Knowledge is everything

Programul de detoxificare cu ajutorul ingerilor

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Programul de detoxificare cu ajutorul ingerilor

PROGRAMUL DE DETOXIFICARE CU AJUTORUL ÎNGERILOR Bucură-te de viaţă şi treci pe un nivel superior de conştiinţă prin eliminarea toxinelor emoţionale, fizice şi energetice

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

"Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor" te învaţă pas cu pas cum să îţi detoxifici dieta, stilul de viaţă şi relaţiile.


Dacă o vei citi, vei învăţa să îţi reduci sau să elimini complet poftele pentru anumite alimente şi substanţe, fapt care te va ajuta să te simţi motivat şi să te bucuri de bunăstare în toate domeniile vieţii tale. 


"Programul de detoxificare cu ajutorul îngerilor" este o modalitate simplă de eliminare a impurităţilor din corp, care reduce starea de oboseală şi vindecă dependenţele. Autoarea de bestselleruri Doreen Virtue şi medicul naturist Robert Revees te învaţă în câţiva paşi simpli cum să îţi amplifici energia şi cum să îţi îmbunătăţeşti puterea de concentrare mentală, cum să scapi de balonare, cum să arăţi mai tânăr şi cum să îţi redobândeşti energia personală.


De-a lungul procesului vei elimina numeroase toxine fizice, dar şi emoţii şi energii negative.


Cartea include mai multe planuri de detoxificare în 7 zile pentru cei care doresc să se lase de fumat şi de alcool, sau să elimine poluarea din mediul lor înconjurător.

Informaţii adiţionale

Autor Doreen Virtue, Robert Reeves
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 322
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.