Knowledge is everything

Viaţă după moarte

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 27

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. salvat de lumina

  SALVAT DE LUMINĂ Povestea adevărată a unui om care a murit de două ori şi profundele revelaţii pe care le-a trăit el

  de Dannion Brinkley

  Preţ normal: 19,00 RON

  Preţ special: 9,50 RON

  În anul 1975, Dannion Brinkley a fost lovit de un trăsnet şi a murit. Când s-a trezit la morgă, 28 de minute mai târziu, totul era diferit pentru el. În acest interval de timp el a vizitat lumea de dincolo, s-a întâlnit cu 13 îngeri şi a primit 117 revelaţii referitoare la viitorul umanităţii. De atunci, 100 din aceste revelaţii s-au împlinit deja. În cartea Salvat de lumină, disponibilă acum pentru prima oară pe piaţa românească, Brinkley ne împărtăşeşte uimitoarea sa poveste, ne revelează adevărul legat de lumea de dincolo şi ne învaţă cum ar trebui să ne trăim viaţa. Cartea Salvat de lumină este relatarea cea mai detaliată şi mai ieşită din comun a unei experienţe în apropierea morţii din câte am citit vreodată. Oannion Brinkley ne oferă în ea o viziune amănunţită referitoare la viaţa din lumea de dincolo, dar mai ales la modul în care ar trebui să ne trăim viaţa în această dimensiune fizică. Imposibil de trecut cu vederea, povestea lui Brinkley reprezintă un tribut adus spiritului uman. -------------------------------------------------------------------------------- Vezi mai mult
 2. Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate in pragul mortii

  CELE MAI MARI 5 REGRETE ALE PERSOANELOR AFLATE ÎN PRAGUL MORŢII O viaţă transformată de trecerea în nefiinţă a celor dragi

  de

  Preţ normal: 30,00 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  După mai mulţi ani de muncă neînsoţită de sentimentul împlinirii, Bronnie Ware a început să-şi caute o slujbă care să aibă o semnificaţie pentru ea.

  În ciuda faptului că nu avea vreo pregătire sau experienţă, a ajuns să lucreze în domeniul îngrijirii paliative.

  Pe parcursul timpului pe care l-a petrecut îngrijindu-şi pacienţii aflaţi în pragul trecerii în nefiinţă, viaţa lui Bronnie a trecut printr-o transformare.

  Mai târziu, a scris o postare pe un blog despre regretele cel mai frecvent întâlnite, pe care le exprimaseră persoanele îngrijite de ea. Postarea, având titlul tot "Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate în pragul morţii", şi-a câştigat o asemenea notorietate, încât a fost vizualizată de peste trei milioane de cititori din întreaga lume.

  La rugăminţile multora, Bronnie îşi împărtăşeşte acum propria poveste.

  Bronnie Ware a trăit o viaţă plină de culoare şi diversitate. Aplicând în viaţa ei lecţiile celor care se apropiau de trecerea în nefiinţă, Bronnie a ajuns să înţeleagă că este posibil ca orice om, dacă face alegeri conştiente, să moară cu conştiinţa împlinită.

  În această relatare a poveştii vieţilor pacienţilor săi, scrisă cu o profundă sensibilitate, Bronnie dă glas semnificaţiilor acestor regrete.

  Le explică cititorilor cum pot să se îngrijească de aceste lucruri într-un mod pozitiv acum, când mai au timp la dispoziţie.

  Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate în pragul morţii: O viaţă transformată de trecerea în nefiinţă a celor dragi îi dă cititorului o extraordinară speranţă într-o lume mai bună.

  Aceste memorii nepreţuite ale lui Bronnie Ware au dat naştere unei cărţi pline de curaj, care îţi schimbă viaţa, te umple de compasiune şi te inspiră să-ţi trăieşti viaţa după placul inimii, aşa cum îţi doreşti.

