Knowledge is everything

Miracole vindecatoare ale sufletului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Miracole vindecatoare ale sufletului

MIRACOLE VINDECATOARE ALE SUFLETULUI Învăţături ale înţelepciunii şi cunoaşterii sacre antice şi recente, plus tehnici practice pentru vindecarea corpului spiritual, a celui mental, a celui emoţional şi a celui fizic

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Eu am puterea de a crea miracole vindecătoare ale sufletului pentru a-mi transforma întreaga viaţă.


Tu ai puterea de a crea miracole vindecătoare ale sufletului pentru a-ţi transforma întreaga viaţă.


Împreună, noi avem puterea de a crea miracole vindecătoare ale sufletului pentru a transforma întreaga viaţă a umanităţii, Mamei Pământ şi a tuturor universurilor.


Milioane de oameni de pe Mama Pământ suferă de boli la nivel spiritual, mental, emoţional sau fizic. Milioane de oameni nu au acces (sau au un acces limitat) la serviciile de îngrijire medicală. Ei îşi doresc soluţii. Milioane de oameni caută secrete spirituale, înţelepciune, cunoaştere şi tehnici practice pentru a-şi transforma viaţa fizică şi călătoria spirituală.


O viaţă fizică reuşită presupune o stare de sănătate optimă, relaţii armonioase şi o situaţie financiară înfloritoare.


Cheia care permite accesul la viaţa sufletului este iluminarea (trezirea sufletului).


Cartea "Miracolele vindecătoare ale sufletului", scrisă de Maestrul Sha, îi învaţă pe oameni să creeze miracole vindecătoare ale sufletului. Cititorii vor învăţa din ea înţelepciunea sacră şi cum trebuie aplicate tehnicile practice.


Orice om îşi poate crea propriile miracole vindecătoare ale sufletului său.


Cartea prezintă în premieră absolută Caligrafiile Sursei Ling Guang (Lumina Sufletului). Acestea transmit materia, energia şi sufletul Sursei, care transformă materia, energia şi sufletul corpului spiritual, a celui mental, a celui emoţional şi a celui fizic.


Cartea "Miracolele vindecătoare ale sufletului" prezintă de asemenea o Meditaţie cu Sursa Sacră şi mai multe mantra-e ale Sursei.


Împreună, acestea reprezintă modalitatea cea mai sacră de a vindeca, de a regenera, de a prelungi viaţa şi de a o transforma în întregime.

Informaţii adiţionale

Autor Zhi Gang Sha dr.
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 360
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.