Knowledge is everything

Lumea sufletelor

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Lumea sufletelor

LUMEA SUFLETELOR Carte album

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Ilustraţia şi textul acestei cărţi demonstrează existenţa fundamentală – în jurul nostru, peste tot – a unei „alte realităţi”!


Prea puţin înţeleasă, aceasta determină totuşi, în mod profund, viaţa tuturor oamenilor de pe întreaga planetă. În sine, această „Realitate a Invizibilului” este superioară, fiind cu mult mai amplă şi chiar mai potentă energetic decât „realitatea noastră a Vizibilului” – care, în fapt, este cuprinsă şi larg învăluită de cadrul mult mai extins al „nevăzutului”.


Înţelegând la înalt nivel conceptual sensul fizic al acestei „cuprinderi” – sau „înfăşurări”, cum o denumea savantul fizician englez David Bohm, concluzia sa era întru totul semnificativă: „Realitatea cea mai comprehensivă, mai adâncă şi mai lăuntrică, nu este nici mintea, nici trupul, ci este de o dimensiune mai Înaltă, care este fundamentul lor comun şi a cărei natură este dincolo de ambele”.


Una dintre cele mai şocante, dintre cele mai tulburătoare demonstraţii a superiorităţii prin cunoaştere mult mai avansată şi prin folosirea altor energii care au o „natură dincolo de mintea şi trupul nostru”, a fost oferită in mod straniu, la Braşov, de fiinţe venite din spaţiu – dintr-o „a treia realitate” şi mai cuprinzătoare!


Înregistrarea fotografică a „demonstraţiei” este probabil un document-unicat la nivelul întregii lumi!

Informaţii adiţionale

Autor Florin Gheorghita
Editura Orfeu
Nr. pagini 173
Format 16,5 x 23,5

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.