Knowledge is everything

Salturi cuantice

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Salturi cuantice

SALTURI CUANTICE

  • Autor: Burt Goldman
  • Editura: ESP SYSTEM
  • Nr. pagini: 204
  • Format: 14,5 x 21

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Conceptul denumit Quantum Jumping – Salturi cuantice – este metoda cea mai surprinzătoare, uimitor de eficientă prin care o persoană poate să avanseze foarte rapid în viaţă.


Salturile cuantice îţi deschid calea către alegeri. Atunci când eşti relaxat şi în starea de meditaţie, alegerile care ţi se deschid devin mai clare. Vei învăţa să fixezi acele seminţe ale vieţii, pe care aici le numim fundamente ale surselor, utilizăm abilităţile unui alter ego dintr-o dimensiune paralelă. Acesta ţi va da inspiraţia de care ai nevoie pentru a obţine succes m orice domeniu din viaţa ta pentru care alegi să-ţi foloseşti noile energii din saltul cuantic pe care îl vei face.


Prin folosirea meditaţiei, înveţi cum sa accesezi acest alt „tu“, alter ego-ul tău, sufletul tău îngemănat. Acest alter ego se află într-o altă dimensiune, pe care oamenii de ştiinţă o numesc univers paralel.


Într-un număr infinit de universuri paralele, cunoscut şi sub numele de multivers, orice poate fi imaginat, există. Tu vei alege întotdeauna o dimensiune paralelă de succes, iar locul din care să faci saltul pentru a atinge această dimensiune paralelă se află în starea de relaxare.


„În această carte voi vorbi despre toate acestea şi te voi ajuta să le obţii“– ne spune autorul, Burt Goldman, apoi continuă: „Şi vom face asta cu ajutorul uneia dintre cele mai uimitoare metode de care ai auzit.


Această metodă constă în pătrunderea într-un alter ego care nu este niciodată dezamăgit sau frustrat, o dublură a ta care are succes, care nu are temeri iraţionale, şi care are toate lucrurile pe care ţi le doreşti.


Un alter ego adevărat, un „tu“dintr-o altă dimensiune“. Acum e timpul să cunoşti pe acest om extraordinar, Burt Goldman, si de a învăţa de la el cum să aplici această tehnică puternică în viaţa ta.

Informaţii adiţionale

Autor Burt Goldman
Editura ESP SYSTEM
Nr. pagini 204
Format 14,5 x 21

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.