Knowledge is everything

Spune-mi unde te doare

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Spune-mi unde te doare

SPUNE-MI UNDE TE DOARE, IAR EU ÎŢI VOI SPUNE DE CE Elemente de psihoenergetică. Strigătele corpului sunt mesaje ale sufletului

  • Autor: Michel Odoul
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 211
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Din perspectiva medicinii orientale, boala reprezintă un obstacol în calea realizării Căii Vieţii.


     Conştiinţa exprimă astfel prin dezechilibrele energetice care conduc la boală obstacolele în calea propriei sale înfloriri. În consecinţă, pare logic să încercăm să înţelegem mecanismele psihoenergetice care stau la baza bolilor, pentru a ne regăsi astfel starea de sănătate optimă.


Din acest punct de vedere, cartea de faţă reprezintă un manual practic perfect, care poate fi folosit de către toţi cei care caută cheile de decodare a limbajului corpului. Cei care o vor citi vor învăţa să nu mai privească boala ca pe o întâmplare sau o fatalitate, ci ca pe un mesaj al conştiinţei lor, al fiinţei lor interioare. Ei vor putea descoperi astfel în spatele oricărei suferinţe o boală „creatoare”, un instrument de progres de-a lungul evoluţiei lor.


     Alergiile, anorexia, bulimia, cancerul, febra, problemele gâtului, inflamaţiile, chisturile, lumbagoul, migrenele, problemele nasului, nodulii, problemele urechilor, excesul de greutate, sciatica, spasmofilia, tumorile, vertijul, problemele ochilor etc., reprezintă indicii că în interiorul nostru există tensiuni mai profunde, care încearcă să se exprime în acest fel.


     Citeşte această carte şi vei afla de ce.


      Consultant pentru întreprinderi, practician şi fondator al Institutului Francez de Shiatsu, dar şi autor al multor cărţi, Michel Odoul ne transmite nu doar din experienţa sa legată de psihologie şi de lumea energiilor, ci şi mesajul său, de a avea încredere în viaţă.

Informaţii adiţionale

Autor Michel Odoul
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 211
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.