Knowledge is everything

Cele patru coloane ale destinului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cele patru coloane ale destinului

CELE PATRU COLOANE ALE DESTINULUI PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ

  • Autor: Raymond Lo
  • Editura: Daksha
  • Nr. pagini: 212
  • Format: 16 x 23

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

O carte revoluţionară ce reprezintă puntea de legătura dintre cunoaşterea chinezească străveche a celor cinci elemente şi ştiinţa şi tehnologiile moderne de nutriţie, permiţându-ne astfel să ne menţinem sănătatea perfectă.


Subiectul pe care l-am abordat în această carte este preferatul meu şi continuă să mă uimească prin logica şi acurateţea sa în a înţelege comportamentul uman.


În urma multor ani de studiu, sunt pe deplin convins că acesta reprezintă o „unealtă″ autentică şi foarte eficientă de descoperire a misterului profund al vieţii.


În această carte sunt explicate în detaliu nu numai modalităţile fundamentale de utilizare a celor Patru Coloane ale Destinului pentru a înţelege propria noastră viaţă, dar am acordat, de asemenea, o atenţie însemnată modurilor de interpretare şi înţelegere a diferitelor maladii în funcţie de data şi ora naşterii; prin urmare, am dezvăluit aici rezultatele cercetărilor mele referitoare la relaţia dintre data şi ora naşterii şi diferitele probleme de sănătate. Pentru fiecare tip de afecţiune am precizat măsurile necesare de precauţie prin folosirea suplimentelor nutritive.


De aceea, pe bună dreptate, "Cele Patru Coloane ale Destinului pentru o viaţă sănătoasă"este o carte revoluţionară ce reprezintă puntea de legătură dintre cunoaşterea chinezească străveche a celor cinci elemente şi ştiinţa şi tehnologiile moderne de nutriţie, permiţându-ne astfel să ne menţinem sănătatea perfectă.


                                               Raymond Lo

Informaţii adiţionale

Autor Raymond Lo
Editura Daksha
Nr. pagini 212
Format 16 x 23

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.