Knowledge is everything

Mesajele ascunse din apa

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Mesajele ascunse din apa

MESAJELE ASCUNSE DIN APĂ

  • Autor: Masaru Emoto
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 192
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

"Mesajele ascunse din apa" prezinta munca revolutionara a omului de stiinta de renume international, Masaru Emoto, care a demonstrat stiintfic ca apa are puterea de a reflecta gandurile, cuvintele, rugaciunile, sentimentele si muzica. Aceasta carte are puterea de a va schimba radical viziunea asupra lumii.

Folosind tehnici fotografice de mare viteza, profesorul Masaru Emoto a constatat ca cristalele ce se formeaza in apa inghetata se transforma atunci cand catre ele sunt ?ndreptate ganduri specifice, concentrate. A descoperit ca apa din izvoarele limpezi si cea expusa cuvintelor de iubire prezinta modele de cristale stralucitoare, frumoase, complexe si viu colorate, in forma fulgilor de zapada. In schimb, apa poluata, cea toxica din zonele industriale, cea din zonele intens populate, cea statuta din conductele de apa si din amontele barajelor de retinere sau cea expusa gandurilor negative formeaza modele nedesavarsite, asimetrice, in culori lipsite de stralucire.
Implicatiile acestor cercetari nasc o noua constiinta a modului in care putem avea o influenta pozitiva asupra Pamantului si a propriei noastre sanatati.


Inteleg ca unii oamenii nu constientizeaza semnificatia cuvantului sau conceptului de Dumnezeu. Subiectul principal al acestei carti este apa. Cu cat vei intelege mai mult apa, cu atat iti va fi mai greu sa negi existenta lui Dumnezeu.
Fiecare dintre noi are puterea magica de a schimba lumea. Cu totii am fost inzestrati de catre Dumnezeu cu puterea de a crea. Daca ne folosim la maximum de aceasta putere, vom putea schimba lumea intr-o singura clipa. Actiunea de a rosti cuvinte are aceasta putere, pentru ca cuvintele sunt o expresie a sufletului.
Apa, oglindind fidel constiinta si sufletul, are un mesaj pentru umanitate: lumea este unita prin iubire si recunostinta. Cuvintele iubire si recunostinta alcatuiesc principiile fundamentale in cadrul legilor naturii si ale fenomenului vietii; ele produc cel mai frumos cristal dintre toate si se infatiseaza intr-un mod unic.

Detalii

Informaţii adiţionale

Autor Masaru Emoto
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 192
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.