Knowledge is everything

Cele sapte legi spirituale ale succesului

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cele sapte legi spirituale ale succesului

CELE ŞAPTE LEGI SPIRITUALE ALE SUCCESULUI Un ghid practic pentru împlinirea viselor

  • Autor: Deepak Chopra
  • Editura: Mix
  • Nr. pagini: 112
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Oamenii au considerat dintotdeauna ca pentru a atinge succesul este nevoie de eforturi uriase, sacrificându-i de multe ori pe cei din jur.


Cartea ofera, în schimb, o viziune spirituala asupra succesului si prosperitatii, care presupune trecerea libera, de la sine, a tot ceea ce este bun în lume catre noi.


“Cele sapte legi spirituale ale succesului” prezinta secvential câteva principii care ne permit sa atingem autocontrolul si cunoasterea de sine.


Studiind aceste legi si aplicând apoi etapele descrise în carte, cresc sansele sa manifestam tot ceea ce dorim, sa obtinem prosperitatea, banii si bunastarea de care avem nevoie.


În plus, viata va fi mai frumoasa si mai placuta din toate punctele de vedere, deoarece aceste legi sunt totodata si legile vietii, cele care fac ca viata sa merite sa fie traita.

Detalii

Fragment din carte

"Orice relaţie implică actul de a dărui şi de a primi.

Dăruirea atrage dupa sine primirea, la fel cum primirea atrage după sine dăruirea. Ceea ce merge în sus va trebui să coboare la un moment dat, la fel cum ceea ce pleacă de la noi va trebui să se întoarcă mai devreme sau mai târziu.

De fapt, primirea nu este diferită de dăruire, căci dăruirea şi primirea sunt cele două feţe ale aceleiaşi monede: fluxul energiei universale. Dacă veţi bloca acest flux (în orice direcţie), nu veţi face altceva decât să vă opuneţi inteligenţei naturii.

Orice sămânţă conţine în ea promisiunea a o sută de păduri. Pentru aceasta, trebuie ca ea să nu fie însă depozitată într-un sac.

Este necesar ca inteligenţa ei să fie dăruită solului fertil. Prin acest act de dăruire, energia ei invizibilă începe să curgă către manifestarea în planul material.

Cu cât veţi dărui mai mult, cu atât veţi primi mai mult, căci bogăţia universului va continua să circule astfel prin viaţa dumneavoastră. De fapt, tot ceea ce este cu adevărat valoros în viaţă nu face altceva decât să se multiplice continuu atunci când este dăruit. Dacă ceva nu se multiplică prin dăruire, atunci nu merită să fie dăruit, nici primit.

Dacă simţiţi că aţi pierdut ceva prin actul dăruirii, atunci darul nu a fost sincer, şi deci nu va provoca o creştere. Dacă dăruiţi ceva împotriva dorinţei dumneavoastră reale, actul dumneavoastră va fi golit de energie.

Altfel spus, intenţia care se ascunde în spatele dăruirii şi primirii are o importanţă vitală. Intenţia ar trebui să fie întotdeauna aceea de a da naştere la fericire, deopotrivă pentru cel care daruieşte şi pentru cel care primeşte, căci fericirea este sursa vieţii, şi de aceea ea generează creştere.

Ceea ce se întoarce înapoi este direct proporţional cu intenţia necondiţionată de a dărui din inimă. De aceea, actul dăruirii trebuie să fie plin de bucurie, iar starea dumneavoastră mentală ar trebui să fie una de continuă fericire, odata cu fiecare act de dăruire.

În acest fel, energia care stă la baza dăruirii se va amplifica de un număr mare de ori."

Informaţii adiţionale

Autor Deepak Chopra
Editura Mix
Nr. pagini 112
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.