  Vezi mai mult
 3. Lumea sufletelor

  LUMEA SUFLETELOR Carte album

  de Florin Gheorghita

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 44,00 RON

  Ilustraţia şi textul acestei cărţi demonstrează existenţa fundamentală – în jurul nostru, peste tot – a unei „alte realităţi”!

  Prea puţin înţeleasă, aceasta determină totuşi, în mod profund, viaţa tuturor oamenilor de pe întreaga planetă. În sine, această „Realitate a Invizibilului” este superioară, fiind cu mult mai amplă şi chiar mai potentă energetic decât „realitatea noastră a Vizibilului” – care, în fapt, este cuprinsă şi larg învăluită de cadrul mult mai extins al „nevăzutului”.

  Înţelegând la înalt nivel conceptual sensul fizic al acestei „cuprinderi” – sau „înfăşurări”, cum o denumea savantul fizician englez David Bohm, concluzia sa era întru totul semnificativă: „Realitatea cea mai comprehensivă, mai adâncă şi mai lăuntrică, nu este nici mintea, nici trupul, ci este de o dimensiune mai Înaltă, care este fundamentul lor comun şi a cărei natură este dincolo de ambele”.

  Una dintre cele mai şocante, dintre cele mai tulburătoare demonstraţii a superiorităţii prin cunoaştere mult mai avansată şi prin folosirea altor energii care au o „natură dincolo de mintea şi trupul nostru”, a fost oferită in mod straniu, la Braşov, de fiinţe venite din spaţiu – dintr-o „a treia realitate” şi mai cuprinzătoare!

  Înregistrarea fotografică a „demonstraţiei” este probabil un document-unicat la nivelul întregii lumi!

  Vezi mai mult
 4. Karma si taina reincarnarii

  KARMA ŞI TAINA REÎNCARNĂRII Călătoria sufletului şi viaţa de după moarte

  de Florin Gheorghita

  27,95 RON

  Credinta in existenta sufletului este mult mai veche decit orice religie consemnata in textele antice. Mit, legenda sau adevar, „sufletul” ca subiect de cercetare ar putea deschide drumul unei cunoasteri a viitorului care sa cuprinda atit stiinta materiei, cit si pe cea spirituala.

  Florin Gheorghita, cunoscut cititorilor pentru preocuparile sale privind fenomenele paranormale, ne ofera un posibil raspuns la intrebarile pe care ni le punem cu privire la misterele vietii si ale universului: „Cine sintem?”, „Care e scopul existentei noastre?” sau „Incotro ne indreptam?”.

  Pe baza unor texte vechi si fapte aparent uimitoare, sustinute de un material ilustrativ imbogatit la aceasta noua editie, autorul ne propune explicatii si ipoteze captivante, dezvaluind o lume alcatuita dintr-o alta materie si dupa alte criterii decit cea pe care o stim.

  Vezi mai mult
 5. Dezvaluiri din invizibil

  DEZVĂLUIRI DIN INVIZIBIL

  de Florin Gheorghita

  27,95 RON

  Credinţa în existenţa sufletului şi a entităţilor invizibile care nu părăsesc spaţiul terestru după desprinderea spiritului de trup apare în tradiţii şi texte din cele mai vechi timpuri.

  Ca obiect de cercetare, ea ţine de un domeniu care cuprinde atât ştiinţa materiei, cât şi pe cea spirituală.

  De la vizitele pe pământ ale unor fiinţe venite din spaţiu până la manifestările unor forme nevăzute de inteligenţă, cartea oferă celor interesaţi de fenomenele neobişnuite răspunsuri argumentate, însoţite de un bogat material fotografic.

  Vezi mai mult
 6. Acelasi suflet,multe trupuri

  ACELAŞI SUFLET, MULTE TRUPURI Descoperă puterea vindecătoare a vieţilor viitoare, prin terapia progresiei

  de Brian L.Weiss dr.

  18,00 RON

  În această carte cutremurătoare, renumitul psihiatru Brian Weiss - unul dintre primii doctori care au explorat vieţile anterioare ale pacienţilor ca metodă de tratament - ne dezvăluie modul în care vieţile noastre viitoare ne pot transforma în prezent.

