Knowledge is everything

Ucenicul lui Iisus Hristos

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Ucenicul lui Iisus Hristos

UCENICUL LUI IISUS HRISTOS Jurnalul doctorului Sotirios Crotos

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Jurnalul Doctorului Sotirios Crotos, cu titlul lui adevărat Întâmplări din viaţa dr. Sotirios Crotos, ucenicul lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu cel Viu şi Adevărat a fost găsit, sub formă de papirus, într-o grotă din Munţii Libanului, de către un botanist în căutare de plante medicinale.

Acesta, s-a căţărat pe o stâncă, ca să ajungă la o plantă ce-l interesa, stânca s-a sfărâmat, iar el a căzut în grotă, viu şi nevătămat.


Acolo, întins pe pământ, era un schelet uman, având lipsă mâna dreaptă. Uitându-se mai atent, a remarcat craniul, care era ceva mai ridicat decât restul scheletului.

A dat la o parte totul şi a scos o lădiţă îmbrăcată în piele neagră, deosebit de fină, cam de 50/30 cm. Când a deschis-o, şi-a dat seama, din conţinutul ei, că are în faţă o trusă medicală, cum aveau medicii în Antichitate. Totul era în perfectă stare. Înăuntrul lădiţei erau mai multe punguţe de pânză albă ... Sub aceste cârpe, a găsit un rulou de papirus, înfăşurat în piele neagră, foarte fin, intact conservat, având pe copertă un cerc alb, cu o cruce albă în centru.

Neavând timp să-l desfacă, l-a aruncat în sacul ce-l purta în spate, peste plantele strânse; a vrut să ia şi lădiţa, dar, fiind prea încărcat, a renunţat, în speranţa că va reveni a doua zi, s-o ridice. A făcut însă o groapă mai mare şi mai adâncă în grotă, a pus lădiţa în ea şi, deasupra ei, craniul şi scheletul, aşa cum le găsise. Le-a acoperit cu pământ şi cu sfărâmăturile de stâncă şi, întrucât ziua era în declin, şi-a notat în memorie grota şi împrejurimile ei şi a plecat.

A doua zi, toată ziua şi, în continuare, o lună în şir, a căutat grota fără s-o mai găsească, aşa că s-a ales numai cu papirusul.

Întorcându-se în ţară şi cunoscând limba greacă, l-a tradus în limba latină şi l-a stilizat cu un specialist, care i-a spus că trebuie difuzat, deoarece conţinutul aparţine întregii lumi.

Botanistul a fost de acord, cu condiţia ca numele lui să nu fie divulgat.

Conţinutul cărţii a rămas intact, dar s-au făcut schimbări stilistice, ca să fie mai uşor de citit şi înţeles.

Detalii

CUPRINS

CONFESIUNE … 5

PREFAŢĂ …18

Capitolul 1. Serbările zeiţei Isis ... 19

Capitolul 2. Practica medicala ... 28

Capitolul 3. Vocea ... 37

Capitolul 4. Iisus ... 57

Capitolul 5. Răstignirea, Invierea şi Pogorarea Duhului Sfânt ... 157

Capitolul 6. Evanghelia

Capitolul 5. Jurnalul

Informaţii adiţionale

Autor Sotirios Crotos
Editura For You
Nr. pagini 215
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.