Knowledge is everything

Catre noi insine

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Catre noi insine

Prezentare scurtă

Ştiinţele de ultimă oră ne pot oferi un suport de excepţională importanţă pentru posibilitatea de a ne implica la modul benefic în demersul Universului.


Aflăm acum că noi putem influenţa evenimente care au loc în chiar centrul galaxiei noastre, prin simpla schimbare a modului de a gândi şi de a ne comporta, pentru că Universul este doar un câmp care conţine energie-conştiinţă.


Acolo unde trimitem gândul, se deplasează instantaneu, şi energia, pentru că gândul transformat în cuvânt nu este altceva decât un câmp de energie, o forţă capabilă să organizeze spaţiul şi materia.


Nu ni se cere decât să înlocuim ura care dezbină şi distruge, cu iubirea care uneşte, indiferenţa şi sfidarea cu empatia, mulţumirea şi recunoştinţa, violenţa cu toleranţa. Aceasta înseamnă Schimbarea, şi ea nu poate fi împlinită decât printr-un salt în conştiinţă.


O CARTE CARE VA ŞOCA


Căci, cu mare onestitate, curaj, cu aplecare spre Adevăr, cu talent şi farmec, trei spirite temerare, erudite şi curioase, se apleacă peste întrebări şi răspunsuri grave ale omului şi omenirii începutului de secol XXI.


O CARTE CARE PUNE PE GÂNDURI


Căci e pusă la bătaie Cunoaşterea de ultimă oră din Ştiinţa Mare, în explozia ei exponenţială care acum, la ceasul teribilelor schimbări, n-au cum să nu reverbereze în Filosofia Ştiinţei şi a Culturii.


O CARTE CARE ÎMBOGĂŢEŞTE


Căci afli ce este cu adevărat viaţa, ce-i cu miracolul Om, de unde venim şi încotro ne ducem, de ce este nevoie de Iubire, Frumos şi Adevăr. Şi de ce credinţa? De ce suferinţa? De ce boala? De ce moartea? De ce fericirea? Şi, mai avem un viitor?

Informaţii adiţionale

Autor Dumitru Constantin Dulcan
Editura Eikon
Nr. pagini 390
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.