Knowledge is everything

Cultivarea luciditatii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Cultivarea luciditatii

CULTIVAREA LUCIDITĂŢII Un ghid practic pentru atingerea stării de pace interioară într-o lume tot mai agitată

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Un bestseller internaţional care îţi poate schimba viaţa!


"Cultivarea lucidităţi" îţi prezintă un set de practici simple, dar extrem de eficiente, pe care le poţi integra în viaţa de zi cu zi pentru a ieşi din cercul vicios al anxietăţii, stresului, nefericirii şi epuizării.


Ea promovează o stare de fericire şi de pace care îţi pătrunde până în oase. Luciditatea se impregnează în tot ceea ce faci şi te ajută să întâmpini cu curaj tot ce îţi prezintă viaţa.


Această carte se bazează pe "Terapia Cognitivă bazată pe Cultivarea Lucidităţii" (TCCL).


TCCL are în centrul ei o formă de meditaţie care nu durează decât câteva minute pe zi, suficiente însă pentru a te putea bucura de toate beneficiile acesteia. Există studii care au dovedit clinic că TCCL este cel puţin la fel de eficientă ca şi medicamentele antidepresive, fiind recomandată de foarte mulţi medici din Statele Unite şi de Institutul Naţional pentru Sănătate şi Excelenţă Clinică din Marea Britanie. Acest lucru dovedeşte faptul că este eficientă.


Ceea ce contează încă şi mai mult este că ea este eficientă inclusiv pentru oamenii care nu suferă de depresie, dar care se luptă să facă faţă cerinţelor frenetice ale lumii moderne.


TCCL a fost creată de autorul cărţii, prof. Mark Williams de la Oxford, şi de colegii acestuia de la Universităţile din Cambridge şi Toronto.


Investind doar 10-20 de minute pe zi, tu poţi învăţa cu uşurinţă exerciţiile extrem de simple de cultivare a lucidităţii care stau la baza TCCL, bucurându-te plenar de beneficiile lor.


Vei fi surprins de rapiditatea cu care aceste tehnici te vor ajuta să te bucuri din nou de viaţă.

Informaţii adiţionale

Autor Mark Williams, Danny Penman
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 280
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.