Knowledge is everything

Spiritualitate

Spiritualitate

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 28

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Si daca acesta este raiul

  ŞI DACĂ ACESTA ESTE RAIUL ? Cum m-am eliberat de convingerile limitatoare, reîncepând să trăiesc

  de Anita Moorjani

  33,00 RON

  Când m-am născut în această lume, singurele lucruri pe care le cunoşteam erau să iubesc, să râd şi să eman lumină.

  Când am mai crescut, oamenii mi-au spus să nu mai râd. „Ia viaţa în serios, mi-au spus ei, dacă doreşti să avansezi în această lume.” Prin urmare, am încetat să mai râd.

  Oamenii mi-au spus: „Fii atentă pe cine iubeşti, dacă nu doreşti ca cineva să îţi frângă inima.” Prin urmare, am încetat să mai iubesc.

  Mi s-a spus: „Nu mai emite atâta lumină, căci atragi prea multă atenţie asupra ta.” Prin urmare, am încetat să mai fiu strălucitoare.

  Am devenit din ce în ce mai mică, m-am ofilit şi am murit.

  După ce am murit, am aflat că singurele lucruri care contează în viaţă sunt să iubeşti, să râzi şi să emiţi lumină! Anita Moorjani

  Vezi mai mult
 2. 2012 si dupa

  2012...şi după

  de Diana Cooper

  Preţ normal: 21,00 RON

  Preţ special: 7,50 RON

  21 Decembrie 2012 este sfarsitul unei perioade astronomice de 26.ooo ani si inceputul unei perioade noi.

  Gaia,entitatea superioara responsabila de Pamant, a hotarat ca planeta noastra si toti locuitorii ei trebuie sa evolueze.

  Informatiile din cartea "2012 si dupa" scrisa de Diana Cooper va vor permite sa intelegeti mai bine vechile profetii pentru 2012, ceea ce se asteapta sa se intample in acel an si incredibilele schimbari care vor avea loc in intreaga lume in urmatorii 20 ani.

  Cu ajutorul Arhanghelilor si Ghizilor Spirituali, Diana Cooper va prezinta previziunile pentru anul 2012 dar si pentru anul 2032, perioada cand noile Orase de Aur vor aparea si toata lumea va trai in cea de-a Cincea dimensiune.

  Vezi mai mult
 3. Acasa cu Dumnezeu

  ACASĂ CU DUMNEZEU Într-o viaţă care nu se sfârşeşte niciodată

  de Neale Donald Walsch

  Preţ normal: 33,00 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Ce se întâmpla cu adevarat în aceasta viata si ce se va întâmpla când ea se termina?

  Ne vom reîntâlni cu cei dragi, care au plecat înaintea noastra?

  Dumnezeu va fi acolo, ca sa ne întâmpine? Va exista o zi a Judecatii de Apoi?

  Vom avea voie sa ne furisam în Rai?

  Vom sti vreodata ce se întâmpla dupa ce murim?

  Dar se va ÎNTÂMPLA, oare, ceva?

  În aceasta carte gasiti raspunsuri cutremuratoare, care îti taie respiratia, la întrebarile pe care fiecare fiinta umana si le pune, pe parcursul întregii vieti.

  Neale Donald Walsch a scris seria de carti"Conversatii cu Dumnezeu", care sunt traduse în mai mult de 30 de limbi si care au schimbat radical viata a milioane de oameni.

  Aceasta este a douasprezecea carte din aceasta serie, iar problematica pe care o ridica – ce se întâmpla cu noi când murim – este de o importanta deosebita pentru orice muritor de pe planeta.

  Neale Donald Walsch îsi dedica timpul raspândirii mesajelor din cartile sale prin scris, conferinte si seminarii pentru înnoire spirituala.

  El este creatorul Scolii pentru Noua Spiritualitate si fondatorul Grupului 1000, un grup nonprofit, care sprijina trezirea spirituala globala.

  Vezi mai mult
 4. Viata vesnica a sufletului

  VIAŢA VEŞNICĂ A SUFLETULUI Scrierile lui Seth

  de Jane Roberts

  Preţ normal: 55,00 RON

  Preţ special: 49,50 RON

  Una dintre cele mai puternice cărţi ale lui Seth, Scrierile lui Seth:" Viaţa veşnică a sufletului" reprezintă un ghid esenţial pentru o viaţă conştientă.

  Cartea rosteşte clar şi puternic cele mai lăuntrice bogăţii ale potenţialului uman şi prezintă conceptul că suntem independenţi de imaginea noastră fizică şi avem acces la cunoaşterea intuitivă şi la alte dimensiuni ale realităţii.

