Knowledge is everything

Comoara sanatatii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Comoara sanatatii

COMOARA SĂNĂTĂŢII

  • Autor: Elena Josan
  • Editura: Artmed
  • Nr. pagini: 233
  • Format: 13,5 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Cartea pe care o ţineţi în mână este o enciclopedie pentru toată familia.


"Comoara sănătăţi" vă ajută să vă menţineţi starea de sănătate şi să fiţi fericiţi alături de cei care vă sunt atât de dragi: copiii şi soţul/soţia dumneavoastră.


Multe din reţetele pe care vi le-am propus în această lucrare au fost verificate pe membrii familiei mele (fiica şi mama mea), iar rezultatele au fost dintre cele mai îmbucurătoare, pentru că nu există fericire mai mare decât să-i ştii pe cei dragi teferi şi sănătoşi.


Personal vă pot spune că, folosind multe din reţetele universale, mă simt, la cei 50 de ani ai mei, cu 10 ani mai tânără, mai energică, mai plină de viaţă. Încercaţi şi dumneavoastră!


Acum aveţi la dispoziţie "Comoara sănătătii", un adevărat "colac de salvare", care vă oferă soluţii în lupta cu orice maladie, şi mai mult decât atât, paginile sale vă dezvăluie o suită de secrete pentru prelungirea vieţii.


Această lucrare este totodată un îndrumar pentru toţi cei care lucrează în cămine şi aziluri de copii şi bătrâni, în şcoli şi grădiniţe şi sunt preocupaţi nu numai de nivelul cunoştinţelor, dar şi de starea lor de sănătate fizică şi mentală.


Metodele propuse pentru menţinerea tonusului, a unei stări generale bune, exerciţiile pentru dezvoltarea atenţiei, şi a capacităţii de gândire şi memorare la copii, pot fi puse în aplicare şi de către dumneavoastră, părinţi acestor atât de gingaşe şi fragile făpturi.


Totodată, folosind reţetele propuse în carte, ieftine şi accesibile fiecăruia dintre noi, facem economii de, milioane, ne facem o viaţă mai frumoasă, mai fericită.


                                                      Elena Josan

Informaţii adiţionale

Autor Elena Josan
Editura Artmed
Nr. pagini 233
Format 13,5 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.