Knowledge is everything

Cristaloterapia

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cristaloterapia

CRISTALOTERAPIA

  • Autor: Dan Seracu
  • Editura: Aldo Press
  • Nr. pagini: 298
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Traim între Cristale.


Conform specialistilor, circa o treime din suprafata Pamântului este foarmata din cuart si bioxid de siliciu, iar sub ape mai exista o cantitate imposibil de apreciat. Oamenii devin tot mai interesati de Cristale si de Pietrele (semi)pretioase.


Prezenta lucrare îsi asuma rolul de a-i ajuta pe cititori sa traiasca cu si alaturi de cristale, de a le deschide capacitatile de a receptiona ceea ce ele ne transmit, ne învata, de a le folosi spre binele propriu si al întregii umanitati.


Cristalele nu apartin unei mode tip „New Age” si nici nu sunt jucarii. Menirea lor ACUM si AICI este de a ajuta omenirea în deschidere si ridicare spirituala.


Lucrarea „Cristaloterapia” îi familiarizeaza pe cititori cu principalele caracteristici ale Cristalelor si Pietrelor (semi)pretioase si cu modul corect în care ele pot fi utilizate. Totodata, un loc important în structura cartii revine tehnicilor de cristaloterapie si celor mai simple proceduri de tratare a unor suprafete mai des întâlnite cu ajutorul Pietrelor.

Informaţii adiţionale

Autor Dan Seracu
Editura Aldo Press
Nr. pagini 298
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.