Knowledge is everything

Copiii indigo

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Copiii indigo

COPIII INDIGO Copiii cei noi au sosit

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Copiii Indigo sunt copiii de exceptie care s-au nascut dupa anul 1980 si care sunt atât de deosebiti de ceilalti copii de pâna acum, încât parintii, profesorii si medicii trebuie sa se adapteze si sa învete cum sa se comporte cu ei si cum sa-i înteleaga.


Aceasta carte este un ajutor nepretuit pentru orice persoana care are de-a face, într-un fel sau altul, cu un asemenea copil.


Subiectul este de maxim interes în lumea întreaga, iar cei doi autori, care sunt nu numai scriitori, dar si psihologi si conferentiari pe teme de auto-cunoastere si modalitati de auto-ajutorare, îl trateaza cu cea mai mare seriozitate, împreuna cu medici, psihologi si ziaristi.


Aceasta carte este absolut necesara pentru parintii care au copiii în vârsta de pâna la 25 de ani. Cu cât copiii sunt mai mici, cu atât aspectul de copil indigo este mai pregnant, deci informatia este aproape obligatorie. Suntem convinsi ca aceasta carte va fi de un real folos tuturor celor care se ocupa, într-un fel sau altul, de copii. Copilul Indigo este o fata sau un baiat care prezinta un set de atribute psihologice noi si neobisnuite, relevând un model de comportament ce nu a mai fost studiat pâna acum. Acesta contine factori unici, care impun parintilor si profesorilor sa-si schimbe strategia educationala fata de acesti copii, pentru a-i sprijini sa obtina echilibru si armonie în viata si pentru a-i ajuta sa evite frustrarile.


În aceasta carte deschizatoare de drumuri, autorii, conferentiari si scriitori de talie internationala, Lee Carroll si Jan Tober raspund la multe întrebari, adesea uimitoare, legate de Copiii Indigo cum ar fi: Putem vedea, în copiii de azi, faptul ca omul a evoluat cu adevarat?


Sunt acesti copii mai destepti decât era noi la vârsta lor?


Cum se face ca multi dintre copiii nosti par „neadaptati si razvratiti”? De ce multi dintre cei mai inteligenti copii sunt diagnosticati cu sindromul atentiei deficitare (SAD)?


Exista alternative viabile la Ritalin?


Pe tot parcursul cartii, Carroll si Tober aduna minti stralucite (doctori, educatori, psihologi si altii), care aduc lumina asupra fenomenului Copilului Indigo.


Acesti copii sunt cu adevarat speciali, reprezentând o mare parte din toti copiii nascuti, în prezent, în toata lumea. Ei vin „stiind” cine sunt asa ca trebuie recunoscuti ca atare, laudati pentru calitatile lor exceptionale si îndrumati cu grija si dragoste. Aceasta carte este o necesitate absoluta pentru parintii copiilor neobisnuit de inteligenti si activi!

Informaţii adiţionale

Autor Lee Carroll, Jan Tober
Editura For You
Nr. pagini 238
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.