Knowledge is everything

Viaţă după moarte

10 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. salvat de lumina

  SALVAT DE LUMINĂ Povestea adevărată a unui om care a murit de două ori şi profundele revelaţii pe care le-a trăit el

  de Dannion Brinkley

  Preţ normal: 19,00 RON

  Preţ special: 13,00 RON

  În anul 1975, Dannion Brinkley a fost lovit de un trăsnet şi a murit. Când s-a trezit la morgă, 28 de minute mai târziu, totul era diferit pentru el. În acest interval de timp el a vizitat lumea de dincolo, s-a întâlnit cu 13 îngeri şi a primit 117 revelaţii referitoare la viitorul umanităţii. De atunci, 100 din aceste revelaţii s-au împlinit deja. În cartea Salvat de lumină, disponibilă acum pentru prima oară pe piaţa românească, Brinkley ne împărtăşeşte uimitoarea sa poveste, ne revelează adevărul legat de lumea de dincolo şi ne învaţă cum ar trebui să ne trăim viaţa. Cartea Salvat de lumină este relatarea cea mai detaliată şi mai ieşită din comun a unei experienţe în apropierea morţii din câte am citit vreodată. Oannion Brinkley ne oferă în ea o viziune amănunţită referitoare la viaţa din lumea de dincolo, dar mai ales la modul în care ar trebui să ne trăim viaţa în această dimensiune fizică. Imposibil de trecut cu vederea, povestea lui Brinkley reprezintă un tribut adus spiritului uman. -------------------------------------------------------------------------------- Vezi mai mult
 2. Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate in pragul mortii

  CELE MAI MARI 5 REGRETE ALE PERSOANELOR AFLATE ÎN PRAGUL MORŢII O viaţă transformată de trecerea în nefiinţă a celor dragi

  de

  30,00 RON

  După mai mulţi ani de muncă neînsoţită de sentimentul împlinirii, Bronnie Ware a început să-şi caute o slujbă care să aibă o semnificaţie pentru ea.

  În ciuda faptului că nu avea vreo pregătire sau experienţă, a ajuns să lucreze în domeniul îngrijirii paliative.

  Pe parcursul timpului pe care l-a petrecut îngrijindu-şi pacienţii aflaţi în pragul trecerii în nefiinţă, viaţa lui Bronnie a trecut printr-o transformare.

  Mai târziu, a scris o postare pe un blog despre regretele cel mai frecvent întâlnite, pe care le exprimaseră persoanele îngrijite de ea. Postarea, având titlul tot "Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate în pragul morţii", şi-a câştigat o asemenea notorietate, încât a fost vizualizată de peste trei milioane de cititori din întreaga lume.

  La rugăminţile multora, Bronnie îşi împărtăşeşte acum propria poveste.

  Bronnie Ware a trăit o viaţă plină de culoare şi diversitate. Aplicând în viaţa ei lecţiile celor care se apropiau de trecerea în nefiinţă, Bronnie a ajuns să înţeleagă că este posibil ca orice om, dacă face alegeri conştiente, să moară cu conştiinţa împlinită.

  În această relatare a poveştii vieţilor pacienţilor săi, scrisă cu o profundă sensibilitate, Bronnie dă glas semnificaţiilor acestor regrete.

  Le explică cititorilor cum pot să se îngrijească de aceste lucruri într-un mod pozitiv acum, când mai au timp la dispoziţie.

  Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate în pragul morţii: O viaţă transformată de trecerea în nefiinţă a celor dragi îi dă cititorului o extraordinară speranţă într-o lume mai bună.

  Aceste memorii nepreţuite ale lui Bronnie Ware au dat naştere unei cărţi pline de curaj, care îţi schimbă viaţa, te umple de compasiune şi te inspiră să-ţi trăieşti viaţa după placul inimii, aşa cum îţi doreşti.

  Vezi mai mult
 3. La ceruri si inapoi

  LA CERURI ŞI ÎNAPOI Relatarea extraordinară a unui medic despre moarte, ceruri, îngeri şi revenirea la viaţă: Întâmplare adevărată

  de Mary C.Neal dr.

