Knowledge is everything

Secretul

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Secretul

SECRETUL

  • Autor: Rhonda Byrne
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 216
  • Format: 14 x 18

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Parti din Marele Secret s-au aflat în traditiile orale, în literatura, în diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate partile Secretului au fost reunite într-o revelatie incredibila, care va transforma vietile celor ce o traiesc.
Din aceasta carte, veti învata cum sa folositi Secretul în toate aspectele vietii dumneavoastra – obtinerea banilor, pastrarea si redobândirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si în orice interactiune pe care o aveti în aceasta lume. Veti începe sa întelegeti puterea ascunsa, nefolosita, care se afla în launtrul vostru si aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra.
Secretul cuprinde întelepciune de la învatatori din vremea noastra – barbati si femei care au folosit-o pentru a dobândi sanatate, bunastare si fericire. Aplicând cunoasterea Secretului, ei aduc la lumina întâmplari captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sanatatii, de depasire a unor obstacole si de obtinere a ceea ce multi oameni ar considera imposibil.

Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat si adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înteles de câtiva dintre cei mai importanti oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alaturi de alti inventatori, teologi, oameni de stiinta si mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvaluit lumii.
„Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta în viata.” - din Introducere

Detalii

CUPRINS

Cuvânt înainte 

Mulţumiri

Secretul dezvăluit 

Secretul simplificat

Cum să folosim Secretul 

Procese puternice

Secretul folosit pentru obţinerea banilor

Secretul folosit pentru optimizarea relaţiilor

Secretul în slujba sănătăţii 

Secretul în slujba lumii

Secretul în slujba dumneavoastră 

Secretul în slujba vieţii 

Biografii

Informaţii adiţionale

Autor Rhonda Byrne
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 216
Format 14 x 18

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.