  Scrierile lui Seth: "Viaţa veşnică a sufletului" au rezistat testului timpului şi sunt considerate încă una dintre cele mai dinamice şi strălucitoare schiţe de realitate interioară şi potenţial uman disponibile astăzi.

  Vezi mai mult
 5. Miracolele Arhanghelului Gabriel

  MIRACOLELE ARHANGHELULUI GABRIEL

  de Doreen Virtue

  29,00 RON

  „Nu vă temeţi, căci iată, vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot poporul…”.

  Aceste cuvinte poetice rostite de Arhanghelul Gabriel atunci când i-a dat Mariei Vestea cea Bună, spunându-i că va deveni mamă (Luca 2:10), mă emoţionează şi astăzi în aceeaşi măsură ca atunci când le-am citit prima dată, şi stârnesc aceeaşi reacţie în foarte mulţi oameni. Prin această frază, Gabriel vesteşte viitoarea naştere a unui făcător autentic de miracole.

  Ce minune să le transmiţi oamenilor de pe Pământ un astfel de mesaj!

  Arhanghelul Gabriel este faimosul înger-mesager care apare în povestea de Crăciun în Evanghelia lui Luca.

  În această carte impresionantă, Doreen Virtue ne prezintă informaţii noi legate de istoria şi caracteristicile lui Gabriel, precum şi numeroase ilustraţii istorice şi extrem de frumoase ale arhanghelului, ajutându-ne astfel să aflăm mai multe şi să ne conectăm cu acest înger faimos, care transcende religia.

  Arhanghelul Gabriel continuă să acţioneze în mijlocul nostru călăuzindu-i pe toţi mesagerii de pe pământ – inclusiv pe profesori, scriitori, muzicieni şi artişti – şi ajutându-i pe părinţi să conceapă, să adopte şi să îşi crească copiii.

  Dacă vei citi această carte, vei afla poveştile adevărate ale unor oameni care au fost ajutaţi în mod miraculos de Gabriel şi vei afla cum poţi primi tu însuţi asistenţă de la el în activitatea ta de mesager, din domeniul comunicaţiilor sau de părinte. Arhanghelul Gabriel le oferă un sprijin patriarhal şi matriarhal perfect echilibrat celor pe care îi ajută.

  El este în egală măsură afectuos, bun, plin de compasiune şi de blândeţe (atribute mai degrabă feminine) şi puternic, gata oricând să te ajute şi să te motiveze (atribute mai degrabă masculine).

  Vezi mai mult
 6. Iubirea n-a uitat-pe-nimeni

  IUBIREA N-A UITAT PE NIMENI Răspunsul la tema vieţii

  de Gary R.Renard

  30,00 RON

  Aceasta este o carte despre spiritualitate, adevărata spiritualitate, nu ceea ce a trecut drept spiritualitate în mass-media de largă circulaţie în ultimele două decenii.

  Spiritualitatea a ajuns în zilele noastre să fie confundată total cu mişcare de auto-ajutor. Când vei termina această carte, cititorule, nu numai că vei şti care e deosebirea dintre cele două, ci vei şti şi de ce doar una dintre ele va putea să te facă fericit vreodată.

  Discipolii Fundaţiei "Curs de Miracole" din întreaga lume consideră cărţile lui Gary R. Renard ca fiind ghidul cursului său, dându-le putinţa să citească, să înţeleagă şi să îi aplice învăţăturile profunde în viaţa cotidiană, în modul cel mai practic. 

  Vino alături de Gary Renard şi citeşte volumul Iubirea n-a uitat pe nimeni, o fascinantă călătorie cu un adevărat montagne-russe în sfera adevărului misterios care se află la baza capodoperei spirituale contemporane, "Cursul de miracole".

  Mentorii lui, Maeştrii Înălţaţi, Arten şi Pursah, te vor călăuzi într-un tur în trombă al vieţii de apoi; te vor învăţa o metodă care, prin practică, îţi va evapora toată karma negativă; şi îţi vor dezvălui „ingredientul lipsă“ al tehnicilor de autoajutor populare din zilele noastre.

  Vezi mai mult
 7. Meditatie pentru viata

  MEDITAŢIE PENTRU VIAŢĂ

  de Robert Buttera

  31,00 RON

  Beneficiile meditaţiei sunt nenumărate: reduce stresul, atenuează durerea, oferă linişte minţii, şi o mai mare capacitate de adaptare.

  Dar care stil de meditaţie ţi se potriveşte ţie?

