Knowledge is everything

Schimbarea destinului personal

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Schimbarea destinului personal

SCHIMBAREA DESTINULUI PERSONAL Controlează-ţi emoţiile şi atrage către tine viaţa la care visezi!

  • Autor: Peggy Mc Coll
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 272
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Schimbarea destinului personal nu este doar una din multele cărţi de dezvoltare personală. Este un concept extrem de eficient şi un proces care te poate ajuta să îţi transformi într-un mod creator viaţa. O poţi considera o schimbare a paradigmei conştiinţei creatoare, care te va angrena din ce în ce mai profund pe calea creşterii spirituale.

Schimbarea destinului personal este mai mult decât o simplă carte. Este un instrument care te poate ajuta să îţi echilibrezi emoţiile şi să îţi atingi obiectivele.

În acest scop, Peggy McColl îţi oferă o sumedenie de instrumente care îţi pot schimba viaţa, cum ar fi strategiile de schimbare a stării de spirit, factorii de iluminare, eşichierul emoţiilor umane şi planificatorul destinului personal. Cartea de faţă te poate ajuta să înţelegi mai bine cum te poţi folosi de emoţiile tale pentru a accesa sursa infinită a puterii creatoare dinlăuntrul tău şi cum poţi atrage viaţa pe care ţi-o doreşti.--------------------------------------------------------------------------------

Detalii

Informaţii adiţionale

Autor Peggy Mc Coll
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 272
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.