activate reprezintă într-adevăr cea mai bună metodă.


Evident, acest lucru nu înseamnă că celelalte metode nu sunt la fel de benefice.


Pentru a afla răspunsul corect în ceea ce ne priveşte trebuie să consultăm întotdeauna vocea interioară a conştiinţei.


Dupa cum spunea Ralph Waldo Emerson: "Tot ceea ce se întinde înaintea noastră şi tot ceea ce se întinde în spatele nostru sunt chestiuni minore prin comparatţe cu ceea ce se află în interiorul nostru". Dumneavoastră sunteţi singura persoană capabilă să vă aducă vindecarea sş fericirea. Ceilalti nu pot decât să vă asiste în acest proces.


Puterea vindecării stă în mâinile voastre. Orice adevăr trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi trezeşte o opoziţie violentă.


Şi în sfârsit, este acceptat ca fiind evident de la sine.


                                                                    HARALD W. TIETZE

Informaţii adiţionale

Autor Harald W.Tietze
Editura Mix
Nr. pagini 161
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.