Knowledge is everything

Cel mai bun an

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cel mai bun an

CEL MAI BUN AN

  • Autor: Jinny S.Ditzler
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 256
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

În fiecare persoană de succes se ascunde un om obişnuit care a găsit curajul, puterea şi disciplina de a acţiona, de a se confrunta cu marile provocări şi de a-şi împlini visurile.


Depinde doar de voi să aveţi viaţa pe care v-o doriţi.


Acest ghid unic vă învaţă cum să faceţi acest lucru, este un exerciţiu distractiv, verificat şi interactiv care oferă un program ce vă va ajuta să vă transformaţi şi să vă atingeţi obiectivele cu ajutorul a zece întrebări simple.


Dacă veţi găsi curajul, tăria şi disciplina de a acţiona, de a înfrunta marile provocări ale vieţii, atunci viaţa voastră va fi aşa cum v-aţi dorit dintotdeauna.


Cartea  îşi propune să pătrundă în esenţa modului de a gândi şi de a acţiona al fiecăruia dintre noi şi să ne dea puterea de a accede la un nivel mai înalt de eficienţă şi succes personal.


Printr-un proces de autodescoperire, vă puteţi evalua situaţia actuală, după care puteţi trece la planificarea viitorului.


Răspunzând la întrebările ce vă sunt adresate, veţi putea să vă clarificaţi ideile şi să treceţi la acţiune.


Aceşti paşi direcţi vă vor ajuta să faceţi din acest an — şi fiecare an — cel mai bun an al vieţii voastre, obţinând venituri mai ridicate, mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat, o carieră plină de satisfacţii, relaţii mai bune, sănătate fizică şi împlinire spirituală. Acesta poate începe în orice moment şi cu siguranţă va fi cel mai bun.


La capătul exerciţiului individual, veţi avea în faţă un plan simplu, pe o singură pagină, care vă va ajuta să vă împliniţi dorinţele în anul pe care îl aveţi în faţă, dar şi în cei care vor urma.

Informaţii adiţionale

Autor Jinny S.Ditzler
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 256
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.