Knowledge is everything

Spatiul de iubire

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Spatiul de iubire

SPAŢIUL DE IUBIRE Cartea a treia

  • Autor: Vladimir Megre
  • Editura: Dianuşa
  • Nr. pagini: 255
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

"Spaţiul de Iubire", cea de-a treia carte a seriei "Cedrii Sunători ai Rusiei", reprezintă nu numai un tezaur de învăţăminte spirituale atât de necesare vremurilor ce le traversăm, dar simbolizează şi un gigantic pas spre desăvârşirea artistico-literară a autorului  Vladimir Megre.


Avem de a face, de data aceasta, comparativ cu primele două cărţi, cu o rafinare a exprimării şi a stilului literar şi cu o mai înaltă conştiinţă a scriitorului pentru ceea ce Anastasia, prin intermediul lui, ne transmite.


Se povesteşte despre a doua vizită a lui Megre în taiga la Anastasia şi de data aceasta şi la fiul său – Vladimir.


Deasemenea, este descrisă interesanta şcoală din pădure a academicianului Shetinin şi a copiilor care trăiesc şi învaţă într-un mod cu totul inedit acolo.


Prima parte a volumului expune naraţiunea unui tânăr siberian despre incursiunea în taiga a unui grup de oameni de ştiinţă însoţiţi de gărzile lor, veniţi cu scopul de a o captura şi duce cu ei pe Anastasia şi pe fiul ei.


Subtila paralelă ce se conturează prin înşiruirea evenimentelor legate de întâlnirea Anastasiei cu vizitatori şi agresorii săi, poartă în ea o profundă conotaţie care dă naştere vizunii de infern creat de însuşi omul modern în mod deliberat dar inconştient în realitate de efectul dezastruos al acţiunilor sale aşa-zis civilizate.

Informaţii adiţionale

Autor Vladimir Megre
Editura Dianuşa
Nr. pagini 255
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.