Knowledge is everything

O viata mai buna prin control mental

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • O viata mai buna prin control mental

O VIAŢĂ MAI BUNĂ PRIN CONTROL MENTAL Acum poţi avea încredere, sănătate şi prosperitate

  • Autor: Burt Goldman
  • Editura: ESP SYSTEM
  • Nr. pagini: 158
  • Format: 14,5 x 20,5

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Aceasta, cea de-a doua carte scrisă de Burt Goldman, este o carte importantă pe care o veţi dori în casa voastră ca să vă bucuraţi de ea, să faceţi referiri la ea şi să o împărţiţi cu familia şi prietenii.


Iată o carte care vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi circumstanţele voastre, să vă îmbogăţiţi viaţa şi să vă intensificaţi dorinţele. Conceptele pe care doriţi cel mai mult să le cunoaşteţi sunt explicate cu claritatea şi simplitatea atât de caracteristice acestui instructor de top în domeniul Controlului mental din Statele Unite.


În cartea "O viaţă mai bună prin control mental" veţi învăţa mai multe despre sistemele de credinţe, frică şi schimbare.


Veţi învăţa cum să vă comportaţi cu copiii voştri şi cum să-i ajutaţi.


Veţi învăţa de ce anumite programări sunt eficiente şi motivele pentru o sănătate bună şi atitudini pozitive.


Veţi învăţa o metodă nouă de control al greutăţii care chiar dă rezultate şi un program pentru fumători. Veţi găsi un capitol uimitor despre iubire care vă va oferi o înţelegere clară a acestei emoţii şi cum o puteţi folosi ca forţă dinamică în viaţa voastră.


Veţi afla de ce unii oameni sunt predispuşi spre eşec şi de ce alţii atrag succesul şi tehnicile specifice care să vă ajute să aveţi succes.


Există un capitol despre iubire, unul despre nivelul alfa şi unul despre afaceri. Este explicat detaliat modul de a stimula creativitatea, la fel şi modul de a corecta programarea negativă şi cum să ne programăm pentru sănătate şi înţelepciune.


Există un capitol despre vindecarea psihică care explică metoda exactă pe care Burt Goldman a demonstrat-o în faţa a mii de oameni asemenea vouă, astfel încât voi înşivă să vă vindecaţi cu ajutorul acestei tehnici.


Pentru cei interesaţi de utilizarea exotică a Controlului mental, există o secţiune despre creşterea plantelor gigantice prin puterea minţii, ca şi tehnica exactă utilizată pentru a îndoi o lingură dacă ne gândim la ea.


Capitolul de încheiere, “Încotro ne îndreptăm de aici?", vă va duce în viitorul interesant al Controlului mental.

Informaţii adiţionale

Autor Burt Goldman
Editura ESP SYSTEM
Nr. pagini 158
Format 14,5 x 20,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.