Knowledge is everything

Cartea neamului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cartea neamului

CARTEA NEAMULUI Cartea a şasea

  • Autor: Vladimir Megre
  • Editura: Dianuşa
  • Nr. pagini: 272
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

În "Cartea Neamului", Anastasia vă va conduce într-o călătorie de reamintire profundă a istoriei omenirii care a fost deformată special sau ţinută ascunsă pentru mii de ani.


Ea pune într-o lumină nouă cauzele războaielor, persecuţilor şi violenţelor din lumea modernă şi ne îndrumă să păstrăm înţelepciunea străbunilor, oferind o soluţie practică pe care o poate aplica oricine chiar acum!


Scrieţi "Cartea Neamului", propia voastră carte a istoriei adevărate şi oferiţi-o următoarelor generaţii.


Anastasia continuă să ne uimească cu magia cuvântului şi puterea emoţiilor curate care compun fiecare pagină cu melodii transpuse în litere pentru ca sufletul nostru să se trezească la adevărul divin acum, aici!


Sunteţi pe cale să-l întâlniţi pe fiul autorului crescut în mod complet natural, în pădure de mama sa, Anastasia.


Cu siguranţă n-aţi mai întâlnit un astfel de băiat de cinci ani! Inteligenţa acestui mic copil îl obligă pe Megre să privească educaţia, ştiinţa, istoria... ei bine... cam totul dintr-o perspectivă nouă, radical diferită pentru „oamenii moderni de la oraş”.


Cartea a şasea din seria "Cedrii Sunători ai Rusiei" atinge cele mai profunde locuri ale inimii, trezeşte spiritul, inspiră înţelepciune, libertate, prezintă noi faţade ale umanităţii „moderne” posibil neconştientizate de majoritate şi oferă soluţii posibile, practice, care, puse în practică acum de noi, vor ajuta deasemenea generaţile ce ne vor urma.

Informaţii adiţionale

Autor Vladimir Megre
Editura Dianuşa
Nr. pagini 272
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.