Knowledge is everything

Cine mi-a luat cascavalul

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cine mi-a luat cascavalul

CINE MI-A LUAT CASCAVALUL?

  • Autor: Spencer Johnson
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 96
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

O cale uimitoare de a face fata Schimbarii, atât la serviciu cât si acasa!Înca de la aparitia sa în 1998, "Cine mi-a luat Cascavalul?" se numara printre primele zece cele mai citite carti din lume.


O asemenea performanta se datoreaza faptului ca autorul reuseste sa puna la dispozitia cititorului o imagine realista despre felul în care pot fi abordate schimbarile care intervin în viata fiecaruia în timpurile noastre. Acest fapt este confirmat, de altfel, si de lunga lista a celor mai prestigioase companii americane si internationale care au recomandat aceasta carte angajatilor lor.


Schimbarea, întâmpinata de oricine cu strângeri de inima, fie ele datorate fricii sau entuziasmului este descrisa cu multa culoare si umor prin intermediul unei parabole extrem de sugestive.


Adresându-se tuturor vârstelor, lectura usoara si incitanta a celor numai nouazeci si sase de pagini ale cartii va pune la dispozitie solutiile simple la aceasta problema complexa. Experienta personajelor acestei carti va poate sluji o viata întreaga.


Cele patru personaje imaginare descrise în aceasta povestire, soriceii Mirosila si Gonila si omuletii dl Iepure si dl Hohot, au intentia sa reprezinte parti simple si complexe din noi însine, indiferent de vârsta, gen, rasa sau nationalitate. Uneori, s-ar putea sa actionam ca Mirosila, care adulmeca o schimbare de la distanta, sau ca Gonila, care alearga si se antreneaza imediat în actiune, sau ca dl. Iepure, care neaga schimbarea si i se opune, iar frica sa îl duce catre ce e mai rau, sau ca dl. Hohot, care învata sa se adapteze în timp ce vede ca schimbarile îl conduc spre ceva mai bun!


Orice parte din noi am alege sa folosim, cu totii avem ceva în comun: nevoia de a ne gasi drumul prin labirint si de a obtine succesul atunci când vine vremea schimbarii.

Informaţii adiţionale

Autor Spencer Johnson
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 96
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.