Knowledge is everything

Vindecare spirituala si nemurire

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Vindecare spirituala si nemurire

VINDECARE SPIRITUALĂ ŞI NEMURIRE Căile terapeutice ale viitorului

  • Autor: Patrick Drouot
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 324
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

In aceasta carte, Patrick Drouot reuşeşte să realizeze o sinteză remarcabilă a mecanismelor profunde ale bolii, a vindecării personale - a celei colective şi a celei planetare.


Cartea deschide perspective înnoitoare pasionante pentru înţelegerea fiinţei omeneşti, constituind o sfidare la adresa viziunii materialiste ce domneşte de mai multe secole în lumea occidentală. Căci este o realitate spirituală a omului faptul că spiritul poate influenţa mecanismele biochimice care reglează organismul omenesc. Regăsind căile medicinii tibetane (medicină energetică prin excelenţă), a vracilor sioux şi hopi, care nu consideră nici pe departe boala ca pe o fatalitate şi ne învaţă raţiunea prin care este posibil să trăim rămânând sănătoşi, Patrick Drouot ajunge la revelaţii fundamentale.


Astfel, el ne arată cum fiecare dintre noi dispune de capacitatea de a se înălţa la dimensiuni fiinţiale nebănuite de percepere a realităţii celorlalţi, a câmpurilor lor energetice sau a învelişurilor lor luminoase.


El ne ajută de asemenea să înţelegem că aşa-numitele emergenţe spirituale sau crizele de transformare sunt esenţiale în dezvoltarea individualităţii.

Informaţii adiţionale

Autor Patrick Drouot
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 324
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.