Knowledge is everything

Curs despre trezire

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Curs despre trezire

CURS DESPRE TREZIRE Secretul rezolvării tuturor problemelor

  • Autor: Joe Vitale
  • Editura: Meteor Press
  • Nr. pagini: 253
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Ce ati indrazni sa faceti daca n-ati avea cum sa pierdeti? Ce ati indrazni sa fiti daca vi s-ar garanta un succes neconditionat? Ce ati indrazni sa aveti daca nu ar exista niciun fel de limite? Ce anume ati indrazni?
Procesul descris in aceasta carte conduce la o stare de iluminare pe care autorul o numeste „Trezire”. Programul elaborat de Joe Vitale, bazat pe propria lui experienta, va invata cum sa va descoperiti si sa va atingeti telurile, trecand in acelasi timp printr-o totala transformare mentala, fizica si spirituala. Cu fiecare pas, eliminati dificultatile care va bareaza progresul personal si le lasati in urma pentru totdeauna. Cursul despre trezire va deschide calea spre libertate financiara, sanatate si vitalitate, relatii personale si profesionale pline de satisfactii, pace si iluminare spirituala.

Cartea condenseaza intreaga experienta si intelepciune a autorului, acesta povestindu-si trecutul, discutand deschis despre viata lui, despre calatoria prin cele patru trepte ale trezirii, despre propria lui transformare absolut spectaculoasa. „Viata este un proces de trezire”, conchide el, „iar aceasta carte este o extensie a propriei mele treziri.”

Informaţii adiţionale

Autor Joe Vitale
Editura Meteor Press
Nr. pagini 253
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.