  Toţi am trăit vieţi anterioare. Toţi vom trăi vieţi viitoare.

  Ceea ce în facem viaţa actuală ne va influenţa vieţile ce vor urma, pe măsură ce evoluăm în drumul nostru spre nemurire.

  Brian Weiss, renumitul autor al lucrării "Multe vieţi, mulţi maeştri", ştie că acest lucru este adevărat - deoarece, în ultimul timp, el a reuşit să-şi transporte pacienţii nu numai în vieţile anterioare, ci şi în cele viitoare.

  Ceea ce a descoperit este că există mai multe variante de viitor, astfel încât alegerile pe care le facem acum vor determina calitatea vieţii noastre, atunci când vom reveni înapoi în plan fizic.

  Folosind zeci de studii de caz (cum ar fi, de exemplu, Samantha, ale cărei rezultate slabe la şcoală au fost depăşite, atunci când s-a întors la o viaţă anterioară în care era arhitect grec şi apoi la una din viitor, în care a văzut că este un medic renumit - sau Hugh, medium, torturat în Evul Mediu ca eretic, a cărui călătorie în viitor i-a adus liniştea sufletească), Dr. Weiss demonstrează beneficiile terapeutice ale progresiei, exact la fel cum a demonstrat că incursiunile în vieţile noastre trecute ne pot alina sau vindeca rănile fizice şi emoţionale din prezent.

  Aceasta este o carte revoluţionară, bazată pe descoperirile doctorului Weiss despre trecut, care-i va purta pe milioanele lui de cititori într-un viitor individual şi colectiv, pe care ei înşişi îl vor crea. Pe parcursul acestui proces, vieţile lor actuale vor fi profund transformate, iar ei se vor bucura de mai multă linişte sufletească, de mai multă bucurie, de mai multă vindecare.

  Vezi mai mult
 7. La ceruri si inapoi

  LA CERURI ŞI ÎNAPOI Relatarea extraordinară a unui medic despre moarte, ceruri, îngeri şi revenirea la viaţă: Întâmplare adevărată

  de Mary C.Neal dr.

  Preţ normal: 21,00 RON

  Preţ special: 18,90 RON

  În 1999, în regiunea Los Ríos din Chile, dr. Mary Neal, chirurg ortoped, soţie devotată şi mamă iubitoare, s-a înecat într-un accident de caiac.

  În timp ce cobora o cascadă, caiacul ei s-a blocat la fundul apei şi ea a fost complet acoperită.

  În ciuda eforturilor de salvare, Mary a rămas prea mult timp sub apă şi, drept urmare, a murit.

  "La Ceruri şi înapoi" este povestirea remarcabilă a călătoriei sale spirituale şi descrie ce s-a întâmplat în trecerea de la viaţă la moarte, la viaţa eternă şi înapoi la viaţa pământeană.

  Prezentând în detaliu sentimentele ei, mediul ceresc, comunicarea cu îngerii şi tristeţea profundă când şi-a dat seama că nu-i venise vremea, Mary ne împărtăşeşte experienţa captivantă a unui miracol din zilele noastre.

  Viaţa lui Mary s-a schimbat definitiv prin înţelegerea misiunii ei personale pe Pământ, prin conştientizarea lui Dumnezeu, prin relaţia apropiată cu Iisus Hristos, iar călătoria ei spirituală a fost brusc întărită de experienţa directă din ceruri.

  "La ceruri şi înapoi" vă va refamiliariza cu speranţa, cu uimirea şi cu promisiunea cerurilor, îmbogăţindu-vă credinţa şi calea proprie cu Dumnezeu.

  Vezi mai mult
 8. Intoarcere din lumea de dincolo

  ÎNTOARCERE DIN LUMEA DE DINCOLO

  de George G.Ritchie, Elisabeth Sherrill

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

  Când un tânăr soldat pe nume George Ritchie a ajuns la un spital al armatei cu pneumonie, nu avea nici cea mai vagă idee despre călătoria neprevăzută pe care avea să o facă.

