Knowledge is everything

Cele 7 valuri in calea adevarului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cele 7 valuri in calea adevarului

CELE 7 VĂLURI ÎN CALEA ADEVĂRULUI

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Un văl este o forţă care te împiedică să percepi, într-un mod foarte precis, lumea, viaţa, alţi oameni sau pe tine însuţi.


Adesea, percepţia nu corespunde cu felul în care sunt lucrurile cu adevărat. În plus, un astfel de văl face ca ceva din tine să reacţioneze atât de clar şi de previzibil în anumite situaţii, ca şi când cineva ar fi apăsat pe un buton care porneşte un program.


Autorul de bestseller Ruediger Schache ne explică cele 7 forţe care aruncă un văl asupra percepţiei noastre şi ne arată calea de a ne elibera de vechile noastre paradigme, frici, conflicte interioare şi de auto-înşelare.


Pentru a putea cunoaşte acestea, trebuie să te schimbi. Nu trebuie să înveţi nimic şi nu trebuie să faci nimic. Nu trebuie să exersezi, nu trebuie să doreşti şi nu trebuie să „repari” ceva. Este suficient dacă recunoşti forţele din tine, le observi şi le laşi să existe acolo.


Dacă accepţi în mod conştient ceea ce există, şi înţelegi tot mai bine acele forţe, te eliberezi şi îţi poţi modela liber viaţa după dorinţa ta. Vei trăi o călătorie iniţiatică fascinantă, către secretele propriei tale vieţi. Calea spre adevăr duce prin şapte iluzii. Ele sunt ca nişte văluri care ne ţin departe de ceea ce este esenţial. De îndată ce sunt înţelese şi îndepărtate, totul în viaţă devine mult mai simplu şi mai împlinit: conflictele se destramă, relaţiile câştigă în profunzime şi se creează spaţiu pentru pace şi stabilitate.


Ruediger Schache te poartă, în şapte paşi, prin procesul de eliberare. Cel care află cât de vindecător acţionează adevărul personal, învaţă să iubească tot mai mult, atât pe sine însuşi cât şi pe ceilalţi.

Informaţii adiţionale

Autor Ruediger Schache
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 200
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.