Knowledge is everything

Afirmatii pentru voi

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Afirmatii pentru voi

AFIRMAŢII PENTRU VOI

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

„Afirmaţii pentru voi...” este un îndrumar cu diverse afirmaţii comentate.


Aceste comentarii au drept scop înţelegerea din punct de vedere cognitiv şi nu numai a afirmaţiilor respective.


Este un îndrumar prin care cititorul îşi va crea prin exerciţiu noi reţele neuronale.

Detalii

Afirmaţii pentru voi...

„Eu sunt dintotdeauna alchimistul vieţii mele”

Spunând aceste cuvinte lent ca şi cum s-ar odihni în interiorul fiinţei voastre, ca şi cum ar face parte din fiecare celulă a corpului vostru, veţi activa în voi voinţa prin care vreţi să vă transformaţi viaţa, dintr-o viaţă grea şi cu suferinţă, într-o experienţă minunată prin care te înţelepţeşti, creşti sufleteşte, dezvolţi potenţialităţile din Sine şi în final vei stăpâni materia. Alchimistul este cel care metaforic transformă fierul sau materia grosieră în aur sau lumină. Noi suntem lumină, dar datorită programelor restrictive de aici, ne-am încărcat cu emoţii şi sentimente care nu sunt demne de o fiinţă umană. Când accepţi că eşti alchimistul vieţii tale devii prezent, conştient şi atent la ce gândeşti, vorbeşti şi faci. Astfel scopul nostru pe pământ este să ne manifestăm spiritul în materie şi în final să stăpânim şi să depăşim materia. Fiind conştient că eşti alchimistul vieţii tale şi că nu este nici un salvator din exterior vei accesa potenţele magnifice care se găsesc în fiinţa ta profundă adică „Eu sunt”-ul divin. Accesând acest potenţial vei şti când şi cum să acţionezi pentru a trăi în armonie cu tine, cu natura înconjurătoare, cu semenii tăi şi cu întreg universul.

„Eu sunt dintotdeauna observatorul gândurilor mele”

Spunând aceste cuvinte lent ca şi cum ar intra în interiorul corpului fizic şi s-ar odihni în străfundurile fiinţei voastre, ca şi cum ar face parte din fiecare celulă a corpului fizic, ca şi cum ar vibra din creştet până în tălpi, veţi activa în voi starea de vigilenţă a ceea ce emiteţi prin gând, vorbă şi faptă. Când eşti în această stare te poţi autocorecta dacă ceva apare în minte şi ştii că nu te ajută. Astfel devii observatorul tău şi constaţi prin ce îţi creezi realitate a de zi cu zi. După ce te-ai observat în acel moment, poţi schimba singur gândul sau starea respectivă, pentru a putea crea realitatea aşa cum o doreşti conştient. Fiind observatorul tău poţi schimba un anumit gen de gânduri cu o anumită frecvenţă cu alte gânduri de frecvenţă înaltă, care apoi duc la stări care să-ţi aducă dezvoltarea, împlinirea, fericirea. Conştientizaţi că puteţi şi merita ţi să trăiţi uşor, frumos şi bine.

„Eu sunt dintotdeauna Pacea Divină”

Spunând aceste cuvinte lent ca şi cum ar intra prin creştetul capului în interiorul vostru, ca şi cum ar pătrunde de acolo în fiecare celulă a corpului vostru fizic, ca şi cum ar poposi în interiorul fiinţe voastre, veţi activa în voi Pacea Divină. Starea de pace este starea prin care trăim în prezent, uniţi cu tot şi toate. Devenind conştienţi de această unificare, activăm în noi unicitatea divină, fără comparaţii, prejudecăţi, judecăţi, etc. şi suntem pace. Preocupările conştiente vor fi de cum să fim în aici şi acum şi să preluăm totul ca fiind divin, cu un rost şi un scop, adică cel de a ne înţelepţi prin trăire. În pace eşti în poziţia de observator, acţionând din iubire, pentru iubire, fără ataşamente şi aşteptări deşarte. Fiţi pace şi toate celelalte se vor adăuga vouă.

„Eu lucrez dintotdeauna cu mare bucurie”

Spunând această afirmaţie lent ca şi cum s-ar odihni în interiorul vostru, ca şi cum ar pătrunde în fiecare celulă a corpului vostru, veţi activa în voi starea de bucurie în tot ceea ce faceţi. Veţi trăi bucuria realizării chiar şi în lucrurile aparent minore, nesemnificative, veţi fi în prezent, doar în acea activitate. Fiind în prezent de fapt veţi fi în contact cu Sinele vostru Divin şi veţi trăi sublimul în materie. Atunci când te bucuri în acţiune nimic nu mai este greu, sau de nerezolvat pentru că tu devii soluţia în orice dificultate. Deodată parcă ştii exact cum ai de făcut ceva aparent dificil, deodată parcă ai mai făcut acel lucru de multe ori şi îţi este familiar. Bucuraţi-vă şi vă veseliţi în tot ceea ce faceţi, pentru că atunci veţi fi în şi cu Dumnezeu.

„Eu sunt dintotdeauna Demnitate Divină”

Spunând aceste cuvinte lent ca şi cum ar face parte din fiecare celulă a corpului fizic, ca şi cum ar poposi în interiorul fiinţei voastre, veţi activa în voi acea stare dumnezeiască în care sunteţi demni, responsabili şi vigilenţi la tot ceea ce gândiţi, vorbiţi şi faceţi. Demnitatea divină aduce încredere în tot ce se află în exteriorul nostru deoarece atragem în realitatea noastră oameni, situaţii, momente, experienţe demne de o fiinţă divină. Demnitatea este calitatea spirituală a omului în devenire ca Om. Atunci când ai această stare ca mod firesc de a vieţui, este semnul că eşti unit cu partea divină din tine non-stop şi accepţi filiaţia divină. Astfel nu ai nevoie să te foloseşti de oameni ca să-ţi împlineşti nişte nevoi, ci tu eşti soluţia la toate nevoile tale. Fiţi demnitate divină şi viaţa vă va fi frumoasă şi creativă.

Informaţii adiţionale

Autor Niculina Gheorghiţă
Editura StudlS
Nr. pagini 92
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.