  21,00 RON

  În 1999, în regiunea Los Ríos din Chile, dr. Mary Neal, chirurg ortoped, soţie devotată şi mamă iubitoare, s-a înecat într-un accident de caiac.

  În timp ce cobora o cascadă, caiacul ei s-a blocat la fundul apei şi ea a fost complet acoperită.

  În ciuda eforturilor de salvare, Mary a rămas prea mult timp sub apă şi, drept urmare, a murit.

  "La Ceruri şi înapoi" este povestirea remarcabilă a călătoriei sale spirituale şi descrie ce s-a întâmplat în trecerea de la viaţă la moarte, la viaţa eternă şi înapoi la viaţa pământeană.

  Prezentând în detaliu sentimentele ei, mediul ceresc, comunicarea cu îngerii şi tristeţea profundă când şi-a dat seama că nu-i venise vremea, Mary ne împărtăşeşte experienţa captivantă a unui miracol din zilele noastre.

  Viaţa lui Mary s-a schimbat definitiv prin înţelegerea misiunii ei personale pe Pământ, prin conştientizarea lui Dumnezeu, prin relaţia apropiată cu Iisus Hristos, iar călătoria ei spirituală a fost brusc întărită de experienţa directă din ceruri.

  "La ceruri şi înapoi" vă va refamiliariza cu speranţa, cu uimirea şi cu promisiunea cerurilor, îmbogăţindu-vă credinţa şi calea proprie cu Dumnezeu.

  Vezi mai mult
 4. Intoarcere din lumea de dincolo

  ÎNTOARCERE DIN LUMEA DE DINCOLO

  de George G.Ritchie, Elisabeth Sherrill

  15,00 RON

  Când un tânăr soldat pe nume George Ritchie a ajuns la un spital al armatei cu pneumonie, nu avea nici cea mai vagă idee despre călătoria neprevăzută pe care avea să o facă.

  Câteva zile mai târziu, abia înţelegându-şi propria sa moarte, a păşit în afara lumii fizice, în eternitate.

  În această poveste captivantă şi plină de detalii, Ritchie descrie o serie de „lumi” pe care le-a vizitat – unele infernale în separarea lor de viaţă, altele glorioase în strălucirea lor celestă.

  Dar ceea ce eclipsa totul era dorinţa lui arzătoare de a rămâne în prezenţa luminoasă a lui Iisus.

  Descrierile memorabile şi uluitoare fac din această carte una dintre cele mai extraordinare relatări despre viaţa de după moarte care s-au scris vreodată.

  Această privire aruncată lumii de dincolo poate schimba pentru totdeauna înţelegerea lumii de dincolo de a noastră.

  Vezi mai mult
 5. Cele mai importante zece lucruri pe care cei adormiti vor sa vi le spuna

  CELE MAI IMPORTANTE ZECE LUCRURI PE CARE CEI ADORMIŢI VOR SĂ VI LE SPUNĂ

  de Mike Dooley

  28,00 RON

  Dacă cei adormiţi ar putea să vorbească, nu v-aţi întrebat ce ne-ar spune acelora dintre noi care am rămas în urma lor?

  Ce ne-ar spune ca să ne aline mâhnirea pierderii lor, să ne calmeze temerile despre ce se întâmplă când murim şi să ne înflăcăreze pentru a ne trăi vieţile cât mai bine posibil chiar acum?

  În pagini pline de înţelepciune, de umor şi, da, de bucurie, scriitorul bestseller New York Times Mike Dooley explorează cele mai presante şi mai profunde întrebări ale noastre privind viaţa de după viaţă – şi această viaţă – din perspectiva proaspătă a celor care au făcut trecerea la faza următoare.

  Printre revelaţiile şi intuiţiile pe care ei ni le împărtăşesc:

  • Noi eram pregătiţi; voi nu sunteţi

  • Nu există diavol sau iad.

  • Ne pare rău pentru orice durere pe care poate am provocat-o.

  • Animalele voastre de companie sunt la fel de nebune, de strălucitoare şi de iubitoare aici, precum erau acolo.

