Knowledge is everything

Hrana buna vs.hrana rea

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Hrana buna vs.hrana rea

HRANĂ BUNĂ vs.HRANĂ REA

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Carbohidraţii şi grăsimile sunt otrava nutriţiei. Toate dietele vă sfătuiesc să le scoateţi din meniu. Dar unii carbohidraţi şi unele grăsimi sunt esenţiale pentru sănătatea fizică şi mentală.


"Hrană bună vs. hrană rea" vă dezvăluie diferenţele dintre carbohidraţii şi grăsimile sănătoase şi nesănătoase, dar şi ce mâncăruri ar trebui să alegeti sau sa evitaţi.  


În această carte veţi descoperi:


Cele mai bune surse pentru carbohidraţii buni.


Diferitele tipuri de grăsimi şi cum vă afectează corpul.


De ce organismul funcţionează mai bine cu glucoză din carbohidraţi decât cu cea din proteine.


Plusurile şi minusurile înlocuitorilor de grăsimi.


Cum o dietă bogată în fibre poate preveni îmbolnăvirea şi vă poate menţine greutatea.


Puterea vindecătoare a acizilor graşi Omega-3.


Efectele carbohidraţilor buni asupra minţii: reducerea anxietăţii, îmbunătăţirea memoriei şi multe altele.


25 de carbohidraţi – de la măr la iaurt.


Reţete cu carbohidraţi şi grăsimi bune... şi multe altele.

Informaţii adiţionale

Autor Maggie Greenwood Robinson
Editura Nicol
Nr. pagini 343
Format 16 x 23

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.