Knowledge is everything

Caile pacii si Sa fim esenta

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Caile pacii si Sa fim esenta

CĂILE PĂCII şi SĂ FIM ESENŢĂ Exerciţii practice - Cheile de la Împărăţie

  • Autor: Jasmuheen
  • Editura: For You
  • Nr. pagini: 193
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Introducere la Ediţia în limba română (Iunie 2013)


"Consider că cele două subiecte preferate ale mele sunt bucuria păcii şi pacea şi bucuria care provin din simplul fapt de a fi cine suntem cu adevărat, în esenţa noastră. De aceea, am fost încântată atunci când Monica, editoarea mea din România, mi-a propus să combinăm aceste două cărţi mai mici, într-una singură.


După ce am scris 38 de cărţi, rareori mai simt chemarea de a mai scrie mult – mai ales că am fost călăuzită să compilez lucrările mele existente, în formate mai mici, tip broşură, pentru o utilizare publică mai uşoară şi mai extinsă.


Cu toate acestea, aşa cum mi-a destăinuit şi Monica, atunci când a citit aceste două cărţi separat, cititorii mei din România sunt obişnuiţi să primească mai multe informaţii de la mine – poate că o metafizică mai complexă şi cercetări mai profunde.


Totuşi, şi acum, ca şi de obicei, îmi place ca lucrurile să fie simple şi clare, iar rezultatul produs – zâmbete.


Cartea "Căile păcii" mi-a fost transmisă prin channeling, într-un limbaj poetic, aşa că sper să mai puteţi simţi rima fiecărui mesaj şi după traducere.


Cât despre cartea "Să fim Esenţă", aceasta s-a scris de la sine, într-o zi înnorată, în camera mea de hotel din Tokyo, în timp ce captam ceea ce am simţit a fi esenţa Esenţei naturii noastre.


De asemenea, am actualizat realitatea „Esenţei ca hrană”, aliniind-o cu schimbările care au fost făcute în lumea noastră. În timp ce compilam fragmentele celor două cărţi, am realizat că îmi place această ordine, deoarece începe cu elementele de bază ale celor 12 căi, care ne dezvăluie cât de simplu este să intrăm în nivelurile mai profunde ale păcii individuale, care creează apoi pace la nivel mondial.


De asemenea, ne dezvăluie modul în care căile ne conduc într-o stare mai intensă de contopire cu propria noastră natură iluminată, descoperindu-ne bucuria, frumuseţea, mulţumirea, graţia şi, în cele din urmă, recunoştinţa rezultată din toate acestea.


Sper să vă delectaţi cu informaţia cuprinsă în aceste pagini.


Cu cea mai mare dragoste pentru cititorii mei din România şi cu recunoştinţă pentru tot sprijinul pe care mi l-a oferit Monica, în toţi aceşti ani în care am fost în ţara dumneavoastră, vă doresc pace tuturor." 


                                Namaste,


                                              Jasmuheen

Informaţii adiţionale

Autor Jasmuheen
Editura For You
Nr. pagini 193
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.