Knowledge is everything

Chemarea Sedonei

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Chemarea Sedonei

CHEMAREA SEDONEI

  • Autor: Ilchi Lee
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 190
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Districtul Sedonei din Arizona este vizitat în fiecare an de câteva milioane de turişti, captivaţi de peisajele sale fascinante şi de apusurile maiestuoase ale soarelui.


Ei sunt atraşi însă şi de o calitate mai puţin vizibilă a ţinutului: energia vindecătoare şi vibraţiile sacre ale vortexurilor din Sedona.


Ilchi Lee, un renumit maestru al meditaţiei, îşi împărtăşeşte în această carte experienţele trăite în Sedona, explorând minunile naturale şi spirituale ale acestui ţinut, într-o manieră poetică şi emoţionantă.


Cartea se dovedeşte a fi un ghid incomparabil pentru toţi cei care doresc să stabilească o conexiune autentică cu inima lor şi cu natura, oferind totodată numeroase meditaţii profunde ce permit experimentarea unei stări de pace, de bucurie şi de împlinire.


Aceasta este o carte esenţială pentru toţi cei care caută o semnificaţie mai profundă a vieţii, nu doar pentru admiratorii Sedonei sau pentru cei cu o orientare spirituală. Ilchi Lee este un educator, mentor spiritual şi mare amator de drumeţii devotat dezvoltării creierului trezit şi predării principiilor energiei.


De la prima sa vizită în Sedona, pe care a efectuat-o acum 15 ani, Lee a împărtăşit cu mii de oameni mesajele spirituale pe care le-a primit de la Sedona.


Ilchi Lee este fondatorul Centrului de Retragere şi Meditaţie Mago din Sedona, un loc desinat trezirii spirituale şi învăţăturilor holistice localizat în sălbăticia deşertului roşiatic din Arizona.

Informaţii adiţionale

Autor Ilchi Lee
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 190
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.