  "Meditaţie pentru viaţă" explică cele 6 forme de bază ale meditaţiei care te vor ajuta să identifici exact forma care ţi se potriveşte.

  Autorul te va ghida să îţi stabileşti stilul de meditaţie în funcţie de tipul tău de personalitate, de experienţa de viaţă acumulată, dar şi în funcţie de preferinţele personale. Descoperă cele 6 forme de bază ale meditaţiei şi identifică acele tehnici care ţi se potrivesc.

  Fă exerciţii în aşa fel încât să îţi personalizezi practica, învaţă paşii în aşa fel încât să rămâi motivat, şi bucură-te de beneficiile meditaţiei care pot să îţi încarce pozitiv întreaga viaţă.

  Vezi mai mult
 8. Tatal nostru

  TATĂL NOSTRU Cuvântul viu al lui Dumnezeu

  de Judith von Halle

  Preţ normal: 14,00 RON

  Preţ special: 13,00 RON

  Tatăl nostru este o rugăciune singulară, incomparabilă, nefiind creată prin vreun gând ori sentiment, sau ca urmare a oficierii unei iniţieri. Ea a emanat ca rugăciune unică a omenirii direct din gura acelei fiinţe umane în care se întrupase divinitatea. Această rugăciune a fost rostită de Logosul însuşi. Este Cuvântul rostit al lui Dumnezeu, care a putut pătrunde prin urechile fizice în inimile oamenilor de la Răspântia Vremurilor. Caracteristici Vezi mai mult
 9. Calea spre implinire

  CALEA SPRE ÎMPLINIRE

  de Sandie Gustus

  Preţ normal: 30,83 RON

  Preţ special: 27,50 RON

  „Această carte interesantă despre teorii şi experienţe extracorporale, care explorează posibilitatea existenţei unei conştiinţe separate de corp, se bazează pe cercetarea şi munca de o viaţă a lui Waldo Vieira, MD.

  Inspirându-se din experienţele personale înrădăcinare în teoriile pe care le prezintă, Sandie Gustus vorbeşte cu autoritatea cuiva care a studiat extensiv şi a predat munca lui Vieira timp de mulţi ani, în cadrul Academiei Internaţionale a Conştiinţei (lAC).

  Conceptele conform cărora conştiinţa ar fi multidimensională şi multiexistenţială sunt explorate în profunzime, iar explicaţiile care intră în discuţie generează un cod moral al vieţii, încurajându-i pe cititori să ia în considerare propriile lor acţiuni în ceea ce-i priveşte pe alţii.

  Cartea oferă de asemenea şi îndrumări practice pentru cei doritori să experimenteze fenomenul discutat. Aceasta este o întregire binevenită a literaturii despre explorările conştiinţei.”

                                                Dr. PENNY SARTORI, autoare a cărţii Experienţele morţii clinice la pacienţii spitalizaţi la Terapie Intensivă: Un studiu clinic de cinci ani

  Vezi mai mult
 10. Apocalipse apocrife ale Noului Testament

  APOCALIPSE APOCRIFE ALE NOULUI TESTAMENT

  de

  26,00 RON

  Chiar dacă Biserica primară şi-a exercitat adecvat discernământul iar canonul Noului Testament a fost repede recunoscut şi universal acceptat, totuşi scrierile apocrife care au circulat în paralel cu cele canonice au exercitat o influenţă profundă (mai ales în epoca medievală) asupra gândirii şi artei creştine.

  Scopul literaturii apocaliptice este de a face cunoscută oamenilor o revelaţie divină.

  Urmărind un scop precis, Dumnezeu descoperă anumite lucruri tainice unor oameni aleşi.

  Această dezvăluire se petrece în viziuni date direct profeţilor sau este mijlocită de o fiinţă cerească. Principala caracteristică a scrierilor apocaliptice este viziunea profetică asupra sfârşitului lumii, modul în care se va exercita judecata lui Dumnezeu şi care va fi soarta oamenilor în urma acestei Judecăţi.

  Pentru aceasta este folosită o imagerie bogată iar parabola şi elementele de mister sunt atotprezente.

  Documentele cuprinse în volumul de faţă (Apocalipsa lui Moise; Apocalipsa lui Ezdra; Apocalipsa lui Pavel; Revelaţia lui Ioan Teologul; Cartea lui Ioan despre Adormirea Mariei; Apocalipsa lui Petru, Apocalipsa Fecioarei; Apocalipsa lui Zedra) sunt valoroase pentru că ne permit să surprindem licăriri ale stării de conştiinţă şi ale modurilor de gândire creştine din primele secole.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 28

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină