Knowledge is everything

Superalimente

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Superalimente
  • Superalimente

SUPERALIMENTE Alimentaţia şi medicina viitorului

  • Autor: David Wolfe
  • Editura: Adevar Divin
  • Nr. pagini: 292
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Superalimentele sunt produse alimentare excepţional de bogate în energie şi în substanţe nutritive, cu un potenţial terapeutic fără egal


. În această carte bogat ilustrată, binecunoscutul guru al alimentaţiei vii David Wolfe îţi prezintă câteva din cele mai delicioase produse vegetale, precum fructele goji, boabele de cacao (ciocolata crudă), seminţele de cânepă, maca, spirulina, produsele stupului şi multe altele.


Surse excepţional de bogate de proteine, vitamine, minerale, enzime, antioxidanţi, grăsimi şi uleiuri bune, aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi alte substanţe nutritive, aceste produse reprezintă una dintre cele mai promiţătoare piese ale puzzle-ului nutriţional.


Fiecare superaliment este descris în detaliu, fiind însoţit de mai multe reţete delicioase şi uşor de preparat, dar şi de informaţii ştiinţifice de ultimă oră.


Acest ghid este accesibil tuturor oamenilor şi prezintă argumente foarte convingătoare, bazate pe dovezi ştiinţifice, care confirmă puterea unică a super­alimentelor de a promova starea de excelenţă nutriţională, de sănătate şi de bunăstare, de frumuseţe, de a susţine o agricultură sustenabilă şi de a transforma dieta şi stilul de viaţă ale oamenilor, conducând la o revitalizare a umanităţii şi a planetei Pământ.

Informaţii adiţionale

Autor David Wolfe
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 292
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.