  • Nimic din ceea ce vă spunem noi nu vă poate pregăti pentru frumuseţea clipei în care veţi sosi. Veţi învăţa că persoanele iubite nu sunt pierdute pentru noi; că timpul nostru pe Pământ reprezintă atât o şcoală, cât şi o aventură; că, în ciuda tuturor aparenţelor opuse, viaţa este într-adevăr splendidă şi că avem parte de ea pentru a ne remo-dela norocul, începând de astăzi.

  Vezi mai mult
 6. Aventurile sufletului

  AVENTURILE SUFLETULUI Călătorii prin dimensiunea fizică şi prin cea spirituală

  de James van Praagh

  28,00 RON

  "Aventurile Sufletului" este un manual pentru oricine s-a întrebat vreodată de unde vine, de ce este aici și unde se va duce după ce moare.

  Împărtășindu-vă experiențele sale intuitive de comunicare cu Lumea Spiritului, în ultimii 30 de ani, mediumul recunoscut la nivel internațional James Van Praagh vă invită într-o călătorie spirituală pentru a descoperi alcătuirea unică a propriului vostru suflet și pentru a explora diferitele sale aventuri în timp ce călătorește între lumi.

  Veți învăța să vă deschideți mintea către înțelepciunea nelimitată a sufletului vostru și să dobândiți o perspectivă mai amplă asupra vieții și o mai bună înțelegere a rolului important pe care îl aveți în ansamblul ei.

  Această carte vă va ajuta în continuare să înțelegeți și să recunoașteți lecțiile sufletului pentru învățarea cărora ați revenit pe pământ, cum ar fi suferința, tristețea, iertarea și bucuria. Folosind această cunoaștere, veți ajunge să identificați implicațiile sufletului vostru și veți începe să trăiți o viață care să vă împlinească într-adevăr destinul sufletului: să urmați calea iubirii.

  Este o călătorie care vă va determina să vedeţi viaţa şi moartea într-o lumină complet diferită!

  Vezi mai mult
 7. Amintiri din rai

  AMINTIRI DIN RAI Uimitoarele amintiri ale copiilor din perioada de dinaintea venirii pe pământ

  de Wayne W.Dyer, Dee Garnes

  35,00 RON

  Dr. Wayne W. Dyer şi coautoarea Dee Garnes au declarat de multe ori că cei care cunosc cele mai multe lucruri despre Dumnezeu sunt copiii mici, care au stat până recent în braţele lui Dumnezeu.

  Dee s-a convins de acest lucru în urma unei interacţiuni cu propriul ei copil.

  Curioşi să afle mai multe despre acest fenomen, Wayne şi Dee au decis să lanseze o invitaţie adresată părinţilor din întreaga lume, de a-şi împărtăşi experienţele. Răspunsul copleşitor pe care l-au primit i-a determinat pe cei doi să scrie această carte, care include cele mai interesante relatări primite, în care copiii vorbesc despre amintirile lor de dinainte de naştere.

  După toate aparenţele, copiii mici ajung în această lume păstrând amintiri din perioada petrecută în lumea spiritelor, dovedind acest lucru membrilor familiilor lor. Ei descriu dialoguri cu Dumnezeu, afirmă că şi-au ales personal părinţii, vorbesc despre diferiţi membri de familie decedaţi înaintea naşterii lor pe care i-au cunoscut în dimensiunea spirituală, îşi aduc aminte de vieţile lor anterioare şi descriu cu elocvenţă şi cu acurateţe iubirea divină care există dincolo de această lume fizică, dar şi o perioadă în care puteau comunica telepatic şi în care s-au decis să coboare pe pământ.

  Această carte fascinantă îi încurajează pe părinţi şi bunici să îşi asume un rol mult mai activ în comunicarea cu aceşti nou-veniţi… şi să înţeleagă că experienţa terestră înseamnă mult mai mult decât percepem noi cu cele cinci simţuri ale noastre.

