Knowledge is everything

Medicina virtuala

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Medicina virtuala

MEDICINA VIRTUALĂ O nouă dimensiune în vindecarea energetică

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Viziunea noastră asupra lumii se schimbă cu rapiditate.


În urmă cu un sfert de secol existau lucruri despre care oamenii de ştiinţă erau absolut siguri că sunt adevărate; astăzi, despre aceleaşi lucruri suntem absolut siguri că sunt false.În niciun alt domeniu nu este mai evident acest aspect decât în cel al fizicii organismelor.


În doar câteva decenii ne-am modificat într-atât punctul de vedere potrivit căruia aura energetică a corpului uman nu există, încât acum au apărut ample dovezi ştiinţifice despre existenţa acestei aure.


Medicina este pe cale să cunoască o transformare fără precedent. Noi suntem un câmp de energii aflat în mişcare rapidă, câmp care poate fi detectat şi măsurat fără probleme cu ajutorul instrumentelor moderne. Când oamenii vor înţelege acest lucru, li se vor oferi multe modalităţi revoluţionare şi interesante pentru diagnosticare şi tratament, inclusiv aplicarea electronicii interactive.


Nu mai vorbim despre Noua Eră, intrăm deja în domeniul fizicii avansate! Este o dimensiune cu totul nouă în abordarea sănătăţii, dimensiune pe care Dr. Keith Scott-Mumbyo numeşte „medicină virtuală”.


·Acum putem să ascultăm „semnalul radio” al unui virus, al unui cancer în stadiu incipient sau al unui vaccin vechi care perturbă sistemul imunitar.


· Aflaţi cum „semnătura” electronică a unui medicament poate fi trimisă în celălalt capăt al lumii şi va funcţiona când este reprodusă de un convertor adecvat.


· O tehnică fotografică nouă şi extraordinară vă poate arăta, din imaginea voastră, dacă un medicament sau chiar o relaţie sunt potrivi te pentru voi.


· Lumina „încărcată” cu calităţile unor pietre preţioase poate transforma în profunzime starea de spirit şi chimia organismului uman.


· Cel mai recent dispozitiv rusesc al Erei Spaţiale ne apropie foarte mult de clipa în care un mic transmiţător portabil va putea vindeca majoritatea bolilor.

Informaţii adiţionale

Autor Keith Scott Mumby
Editura Vidia
Nr. pagini 378
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.