Knowledge is everything

Codul lui Dumnezeu

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Codul lui Dumnezeu

CODUL LUI DUMNEZEU Secretul trecutului, promisiunea viitorului

  • Autor: Gregg Braden
  • Editura: For You
  • Nr. pagini: 293
  • Format: 14 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Ce ar însemna dacă am descoperi un limbaj străvechi - un mesaj exact, ascuns chiar în ADN?


Ce credeam până acum despre trecut, este pe cale să se schimbe...În interiorul moleculelor vieţii, adânc în ADN-ul fiecărei celule a corpului nostru, a fost găsit un mesaj încriptat.


Printr-o descoperire remarcabilă, care face legătura dintre alfabetele biblice şi codul nostru genetic, "limbajul vieţii" poate fi acum citit sub forma unor litere străvechi ale unui mesaj etern. Indiferent de rasă, religie, ereditate, sau stil de viaţă, mesajul este acelaşi în fiecare celulă a fiecărui bărbat, femeie şi copil, din trecut sau din prezent. Acum, când o treime din naţiunile lumii sunt implicate în conflicte armate, o astfel de probă, care demonstrează existenţa unei conexiuni universale, ne oferă dovada clară că noi reprezentăm mult mai mult decât orice credinţă care ne-a separat în trecut şi încă ne mai separă.


Această nou descoperită expresie de unitate, poate constitui punctul nostru de plecare pe calea păcii, atunci când neînţelegerile dintre noi par insurmontabile. În această lume fascinantă şi unică, Gregg Braden ne povesteşte despre descoperirea care i-a transformat viaţa, descoperire care i-a purtat paşii de la o carieră de succes în domeniul aerospaţial şi al armelor defensive, la un studiu de 12 ani al celor mai sacre şi onorate tradiţii ale omenirii.


Cercetările multidisciplinare extensive şi descoperirile controversate ale lui Braden ne permit să descifrăm mesajul încriptat în celulele noastre, încă de la origini; să înţelegem acel mesaj ca pe un principiu al unităţii ce face ca războaiele care se bazează pe diferenţele dintre noi să pară inutile; să vedem fragmentul recent revelat din Manuscrisele de la Marea Moartă, care validează textul descoperit în celulele noastre; să descoperim dovezi palpabile şi de netăgăduit, care vin în sprijinul opiniei că facem parte dintr-un întreg mai mare; să învăţăm cum mesajul din ADN-ul nostru devine baza rezolvării conflictelor.

Informaţii adiţionale

Autor Gregg Braden
Editura For You
Nr. pagini 293
Format 14 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.