Knowledge is everything

Maini tamaduitoare

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Maini tamaduitoare

MÂINI TĂMĂDUITOARE Manual pentru studierea aurei umane

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Cartea "Mâini tamaduitoare", de Barbara Ann Brennan este un prilej de initiere în stiinta tamaduirii omului cu ajutorul câmpului bioenergetic.


Ne prezinta transformarea unui fizician, cercetator stiintific într-unul din cei mai buni tamaduitori spirituali ai lumii occidentale.


Ce este aura, ce cred despre ea oamenii care au trait cu mii de ani în urma si ce crede lumea stiintei contemporane? Care este situatia spiritualitatii, cum pot fi utilizate câmpurile energiei umane?


Barbara Ann Brennan raspunde la aceste întrebari cu o competenta si cu o dragoste infinita. „Aura este veriga lipsa dintre fizioterapia biologica si psihoterapie – scrie autoarea. – Iubirea este chipul si trupul universului. Ea este materia ce confera coeziune universului, din care suntem plamaditi cu totii. Iubirea înseamna legatura constanta cu sanatatea si cu Divinitatea Universala...


Suntem fauritorii propriului nostru destin. Suntem în stare de mai mult decât gândim, inclusiv de autovindecare pâna si de boli ‚fatale’...


As vrea sa va îndemn sa va traiti viata la intensitate maxima, sa va îngaduiti si sa va renasteti în fiecare clipa.” Aceasta carte este dedicata tuturor calatoriilor întreprinse pe drumul ce duce spre casa.


Dragostea este chipul si trupul Universului. Este tesutul conjunctiv al Universului, substanta din care suntem alcatuiti. Dragostea reprezinta experienta de a fi un tot unitar si de a fi într-o strânsa uniune cu Divinitatea Universala.


Toate suferintele sunt pricinuite de iluzia rupturii, care da nastere spaimei si urii de sine, ducând în cele din urma la boala. Esti stapân pe viata ta. Poti face mult mai multe decât ai fi tentat sa crezi, inclusiv te poti vindeca de o „boala incurabila ajunsa în ultimul stadiu.” Singura boala cu adevarat „incurabila” este acea ca esti, pur si simplu, om. Si faptul ca esti om nu este de loc ceva „incurabil”, fiinca moartea reprezinta clar trecerea spre un alt nivel de existenta. Vreau sa te încurajez în a depasi „limitele” normale ale vietii tale si în a începe sa te vezi într-o alta lumina.


Vreau sa te încurajez în a-ti trai viata, îngaduindu-ti tie însuti sa renasti, clipa de clipa, la o noua viata.


Vreau sa te încurajez sa permiti experientei tale de viata sa ia, cât de cât, o forma.

Informaţii adiţionale

Autor Barbara Ann Brennan
Editura Hungalibri
Nr. pagini 280
Format 20 x 28

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.