  Câteva zile mai târziu, abia înţelegându-şi propria sa moarte, a păşit în afara lumii fizice, în eternitate.

  În această poveste captivantă şi plină de detalii, Ritchie descrie o serie de „lumi” pe care le-a vizitat – unele infernale în separarea lor de viaţă, altele glorioase în strălucirea lor celestă.

  Dar ceea ce eclipsa totul era dorinţa lui arzătoare de a rămâne în prezenţa luminoasă a lui Iisus.

  Descrierile memorabile şi uluitoare fac din această carte una dintre cele mai extraordinare relatări despre viaţa de după moarte care s-au scris vreodată.

  Această privire aruncată lumii de dincolo poate schimba pentru totdeauna înţelegerea lumii de dincolo de a noastră.

  Vezi mai mult
 9. Viata de dupa moarte

  VIAŢA DE DUPĂ MOARTE Relatări despre fenomene paranormale şi experienţe la limita morţii

  de Patricia Pearson

  Preţ normal: 29,95 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  Mesaje de la cei dispăruţi, viziuni supranaturale, presimţirea morţii cuiva drag...

  Mulţi oameni trăiesc asemenea experienţe care le schimbă complet viziunea asupra lumii şi vieţii.

  După dispariţia tatălui şi a surorii sale, jurnalista Patricia Pearson a început să investigheze experienţele legate de moarte. A discutat cu oameni care au pierdut pe cineva apropiat sau care au fost ei înşişi la un pas de moarte, cu medici şi asistente din spitale şi din centre de îngrijiri paliative, cu cercetători care cred sau nu în fenomenele paranormale.

  Cartea sa conţine numeroase relatări despre mesaje de dincolo de moarte sau ale celor aflaţi în pragul morţii, dar şi despre experienţele celor care „s-au întors“ după ce au fost în moarte clinică.

  Profunde şi adesea cutremurătoare, poveştile Patriciei Pearson modifică radical imaginea noastră despre esenţa vieţii şi a morţii.

  Vezi mai mult
 10. Uluitoarea conexiune divina

  ULUITOAREA CONEXIUNE DIVINĂ

  de Melvin Morse dr., Paul Perry

  Preţ normal: 16,00 RON

  Preţ special: 15,20 RON

  Sprijinindu-se pe probe ştiinţifice incontestabile, autorul dovedeşte că în creierul nostru există în mod cert un "punct focar al lui Dumnezeu" care ne permite să comunicăm cu universul spiritual.

  Dr. Morse demostrează că nu trebuie să murim pentru ca să-L întâlnim pe Dumnezeu, iar această carte ne arată cum putem face acest lucru.

  Cartea ridică o serie de întrebări incitante, cărora le oferă răspunsuri pe baza celor mai noi descoperiri ştiinţifice:

  Este memoria situată în afara corpului fizic?

  Amintirile din existenţele anterioare nu ar putea fi explicate prin accesul la acesta bancă de date universală?

  Fantomele şi îngerii sunt forme de energie "condensate"?

  Există oameni capabili să acceseze această dimensiune subtilă?

  Ce este de fapt intuiţia?

  Ajută rugăciunea persoanelor bolnave?

  Bazându-se pe studii ale specialiştilor în domeniul memoriei, Melvin Morse formulează teza că memoria nu se află în creierul nostru sau într-o altă zonă a corpului fizic, ci într-o altă dimensiune subtilă a manifestării.

  Lobul nostru temporal drept nu este decât interfaţa ce permite comunicarea cu această "bancă de date universală". El este în acelaşi timp releul nostru de comunicare cu lumea îngerilor şi cu Dumnezeu.

  Aplicând această ipoteză foarte convingătoare în diferite domenii, Melvin Morse ne ajută să înţelegem o multitudine de fenomene care până acum erau enigmatice.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 27

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină