Knowledge is everything

Ciclicitate,tipare si evolutie

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Ciclicitate,tipare si evolutie

CICLICITATE, TIPARE ŞI EVOLUŢIE Mecanismele Astro-Numerologiei previzionale

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Lucrul cu ajutorul ciclurilor planetare asigură o perspectivă amplă asupra evoluţiei în timp a unei persoane sau a unui eveniment.


A cunoaşte şi a decodifica mesajul vibraţional al fiecărui ciclu personal în parte, reprezintă o armă foarte puternică pentru acela care doreşte să trăiască în armonie cu ritmurile naturale ale vieţii, pentru acela care ştie când trebuie să acţioneze sau când să aştepte şi să planifice, astfel încât evoluţia sa şi drumul spre mai bine să nu întâmpine dificultăţi.


Legile cosmice, geometria sacră, numărul de aur şi vibraţiile numerice sunt concepte foarte vechi, pe care oamenii le cunoşteau şi le aplicau în viaţa de zi cu zi cu naturaleţe.


Agitaţia lumii moderne, haosul şi îndepărtarea de fiinţa noastră spirituală, au făcut din ele idei abstracte, puerile sau de neconceput.


Este bine să ni le aducem aminte şi să le integrăm în sistemul nostru de conştientizare, deoarece nimic nu poate fi mai firesc decât armonia, iar armonia nu poate fi creată decât prin respectarea legilor de bază.

Informaţii adiţionale

Autor Barbara Băcăuanu
Editura Beta Aquarii
Nr. pagini 199
Format 14,5 x 20,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.