  Vezi mai mult
 8. Si daca acesta este raiul

  ŞI DACĂ ACESTA ESTE RAIUL ? Cum m-am eliberat de convingerile limitatoare, reîncepând să trăiesc

  de Anita Moorjani

  33,00 RON

  Când m-am născut în această lume, singurele lucruri pe care le cunoşteam erau să iubesc, să râd şi să eman lumină.

  Când am mai crescut, oamenii mi-au spus să nu mai râd. „Ia viaţa în serios, mi-au spus ei, dacă doreşti să avansezi în această lume.” Prin urmare, am încetat să mai râd.

  Oamenii mi-au spus: „Fii atentă pe cine iubeşti, dacă nu doreşti ca cineva să îţi frângă inima.” Prin urmare, am încetat să mai iubesc.

  Mi s-a spus: „Nu mai emite atâta lumină, căci atragi prea multă atenţie asupra ta.” Prin urmare, am încetat să mai fiu strălucitoare.

  Am devenit din ce în ce mai mică, m-am ofilit şi am murit.

  După ce am murit, am aflat că singurele lucruri care contează în viaţă sunt să iubeşti, să râzi şi să emiţi lumină! Anita Moorjani

  Vezi mai mult
 9. Supa de pui pentru suflet indoliat

  SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET ÎNDOLIAT Poveşti despre viaţă, moarte şi cum să treci peste pierderea unei persoane dragi

  de Jack Canfield, Mark Victor Hansen

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 20,00 RON

  Această colecţie de poveşti adevărate va inspira şi va emoţiona cu siguranţă multe inimi.

  Scrise de autori care au pierdut pe cineva drag, aceste istorii oferă mângâiere, pace şi înţelegere celor care trec prin procesul doliului.

  Fiecare om îşi trăieşte suferinţa provocată de doliu în propria sa manieră, acordându-şi timpul de care are nevoie, dar sfaturile şi sprijinul primite de la alte persoane le sunt de mare folos celor aflaţi în această situaţie.

  Unul din prin-cipalele mesaje transmise de cartea "Supă de pui pentru suflet îndoliat" este că relaţiile şi împărtăşirea sunt principalele chei care îl ajută pe cel îndoliat să îşi continue viaţa.

  În aceste istorii, oamenii îşi descriu experienţele legate de doliu şi îşi împărtăşesc amintiri extrem de intime.

  Ei au descoperit că exprimarea gândurilor şi senti-mentelor lor în cuvinte joacă un rol de catarsis, permiţându-le să se reconecteze cu sufletele celor dispăruţi, dar şi cu ceilalţi oameni din jurul lor. Cuvintele de încurajare abundă în această carte şi merg drept la inimă.

  Cititorii se vor simţi inspiraţi şi mângâiaţi de aceste poveşti reale scrise de oameni care şi-au regăsit speranţa şi tăria interioară făcând servicii semnificative, acţiuni pline de compasiune şi cul-tivând amintiri speciale.

  Dar cel mai important lucru: aşa cum autorii au ajuns să aprecieze viaţa în urma suferinţei provocate de doliul prin care au trecut, cititorii vor descoperi că pot face acelaşi lucru. Aceste poveşti mângâie sufletul ca un bol cu supă caldă, un dar perfect pentru a aduce ali-nare şi pentru a conferi tărie şi curaj.

  Vezi mai mult
 10. Tainele luminii

  TAINELE LUMINII Noi revelaţii din lumea de dincolo

  de Dannion Brinkley , Kathryn Brinkley

  35,00 RON

  "După lectura unei bogate literaturi despre experienţele la limita vieţii, pot să afirm că găsesc această carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogăţia de informaţii oferite, prin descrierea cadrului general al universului în care se petrece acest fenomen, prin înţelepciunea şi pietatea cu care este scrisă.

  Stilul seducător al celor doi autori – Kathryn, jurnalist de mare succes, şi Dannion Brinkley, eroul acestei cărţi –, claritatea, cursivitatea şi frumuseţea exprimării oferă cititorilor săi o reală delectare intelectuală şi fericirea de a şti că suntem nemuritori într-un univers al iubirii totale."

                               Dumitru Constantin-Dulcan

  Vezi mai mult

10 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină